Да се оплачем... 2024

• 1 987 522
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 17 355
  • Варна
Дидка, браво!
Марти, то не останало.
Много са трудни тия междуроднински отношения. Каквото и да предприеме човек все може да се окаже грешно.
Оплаквам се от междуградският транспорт, пак и отново. В някой друг живот ще мога да карам кола и няма да завися от никого.
След това за билетите, което написа Ан Мари се  притесних ще има ли билети да се приберем от Пловдив до Варна.

# 17 356
Дидка, бравооооо Heart

За автобусите купувайте билети навреме, че във вторник непредвидено след работа се наложи да скокнем няколкостотин километра до летището и обратно да приберем голямата дъщеря.
Тетка, как сте?

# 17 357
На сестра ми й се наложи да пътува с автобус преди месец и отиде на автогарата с надеждата, че ще има билети непосредствено преди тръгване. Като никога всичко е било разпродадено и хвана следващия курс в късния следобед.

При добро желание никога не е късно човек да се научи да шофира.  Наша съседка седна зад волана на 55, купи си Смартче и смело си джитка с него по задачи.

# 17 358
Браво на Дидка! Поздравления!

# 17 359
  • София
Браво, Дидка! Направо се възхищавам на такива хора. Аз не мога, никакво желание нямам да се занимавам с нови или допълнителни неща Joy
След зъболекар съм, още ми е изтръпнала половината глава и сега чакам да ме пусне упойката да видя дали и колко ще боли Cold Sweat

# 17 360
  • Точно където трябва
Може ли да помоля за палчета.

# 17 361
Eли, стискам!
Деспина, а какво те спира да се научиш? И финансово е по-изгодно отколкото толкова хора да ползвате градски транспорт само...Не знам, аз не мога да си представя живота без кола, особено семеен живот с деца. Две седмици колата ми беше в бокса-все едно ръцете ми бяха вързани. Все се стиковах с ММ, но удобството да си с независимо движение е безценно.
Кло, и според мен нямаш работа да се намесваш. Майка ти е тази, която да си каже, ако й тежи.
Мини, много ми стана мъчно като чета за обвиненията на сестра ти. Разбира се, че не е нормално. Нормалното е да очакваш съпричастност точно от тях, а не да ти се вменява вина в точно този момент.
Дидка, браво!
Рави, прегръдки за теб, думите са нищо.

# 17 362
  • София
Токът спря. "Идеален" момент Expressionless

# 17 363
  • Пловдив
Наздраве. Сипах си втора бира. Много ми е мъчно за една приятелка (не пише във форума). Има хора, които са добри, свестни, обаче в живота много не им върви. Мъжът и е едно лайно, ама висша класа говно. И и викам "Защо стоиш с него?". И тя ми вика "Къде да отида?". Майка и казала, че тя си го е избирала да си го търпи, не може да се прибере при нея. Баси кучката, без извинение. Аз, съм скарана с моята в момента, ама главата си ще отрежа - ще ме прибере и ще ме гледа, мен и децата. И ще продължим да сме си скарани и да си се караме. А приятелката ми не може да си позволи квартира в София сама с две деца. Много ми тъпо. Твай. Та пия бира.

# 17 364
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Янтра, Живота е такава кучка...

# 17 365
Трябва да се гледа като се избира.
Всичките ми приятелки, които си затваряха очите за червените флагове, сега или търпят, или се разведоха.
То не се знае кой как ще превърти играта във времето, с годините.

# 17 366
Затова дами, работете. Да не се налага да търпите и да имате свободата да си вземете децата и да се изнесете.

# 17 367
  • Пловдив
Затова дами, работете. Да не се налага да търпите и да имате свободата да си вземете децата и да се изнесете.
Тя работи и взима добра заплата. Обаче просто не стигат за живот пода нем с две деца тийнейджъри в София.

# 17 368
Не съм съгласна. Ако трябва аз хляб само ще ям, ама тормоз не мога да търпя.

# 17 369
  • Пловдив
Не съм съгласна. Ако трябва аз хляб само ще ям, ама тормоз не мога да търпя.
Той не я бие. Само психически много я мачка.
Наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт