Да се оплачем... 2024

• 1 987 639
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 280
И аз мисля ,че няма дете, което не е падало. Моите са падали, да, по-големи , но са падали.
Бебе на дни не е ли в леглото по цял ден, освен часовете в които се храни?

# 17 281
  • София
Абе стават бели и по-рано. На 17 дни е много малък да се обърне, но... може, колкото беля да стане. Поне са гумени на тази възраст.

# 17 282
  • София
Миленака, дай линк за лепенките от тему, моля.
Скрит текст:
Може и на лични.
Дъщеря ми и племенницата не могат да пътуват, и няма толкова значение от това прав ли е участъкът или не. Просто стоенето в автомобил и автобус им го причинява. Със самолет нямат проблем.
За малкото бебче, стискам палци, да му няма нищо. Непоискан съвет от мен-много е малко за шезлонг или столче.
Написах, че не мога да дам линк към тези, за които говоря, защото вече не се продават. Иначе с търсачката в Тему ще излязат други, ако искате пробвайте ги. Вижте кои са с повече положителни отзиви...

# 17 283
  • Страната на чудесата
И аз не бих дала АМ на кърмено бебе, тя сега тепърва се регулира кърмата. Моя син първите месеци почти не наддаваше, защото беше роден с ниско тегло и беше с много тежка жълтеница, не вярвах, че ще стане човек от него чак...едни празни кожички на мястото на дупето, бялото на очите жълто и постоянно спеше, ужас...но кърмех на поискване, доизцеждах, да не спре лактацията, спях в тандем с него и кожа в кожа и нещата се наместиха. Слушай интуицията си, както вече ти писаха, и ако ти си спокойна, и бебето има по-голям шанс да е спокойно.
Успех пожелавам и вярвай, че за твоето бебе ти си най-добрата майка!

# 17 284
  • Washington,USA
Затиснаха ми ръката 😭😭😭
Поду се и стана розово-лилава. 😭 Обинтовах я, ама...

# 17 285
Тези лепенки за които говорите са със скополамин. Точно това, което описах по-горе. В случая май са на базата на татул, който съдържа скополамин. Аз бих се въздържала, ако не съм 100% сигурна, че са дозирани коректно. Всички сме чели татул….

# 17 286
  • София
Става ѝ лошо на моята и на прави отсечки. Много зависи от шофьора де.
В града с такси не може да пътува.

На мен като малка ми ставаше лошо, много лошо в кола. Като ученичка нямах никакви проблеми.
Едно пътуване с кола до Черна гора преди около 10г върна всичко от детството ми, десеторно.

Септември девойката ще кара шоф. курс. Мрънка, че ако ѝ ставало лошо как щяла да кара. И на приказки "една жена каза", че на шофьорите не им става лошо не вярва.

# 17 287
Ан Мари, вярно е! Моята ако седне отзад повръща, ако шофира никога! Даже по най- бруталните завои. Жаки и тя пътува зле само на завои де, много се тревожеше сега за лагера да не стане беля, от емоция ли от какво, но е забравила да повръща😅🤣🤣

# 17 288
Затиснаха ми ръката 😭😭😭
Иди на лекар, да няма нещо счупено. Мажи с арника обилно и често

# 17 289
Оплаквам се , че има ужасни, ужасни шофьори по пътищата. В момента, в който минахме табелата " Русенска област" и стана страшно! Вчера един русенец и един румънец се гонеха кой по- нощна кола има, като се изпреварваха, навлизайки в насрещното, където имаше 2 ленти. В района на Варна един здраво ни натискаше, като погледнах- русенска регистрация. Добре, само тук ли карат като келеши?
Не съм карала бавно, предвид че колата се задъхва при бавно шофиране, а и си карах по ограниченията. Тия за къде бързаха , не знам...
Хванахме спокоен период на морето. Последния ден дойдоха огромна компания румънци. Възрастните пивтинеха, нали са на all inclusive, a  децата им се гониха, крещяха и пръскаха в детския басейн. Добре, че стана време да си ходим.

# 17 290
Затиснаха ми ръката 😭😭😭
Лилава и подута си е за снимка и може би обездвижване с шина.
Аз преди години бях кошмар за колегите, че на няколко от тях прискрипах пръстите на вратата на служебния бус- освен болка и синьо друго не успях да им причиня, но е много неприятно.

# 17 291
  • Mediterraneo
Откакто имам книжка се возя изключително рядко, основно в чужди коли. Точно защото не ми става лошо като шофирам,дори по ужасни завои и наклони. Иначе и отпред да се возя, винаги клюмвам по някое време и съм пред припадък, ако има завои, повръщане едно на ръка.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 02:40 от Тарталета

# 17 292
  • Washington,USA
Затиснаха ми ръката 😭😭😭
Аз преди години бях кошмар за колегите, че на няколко от тях прискрипах пръстите на вратата на служебния бус- освен болка и синьо друго не успях да им причиня, но е много неприятно.

Не знам мога да я мърдам, но е неприятно наистина.... 😑

# 17 293
   Привет, мили момичета, напоследък малко по диагонал съм ви чела, дано сте всички в добро здраве!

Оплаквам се, че почивката (всичко на всичко пет дни), свърши. И на толкова съм благодарна, но малко е... Беше страхотно, с голяма, любима, много весела компания, много зареждащо. И че следващите дни ще ми излезе през носа, защото пак трябва да се пътува служебно, а имам много подготовки да правя. Искам в пенсия вече Simple Smile.

Аз така и не го израснах това прилошаване. Като дете повръщах през целия път, майка ми носеше торбички. Сега като възрастна не повръщам, но си ми става лошо. Търпя, какво да правя. Няма как да не пътува човек. Само ставам кисела и заядлива.

# 17 294
Затиснаха ми ръката 😭😭😭
Веднъж ми прищипаха ръката с врата на бус. Зверски боли.

Общи условия

Активация на акаунт