Да се оплачем... 2024

• 1 987 265
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 565
Оплаквам се че постоянно ми се спи… на 27 съм и все искам да поседна да си почина, спя по 8-9 часа като пън и през деня се чувствам без сили и все уморена.. това е от около 2години.. някой знае ли какво трябва да изследвам Sad

# 17 566
Рамацоти, тя деца не е гледала никога, ММ до 10-12 г е гледан от баба си, свекърва ми е гонила кариера, няма лошо де. Големите деца също не е гледала самостоятелно и 1 ден, тоест няма подход в общуването. Жаки е на 12 тя на 84, бабата очаква малката да седне кат пън и 1-2-3 часа да слуша- махни лактите от масата, изправи гърба, говори еди как си и любимата и тема за изнасивлания! Колко е опасно и прочее. Да де ама ти я виждаш 2 пъти в годната ти ли ще възпитаваш?! Всичко вече и е казано от нас в подходящо време. Ми седни я научи да прави курабии, да шие копче, нещо! Или да свирите на пиано или каквото и да е, да има някакъв хубав спомен това дете, да иска да дойде, а не да я водим като агне на заколение.
Тя мисли че като им дава пари на децата това и дава право после да ги тормози. Но те нито са в нужда, нито са ги искали, ти ги даваш за поводи и по желание. Любов не се купува клише, но факт.
Големите са лесни, като ги издрани с месеци не се чуват, но Жаки е още малко и е уважителна, мълчи си. Не и звъни по желание и с радост по горните причини.
ММ като чу че иска да и кажа това за умирането, откачи, грабна телефона и стана пак панаир…
Ся ще има рев, кръвно, два дни не вдигане на тела и прочее…
Освен да си сипя вино… не знам. Глава ме заболя.

# 17 567
Проверете си щитовидната жлеза.

# 17 568
  • София
Оплаквам се че постоянно ми се спи… на 27 съм и все искам да поседна да си почина, спя по 8-9 часа като пън и през деня се чувствам без сили и все уморена.. това е от около 2години.. някой знае ли какво трябва да изследвам Sad
За тези 2 години личният лекар нищо ли не каза?
Иначе имам една приятелка, все да седне да си почине, да легне да се наспи. Става в 11, хапва, към 3 след обяд си ляга за следобедния сън. Нищо ѝ няма, просто я мързи. Жива и здрава е, в добро физическо състояние.
Иначе и на мен ми се спи. Като махнем това, се чувствам доста добре.

# 17 569
Тя мисли че като им дава пари на децата това и дава право после да ги тормози. Но те нито са в нужда, нито са ги искали, ти ги даваш за поводи и по желание. Любов не се купува клише, но факт.

Още един симптом на многострадалната баба-Геновева - винаги се опитва да си КУПИ внимание.

# 17 570
Всеки си знае, ама на мен ми стана жал за бабата. Дано моите внуци да ме обичат и да са ми близки!

# 17 571
Рави Heart

Жаки, таз баба не е на център... И на мен не ми е кеф някой само да ме критикува. Хич не бих се навирала доброволно в такива отношения, та я разбирам малката.

# 17 572
Обич и внимание се заслужават. Израстнала съм без баща. Развели са се, когато бях на пет. Баща ми имаше друго семейство, още две деца, не ми се е обаждал, виждала съм го броени пъти в живота си. Когато остаря започна да ми се обажда, да ме търси, да изпраща дребни подаръчета на детето. Аз имах много натрупана обида у себе си….

Когато почина ми трябваше време да му простя, а едва после почувствах тъга. Все пак ми е баща.

А заслугата на бабите и дядовците е не само заради гледането, а най-вече заради вниманието. Неговият баща е идвал на стотици километри само и само да ме види. Носил ми е дребни неща, защото те не са били особено добре финансово. Даже като дете съм го оценявала.

# 17 573
Жаки, точно мъжът ти трябва да постави майка си на място. Хич не го мисли повече! Тя е негова майка, той да се оправя с нея. Ти прави каквото е добро за детето ти.
Никой не бяга от хубавото.

ММ ме дразни. Все едно той е в цикъл Close

# 17 574

Свекърва ми ми вдигна яко нервите, хули Жаки че не и би звъняла, е как да звъни като всеки път са един поучителни монолози по 30 Мин и често я разплаква чак. Викам ако искаш да я накарам насила да ти се обажда, това ще те радва ли?
Ами да се била научила, че била длъжна, защото тя и е баба и не можело да прави само това, което и е приятно. И да съм и кажела че утре, като умре и да иска нямало да има как да и звъни…
Само че те не са близки, виждат се по 2 пъти в годината за по 2-3 дни, не я е гледала и 1 ден за 12 г. Тоест и като ходим не остава при нея в къщата и.
Та напрегнах се. Аз лично не желая никой да ми се обажда щото е” длъжен” Аз в повечето случаи и звъня по задължение, но не към нея, а да отменя мъжът ми. Много тегаво се общува с негативен човек.

Жаки, не си го слагай на сърце и кажи на свекърва си сама да се оправя с отношенията с внучката си. За нищо не си длъжна, не е твоя работа. И детето не е. Насила не става. Децата са много интуитивни и много добре усещат кой какво отношение има към тях.
   Моите много са гледани от баби и дядовци. И сега възрастните си берат плодовете. Децата ги търсят и ги обичат, грижат се за тях.
   Е, само единият дядо не ги е гледал, но той си върви покрай майка ми, него тя си го гледа Simple Smile. За мен също е чужд, баща ми е. Прилични са ни отношенията, не сме се карали, но е студен човек. Не го чувствам близък и не бих го натрапвала на децата.

# 17 575
И майка ми е почнала да се "бабее".
Това с умирането и опитите за манипулации, го слушам най-редовно. Вбесявам.се, но се опитвам да я разбера и нея. Сама е, остарява.

# 17 576
  • Ямбол
Рави, прегръдки!

Жаки, при мен е така с майка ми. Тя почти не общува с мен и Дребосъчката и все е сърдита, че нямаме нормални взаимоотношения. Говорила съм, обяснявала съм, абсолютно напразно е всичко. Приела съм, че е така и тя няма да се промени. Взаимоотношенията ѝ със сестра ми са същите, но пламаницата ми е доста по-малка и сестра ми се опитва да поддържа някакви отношения. Аз общувам с баща си.

# 17 577
Жаки,тъй като те чета,бабет има нужда просто от холограма на малката. Поръчай една от тия рекламните фигури в реален размер,дето да си отваря устата на равни интервали и да казва"да,бабинко" и готово. Извън шегата, майка ми и свекърва ми имат същите епизоди от време на време. Рави....

# 17 578
Не съм ви чела последните дни. И дано не се включвам с глупави оплаквания. Предизвиках себе си, толкова страх и "филми" имаше в главата ми. Но въпреки всичко успях. Кашкавал турист, стигнах и от сърце се радвах на гледки спиращи дъха, то вярно, че и дъх не ми стигаше по пътя нагаре:)
Но съм горда със себе си, въпреки, че изгорях и придобих текезесарски тен, а мускулната треска е. Не мога да вдигна крак да кача стъпало:)

# 17 579
  • на село
Ravi, прегръдки и много сили Hug
Като каза Германия, ми напомни за тати, от 1991г работеше в Мюнхен, когато получи първия инфаркт беше решил, че няма да ходи повече и не се съгласи там на операция за байпас, че ако се случи нещо- как щели сме да го приберем Cry
Е, дойде си, ама тук не дочака ред в Св. Екатерина.

Жаки, бабата е възрастна, търси внимание, че и насажда чувство за вина, абе, ако може пускай си го покрай ушите Hug

Аз днес гледах малката Нелина, че мама и тати водиха Сашето в Гръция на басейн- Катаракта, до Орестиада.

Такива бебета мога и 3 да гледам, да ни е жива и здрава,  но тя е компенсацията заради бабин Сашко Grinning, той е щур за милиони, като бебе не съм го гледала и ден, че беше закачен за майка си, не признаваше шише Grinning

Общи условия

Активация на акаунт