Янтра, относно майките, мечтая и аз да постигна някакъв дзен по въпроса. Понякога успявам, но друг път успява да ме разтресе за седмици напред. Но тя е много старателна.
. Много красива бяла гадост е показала Ева. Но на картинка само да я гледаш. Никак не обичам студа. Тези дни съм се отдала на напълно пасивна почивка. Излежаване и филми. Много натрупана умора имах и от това имах нужда. Вчера изгледахме с любимия "Всичко, навсякъде, наведнъж." Голямата щерка го препоръча. Два пъти едно след друго го изгледахме. След първия се гледахме озадачено и се чудехме що за ненормално нещо беше това, но след втория вече го схванахме малко от малко и всъщност ни хареса. Хипнотизира те някак...
.
. Даже мисли догодина да ходи да се заселва там, като ни работа има намерена засега, нито немски говори добре. Хубавото е, че летя вчера от Варна, но за прибирането, на първи януари, пак през София ще е. И после пак 6-7 часа с автобуса. Имало и до Варна, но били много скъпи билетите. Ей това е може би единственото нещо, за което завиждам на софиянци. Полети до навсякъде и всеки ден. Да можеше и при нас така... Препоръчани теми