?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 506 073
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 6 195
За първи път чувам дъщерята да е по-разумна от майка си! Браво на нея. Сигурно й е настръхнала косата от възможността зрялата й майка тепърва да вземе да й хареса марихуаната.

Няма да ми хареса със сигурност. Пък и да ми хареса, какво!? Шегувам се! Нямам намерение да ставам зависима. Искам да опитам от любопитство.

# 6 196
Зависима от 1 цигара м. няма как да станете. Много ми е забавен този форум с мненията на хора, които пишат сякаш от 19 век. Жана Дарк, краен морал, алената буква. Истински се забавлявам. Сигурна съм, че в живота си прекаляват минимум с цигари, захар, кофеин, свръх контрол или био тортички, но иначе заклеймяват всичко.

# 6 197
Кои са тези хора? Тук всички приветстват пиене за 16+ годишни?

# 6 198
Аз съм така. Злоупотребявам с цигари, захар и кофеин, но алкохол, марихуана и пр. не ме влекат.

# 6 199
Зависима от 1 цигара м. няма как да станете. Много ми е забавен този форум с мненията на хора, които пишат сякаш от 19 век. Жана Дарк, краен морал, алената буква. Истински се забавлявам. Сигурна съм, че в живота си прекаляват минимум с цигари, захар, кофеин, свръх контрол или био тортички, но иначе заклеймяват всичко.
Естествено! Аз съм бивша пушачка, не пушеща от 1997 година. Напълно съм наясно, че няма да стана зависима. Исках едибълс, от интерес, а и защото мразя миризмата на цигарите с марихуана. Миришат на скункс. Казаха ми, че едибълс били по-опасни и може да имам странични ефекти, ще видим. Аз съм от моралистите. Против ползването им от млади хора; смятам, че може да увредят мозъка им. Против съм и пушенето на марихуана при шофиране. Против съм и цигарите (поради ред причини). Ако, обаче не го правят около мен ми е все тази.

# 6 200
  • София
От години повечето марихуана на пазара е обикновен коноп друсан с литий, метаамфетамини и дизайнерски дроги, понякога и кетамин. По-добре е никой да не опитва подобно нещо.

# 6 201
От години повечето марихуана на пазара е обикновен коноп друсан с литий, метаамфетамини и дизайнерски дроги, понякога и кетамин. По-добре е никой да не опитва подобно нещо.

Брей каква категоричност! Simple Smile От къде знаеш? Simple Smile

# 6 202
Потвърждавам мнението на Бояна.

# 6 203

Не и в Канада. Тук е легализиран и се регулира от държавата. Има и нелегална марихуана, но аз, ако реша да пробвам, ще се доверя на легалните източници. То остана и да купувам нелегално дрога! Че нали ще си загубя работата, ако го направя!

# 6 204
Аз съм пробвала няколко пъти марихуана през живота си. Никога не съм постигала никакъв ефект. Единият път беше с приятелка, която се напуши здраво, на мен ми нямаше нищо и смятах, че тя се преструва. Не ме влече и не ми е интересно.

# 6 205
  • София

От 90-те се занимавам със зависимости, работила съм с Центъра по наркомании и си следя нещата. Тествай 10 произволни треви и можеш да откриеш и непознати химични съединения. Една от последните фентъзи дроги например се прави от препарат за почистване на джанти. Не съм фен и на чистата трева, но от тази по улиците никой не знае какво може да ти стане, защото и никой не знае точно какво ще ти се падне да има вътре, освен че ще е евтино и вредно.

# 6 206
Доста често по новините имаше разкрити ниви с марихуана (около Петрич и пр.), оранжерии разни и т.н., пък да е толкова дефицитна стока в България, ми е странно. Освен като останалото ни производство да е - изнасяме нашето най-добро качество - пшеница, тютюн, сирене и внасяме някакво долнопробно от чужбина.

# 6 207
Крайно време е да се легализира! Поне ще има контрол на качеството. Така и така половината население е на алкохол, другата на нещо си друго ..

# 6 208
  • София
Не е дефицитна стока, а се изнася. Много по-рентабилно им е да продават боклуци. И да, вече и аз съм за легализацията. По същите причини и се легализира поетапно в Европа. Иначе ще се препълнят психиатриите, защото от тия лайна се отключват шизофрении ,и други тежки разстройства.

# 6 209
И на мен ми е забавен този форум, пълен с "модерни" женички от 21-ви век. Модерни, ама без опит.
Никъде не съм казала, че от 1 цигара ставаш зависим. Казах, ако й хареса, което на малко дете да обяснявам, че става дума за регулярно друсане. Възхитих се на дъщеря й.
Нямам против който го влече..., но във форум обичайно се изказват мнения или?

Общи условия

Активация на акаунт