?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 796
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 975
Не мисля, че е завел майка си на екзотичен остров, от къде пари? Контактувам и други специализиращи и им съчувствам за мизерното възнаграждение и извънредните часове на работното място.
Този "нашия" не виждам да идва извънредно или да остава след работно време, но може и друга работа да има, та не му знам положението.
Така като те зачетох по-детайлно и ми направи впечатление,  че май ти е интересен, защото може би е от заможно семейство… 😀
Тогава нещата съвсем се изясниха от само себе си, както и ми става разбираемо напористото ти желание за преследване.
А колко хубаво е било някога, когато мъжете са преследвали жените…

Всъщност доста тъпо беше. Момчетата не само че досаждаха, ами и пипаха, като поотраснаха спираха по улицата,  или слизаха от рейса, вървяха след момичето, висяха пред входа , не чуваха "не", защото някой им беше казал, че жената като каже не, това значело  "може би". Само момиче не можеше да отиде почти никъде, на кино, или примерно да седне в кафене, задължително поне с приятелка, иначе до пет минути дотича някой да пита защо е сама и може ли да седне. На пейка  в парка също. Момиче да поеме инициатива към някой, когото харесва беше  абсурдно, седи в ъгъла и чака той да я забележи.  Въобще, момчетата ги възпитаваха с идеята, че те избират, а момичетата - че трябва да се харесат.  Явно и авторката така са я възпитавали, та пита цял форум дали да си нареди графика както на нея и е удобно,  усеща, че нарушава вековен канон, като подема плаха инициатива. То една инициатива, дано до година-две и момъкът разбере, че там има момиче.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 08:49 от Iris04

# 12 976
Ами засякохме се сега. Аз си тръгвах, а той идваше на работа.
Поздрави и толкова, а аз отвърнах на поздрава. Не сме проявявали любопитство, кой как е.. 
Ако той имаше интерес щеше да ме попита... Няма смисъл да се самозалъгвам, това е чиста липса на интерес, колко по-ясно да ми стане, освен да го изрази и с думи...
Май не е много добра идея да се засичаме..

# 12 977
Много се самонавиваш. Остави нещата да се случват от само себе си. И да те харесва много е рано да ти даде какъвто и да е знак.

# 12 978
Цитат
Всъщност доста тъпо беше. Момчетата не само че досаждаха, ами и пипаха, като поотраснаха спираха по улицата,  или слизаха от рейса, вървяха след момичето, висяха пред входа , не чуваха "не"...
А сега мъжете се чувстват така 😄

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 22:34 от птица

# 12 979
Май не е много добра идея да се засичаме..

чудесно, а сега моля да прекратим тази безплодна дискусия

# 12 980
Познат, семеен приятел, ми направи голяма услуга. Какво да му подаря за Коледа!?
Мислех за ваучер за почивка, ама така излиза, че все едно му плащам за услугата.

# 12 981
  • София
Познат, семеен приятел, ми направи голяма услуга. Какво да му подаря за Коледа!?
Ако не е въздържател една хубава бутилка от вида напитка, която предпочита е идеално.

# 12 982
  • София
Ако пие алкохол, хубаво уиски

# 12 983
Тя май иска нещо по-сериозно от бутилка. Ами ако е въздържател!
Бутилката е много безлично, като отбиване на номера е.
Щом е семеен приятел, трябва да му знаеш интересите, хобитата? Тръгни оттам. После определи и сумата, която можеш и искаш да отделиш за него и сама ще се ориентираш. Ако и той е семеен, може нещо за цялото семейство да е, за децата му.

# 12 984
Ако пие алкохол, хубаво уиски

Подкрепям за качествен алкохол. Познавачите ще го оценят със сигурност!

# 12 985
  • София
Щом е семеен приятел, трябва да му знаеш интересите, хобитата? Тръгни оттам. После определи и сумата, която можеш и искаш да отделиш за него и сама ще се ориентираш. Ако и той е семеен, може нещо за цялото семейство да е, за децата му.
Това би било полезна информация. Иначе така наизуст да се хвърлят предложения...

# 12 986
  • София
Колко да е безлично, много лично е като купиш един Грей гус или Маккалън, да ти кажа. Или наистина хубаво вино.

# 12 987
  • София
Коледна кошница с нещо за всеки и ще натвърдя, че съм насреща за обратна услуга.

Останалото наистина е своеобразно "плащане", ако е искал пари е щял да си каже тарифата.

# 12 988
Василиса, нали ти рисуваше? Наридувай му картина, към бутилката.

# 12 989
Аз пия много рядко и няма случай да ми е харесал на вкус какъвто и да е алкохол, освен ликьор, и изобщо няма да направя разлика между Сива гъска и Черен коч.

Общи условия

Активация на акаунт