?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 502 835
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 410
  • При семейството си
Щом отсега, първите 3-4 години не се виждаш като семейство, партньори с него, не знам какво може да се промени.
Вярно, че това са трудни години, изпитание, но вие преди да сте започнали, сте претръпнали един към друг.
С 2 деца сама не знам и тепърва колко ще си по-добре финансово и умствено, тоест психически.
Все пак, има една мъдра приказка: “утрото е по-мъдро от вечерта”.

# 13 411
  • София
Няма как да му се заповяда даги гледа той сам, да им готви, пере, да пишат домашни и т.н. Камо ли да се заложи като условия за раздяла. И 100 документа да подпише, ще ги гледа майка му.
Ами, да ги гледа, не е змей. Даже по- грижливо ще е от мъж в повечето случаи

# 13 412
Да, просто бащата няма никакви ангажименти.

# 13 413
  • София
Значи, предлагам да спреш да подреждаш като цяло. Казваш, не ми остана възможност, цял ден се тръшкаха. И подреждаш само докато той ги гледа. Затваряш ги в една стая и казваш твои са. Барем той се научи на отговорност към тях, докато си мисли, че угаждаш на него.

За другата жена.. аз бих помислила пак. Не излизал, окей, ама пък казал, че щял да почне да прекарва повече време навън..

# 13 414
  • София
Да, просто бащата няма никакви ангажименти.

Очевидно и не спят заедно, щом тя трябва да му разказва, че заради бебето е будувала през нощта.

# 13 415
  • при късмета
Някои татковци, изобщо не си смущават съня от някакво бебе.
То не само те де, на мен ми се е случвало да не разбера, че мъжа ми е ставал през нощта да храни бебето. То е плакало в някакъв момент все пак, иначе и той няма да се събуди, но това някой от двамата да го проспи, изобщо не беше необичайно

# 13 416
  • Down south
Чета тази тема и днес на вечеря я спименах. Съпругът ми  беше категоричен, визирсйки максимата "Happy wife, happy  live"
Не било лесно да се поддържа щастлива съпруга (негови думи, които ще обсъдим някога или по-вероятно никога)
Ако съпругата е доволна и щастлива,  това се отразява на всички членове на семейство, начело със съпруга.
При нас работи вече 25 години.
Явно съпругът ми е намерил еликсир за доволна съпруга и редовно ме пои с него Joy

# 13 417

Общи условия

Активация на акаунт