Прахосмукачка робот - 24

• 55 347
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
  • ИЛИНДЕН
Здравейте, днес си купих Ronotok s8 ultra pro и имам проблеми с инсталирането на wi-fi през приложението roborock. Не може да се свърже. Да ми дадете някакъв съвет ?!

# 271
Fragal,
Продават ги с неъпдейтван фърмуеър и първото свързване е много проблемно.
Преди година и аз го ядох това дърво. Що ровене в американски форуми и групи му стоварих..... 
Какво проработи при мен:
Първо и много важно- мрежата ти трябва да е 2,4 Ghz. Това си го пише и в юзергайда.
След това инсталирах общото приложение на Ксиоми- Xiaomi Home. Една зелена му е иконката.
С него се върза без проблем.
Веднага пускаш ъпдейт на фърмуеъра и след това без проблем се върза с приложението Roborock- червеното.

Успех!

# 272
Здравейте, някой може ли да ми препоръча сервиз за робот xiaomi, най-добре във Варна?

# 273
  • Canada
Здравейте, днес си купих Ronotok s8 ultra pro и имам проблеми с инсталирането на wi-fi през приложението roborock. Не може да се свърже. Да ми дадете някакъв съвет ?!

Натисни ресет бутона под капака и опитай отначало. Аз се свързах на втория път.

# 274
  • ИЛИНДЕН

Много благодаря за бързия отговор. В момента ме интересува следното: торбичките за прах, които са горе в третия контейнер постоянни ли са или се хвърлят.  В плика имаме резервна, но не знам дали се въртят двете или трябва да си купя отнякъде и ако е така какъв модел да търся ?

# 275
Не са постоянни. Като се напълни, изхвърляш и слагаш нова.
Аз поръчах от Алито, че са на доста добра цена. Забавиха се и се наложи една са се опитам да я поизпразня.
Много е гнусно! Спасих положението, докато дойдат новите, ама повече не бих си го причинила.
Иначе е топ машинката! Нямам никакви забележки за сега!

# 276
  • ИЛИНДЕН
Има ли някакъв конкретен модел или са универсални и стават всички видове торбички ?
..... И откъде мога да поръчам ? ... Във ЕМаг има ли ги ?

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 21:00 от fragal

# 277
  • София
Здравейте, да се похваля, че поръчах roborock s8 maxv ultra - първи робот ни е. Ще е при нас в събота и нямам търпение да го пусна и да го видя как действа Simple Smile

# 278
Здравейте, търся си роботче прахосмукачка, ако може и да мие. Нямам опит с тях, но ми се иска нещо което всеки  ден да ми хигиенизира и да ми помага с паднали косми (косата ми пада много за съжаление) и ако може да не е капризно откъм поддръжка. Бюджета ми е до около 600-700 лева, като не държа да плащам максималната цена, ако мога да взема същото нещо за 400 лева примерно. В краен случай ако много си заслужава мога да жертвам и по-голям бюджет, но тъй като нищо не разбирам все още се колебая да определя твърд таван. Искам да ми е лесно, полезно и да си облекча ежедневието.
Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:28 от Lale_Lili

# 279
Здравейте! След като моята Румба i3+ от година след като я взехме взе да дава дефекти, смениха ми я, и новата също излезе със същите проблеми, се отказвам от нея. И сега се оглеждам за нещо друго. Не искам iRobot вече, за мен не стават. Гледам сега Roborock Q Revo. Някой има ли този модел, ако може да напишете 3-4 изречения за него. Мопа се измива и подсушава сам, нали така? Че нещо вече се обърках от толкова четене... И също да попитам, може ли да му се слагат забранени зони ? Така пише в описанията за него, но аз вече нещо на описания не вярвам.
Не ми е спешна покупка, ще изкарам още с Румбата, но не искам да давам една торба с пари, и лимита ми е около 1000лв, макс до 1500лв.

# 280
  • Швейцария
Да, аз имам Roborock Q Revo и съм много доволна от него. Мие си парцалите сам и си ги суши, Изпразва си контейнерчето сам. Имам килим дебеличък и се справя и с него. Аз смятам, че е по-добре, че има 2 мопа и се въртят. Забранени зони могат да му се слагат, може да си избираш кои стаи да чисти. Може и да му се каже колко пъти да мине.

# 281
Благодаря, JennyBG ! Има значи всичко, което ме интересува. Няма да търся повече и да се обърквам съвсем. Ще се похваля щом го вземем и изпробваме.

# 282
https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-robot-roborock-q-revo-black

Значи и при този модел моповете се перат и сушат сами. Каква е разликата тогава с S8 Ultra Pro?
Каква е разликата между Q и S серията? Нямам килими, прагове, етажи, само паркет и ламинат, кой модел ще ми препоръчате?

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:19 от R@N

# 283
И аз не разбирам каква е разликата между S и Q. Дано някой обясни.

# 284
  • Русе
В първият пост има линк за Роборок и в него има цялата налична информация за модели + сравнения.

Общи условия

Активация на акаунт