Прахосмукачка робот - 24

• 55 405
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
  • 1st floor
Значи...да докладвам, че продухах веднага робота, където показа Мини Маус и вече работи както преди. Вкарва си целия боклук в контейнера и видимо чисти по-добре. Чаках 2-3 дни за да съм сигурна, но още първия си пролича. Даже количестовото събран прах беше доста повече от обичайното през последните седмици. Много съм щастлива! Simple Smile))))

# 496
При мен в къщи между всички стаи има прагове. Само в едната е по висок и там в тази стая, като влезе робота си умира Simple Smile Не може да излезе. Аз взех от тези, за които се е говорило тук, които са от няколко части и се лепят за пода. Само с него не се получи при мен. Прага ми е около 4 см. Затова взех тази "рампа", направих я едно цяло с видии и после изрязах парче шперплат, за което завинтих тази рампа. Така височината и дължината на рампата стана точна и робота си минава. Недостатък при мен е, че трябва да я слагам винаги когато пускаме робота да чисти. Но това като цяло не ни затруднява Simple Smile Ако се сетя, като съм в къщи ще снимам.

# 497
Здравейте! Имам нужда от съвет за по-бюджетен робот, ще се ползва от човек без никакъв опит с роботи и не много технически грамотен😊. Изборът трябва да направя аз, единият модел е Xiaomi S20+,  а другият Roomba Combo2, който е със самопочистваща станция. Уж попрочетох нещичко,  но все пак ще бъда благодарна , ако някой се отзове със съвет .

# 498
По назад беше коментирано за преходна рампа. Ето как съм я направил аз Simple Smile Не е нещо елегантно но върши работа Simple Smile

# 499
Много благодаря за съвета за продухването.
Моят Робо пак е като нов.
Уникални сте,момичета!
Весели празници!

# 500
Дойде и моето q revo s, супер изчисти, като на всяка стая си пра моровете. Но не мога да свържа приложението и това е. Явно и нета ни е ужасен, писна ми и се отказах. Вярно е големичка

# 501
R@N, не се отказвай, опитвай докато стане. Аз я ползвам от около 2 седмици, 1 стоя в кашона и се чудех дали ще се справя. Много трудно я свързах с дом. интернет, 2 рутера, 4 мрежи, първоначално не бях съобразила и телефона ми си беше с мобилните данни, пълна каша, но след поредния опит успях. Харесва ми как работи до момента. Когато разпъна дивана минава спокойно под него, не се губи, мислех, че ще й е тъмно и няма да вижда. Преди не можех да изчистя под него, само ако ми го дръпнат изцяло напред. Надигам едно перде, защото е дълго - на 1-2 см от пода и е с метална нишка в края, да опъва, а робота не се навира плътно да търси стената.

# 502
Сутринта докато си отворя очите опитах отново  и стана, сега си мете из къщи, аз я следя. И аз съм супер доволна от резултата снощи, хем чистене и миене заедно пуснах. Само дето ми боде очите...че баш в хола имам място само. С каква вода я ползвате? Нашата е много варовита, дестилирана взех снощи, мисля и менирална ще може...

# 503
Да и моя топуз Q revo S е в хола. Joy
Обаче с тези контейнери и глупости ще даваме повече пари за консумативи, моята торба с боклук няма и месец и вече вони за смяна, когато си изпразва контейнера, а нямам косми и килими.
Препарата който ползвам също далеч не е евтин 25 лв BIOHY. Общо взето колкото по-модерно май става по-скъпо. Да не говорим че веднъж седмично сменям кофите с вода(от чешмата + препарат) и чистя станцията долу където са моповете, абе занимавка си е.
С предишната S8 нямах толкова ангажимент. Махаш мопа, слагаш нов переш и това е.

# 504
Аз само вода слагам. Не съм купувала препарат. На мен пък тези мопове по ми допадат, въртящите, вие ще кажете така ли е, като имате база за сравнение от двата типа

# 505
Изборът трябва да направя аз, единият модел е Xiaomi S20+,  а другият Roomba Combo2, който е със самопочистваща станция. Уж попрочетох нещичко,  но все пак ще бъда благодарна , ако някой се отзове със съвет .
Аз от скоро съм с S20+ и мога да кажа, че е добър и адекватен помощник в ежедневното почистване за цената си.

# 506
Момичета и момчета, изпуснала съм темата отдавна, но ми трябва помощ.Трябва да избера робот за познати.Апартамент или гладки и космести килими, около 190кв., ламинат/ винил.Какво
ще
препоръчате? Бюджетът не е важен.Благодаря.

# 507
Роборок със станция и кръгли мопове. Вече конкретен модел, има препоръчани две, три страници назад, или според наличностите в удобен магазин.

# 508
Купували ли сте аксесоари за IRobot roomba combo от друг сайт,а не от официалния? Защото намерих алтернативни на добри цени и се чудя дали да пробвам.

# 509
Роборок със станция и кръгли мопове. Вече конкретен модел, има препоръчани две, три страници назад, или според наличностите в удобен магазин.
Благодаря, спрях се на този:
https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-robot-roborock-q-revo-s-white

Надявам се е добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт