Прахосмукачка робот - 24

• 52 708
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми изглежда като добър избор, подчертавам, нямам личен опит с него. Умен е, пере се сам, суши се, изисква минимална намеса, мощността е повече от прилична. Надявам се да се хареса и да ни оставиш отзиви.

# 511
Днес се сдобих с Rowenta Xplorer 75s . Не съм я проучвала просто отидох в магазина и се чудех между нея и един irobot ,но той не прави карта и взех ровента.Няколко неуспешни опита за инсталиране и като се получи бях облекчена.Утре ще правим карти и да се почва.Ще дам отзиви след време.

# 512
Ние закупихме irobot i5. От първия ден прахосмукачката не се зарежда. В момента се борим да я върнем за сервиз с Технополис Парадайз, от където е купена. Меко разано съм разочарована от въпросния търговец. Не можем да дадем на сервиз неработещия им уред .. щяло да отнеме 30 дена, то била мръсна, то документ някакъв търсели. Повече кракът ми няма да стъпи в този магазин. Ходене по адски мъки. Който в купувал наскоро такъв робот, може ли да ми каже дали има бланка рекламация на български.

# 513
И мойта Ровента е от Технополис и не се замислих преди да вляза там ,че са негодници от към връщане.Дано не ми се налага.Преди време така ни мотаха с един телефон.Не са ми давали и бланка или ясна гаранционна карта само сгънат лист на инджикитайски и касова бележка.

# 514
И мойта Ровента е от Технополис и не се замислих преди да вляза там ,че са негодници от към връщане.Дано не ми се налага.Преди време така ни мотаха с един телефон.Не са ми давали и бланка или ясна гаранционна карта само сгънат лист на инджикитайски и касова бележка.
  Мисля, че са ни пратили за зелен хайвер. Търси се гаранция на български, а в нито един документ към робота няма дума на български.

# 515
Ами да дадат една бланка от сервиза да се попълни.Преди време се наложи да се свържа със сайта Ремингтон за връщане на нещо и те казаха направо да си взема протокол за замяна от сервиза от гаранцията.Така и не го направих ,но сигурно щяха да ми дадат...А тук нищо ,аз днес не попитах ,но може да ида до магазина да питам с тая хартийка кво правим.

# 516
  • на малък остров в океана
Ние закупихме irobot i5. От първия ден прахосмукачката не се зарежда. В момента се борим да я върнем за сервиз с Технополис Парадайз, от където е купена. Меко разано съм разочарована от въпросния търговец. Не можем да дадем на сервиз неработещия им уред .. щяло да отнеме 30 дена, то била мръсна, то документ някакъв търсели. Повече кракът ми няма да стъпи в този магазин. Ходене по адски мъки. Който в купувал наскоро такъв робот, може ли да ми каже дали има бланка рекламация на български.
До 14 дена от покупката можете да искате връщане на парите при явен дефект. А търговецът може и да не ви ги върне ако се съгласи да ремонтира робота.

Пробвайте да я ребутнете или ъпдейтнете.

# 517
До 14 дена от покупката можете да искате връщане на парите при явен дефект. А търговецът може и да не ви ги върне ако се съгласи да ремонтира робота.

Пробвайте да я ребутнете или ъпдейтнете.
  Май ще се окаже, че прахосмукачката е ок, просто максимума и е да изчисти една стая и и трябва зареждане. Някой има ли друг такъв модел, да даде отзиви.

# 518
Нямам такъв робот. И все пак ми се струва твърде малко почистването само на една стая с едно зареждане.

# 519
Не може да чисти само една стая, даже най-смотания робот чисти повече.Може би има проблем с батерията.

# 520
На мен също. Или батерията не е наред, или нещо друго.

# 521
Вкъщи сме с IRobot roomba combo i5 прахосмуче и веднага след това го пускам да измие,става въпрос за 90 квадрата и батерията си издържа.

# 522
Вкъщи сме с IRobot roomba combo i5 прахосмуче и веднага след това го пускам да измие,става въпрос за 90 квадрата и батерията си издържа.
А колко време зарежда на зарядното?

# 523
Не съм обръщала внимание колко време зарежда батерията.

# 524
Добър ден,
 Може ли да ми препоръчате прахосмукачка робот за апартамент без прагове, без димашен любимец, с килими, ламинат и гранитогрес. Бюджетът е около 1800-2000 лв.

Какво мислите за
Roborock S8 Pro Ultra
Благодаря

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 11:46 от KYM_

Общи условия

Активация на акаунт