Прахосмукачка робот - 24

• 52 682
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Супер, че има такава тема.

Днес роботът ми се държи странно. Пуснах го в спалнята и излязох. Намерих го изключен, нищо не е свършил, не можеше да се пусне повече от копчето, независимо колко пъти и колко дълго го натисках.
Закарах го на зарядното, включи се, каза "charging" и след две секунди се дръпна назад от зарядното и се изключи. Това го повторихме десетина пъти, копчето reset също не помогна, нито почистване на сензорите за зареждане.

Няма гаранция вече, не пазя упътвания и дори апликацията да му видя точния модел. Някакви идеи какво му става?

# 526
  • Русе
Сигурно плаче за нова батерия.

# 527
Сигурно плаче за нова батерия.
И според мен е това.

# 528
  • Street of Dreams
Добре, не би ми хрумнало. Къде се купуват?

# 529
  • Русе
Може Китай, някой Амазон, както има и няколко бг магазина. Аз взех от бг, оригинална уж и излезе читава. Към 150 лв някъде беше.

# 530
Моят е същия, правеше ми такива номера, смених батерията и си тръгна като нов.
Сега ще видя коя беше фирмата.

# 531
Добър ден,
 Може ли да ми препоръчате прахосмукачка робот за апартамент без прагове, без димашен любимец, с килими, ламинат и гранитогрес. Бюджетът е около 1800-2000 лв.

Какво мислите за
Roborock S8 Pro Ultra
Благодаря

Аз съм  вече повече от година с Roborock S8 Pro Ultra.
С няколко думи : Това са едни от най-добре похарчените ми пари! Абсолютно си заслужава всяка стотинка.

# 532
Обмислям покупка на робот. До сега съм нямала и сякаш клоня към този модел.
https://robosector.eu/roborock-s8-prahosmukachka-robot?search=Roborock%20S8&_gl=1*luxmtb*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4WHkC2Vmfxpm6PMi793VsicDaZe2Ym5BZE-z8J0ItdbNZ-6gTSNyRhoC5p4QAvD_BwE

Вижда ми се много ниска цената и се чудя дали мога да се доверя на този търговец.

Препоръчайте от къде да купя, за да съм спокойна за гаранцията при евентуален проблем.

# 533
Обмислям покупка на робот. До сега съм нямала и сякаш клоня към този модел.
https://robosector.eu/roborock-s8-prahosmukachka-robot?search=Roborock%20S8&_gl=1*luxmtb*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4WHkC2Vmfxpm6PMi793VsicDaZe2Ym5BZE-z8J0ItdbNZ-6gTSNyRhoC5p4QAvD_BwE

Вижда ми се много ниска цената и се чудя дали мога да се доверя на този търговец.

Препоръчайте от къде да купя, за да съм спокойна за гаранцията при евентуален проблем.
Нормална му е цената. Просто явно редовната цена в този сайт е силно завишена. Същия модел в емаг си върви около 1100-1200лв, и редовно го пускат за 999лв. На черния петък беше 850лв в емаг.
Модела е супер, цената е добра. Купувайте спокойно. Особено ако предлагат и гаранция.

# 534
Вкъщи сме с IRobot roomba combo i5 прахосмуче и веднага след това го пускам да измие,става въпрос за 90 квадрата и батерията си издържа.
А колко време зарежда на зарядното?

Още когато купих моя робот, попитах тук дали трябва да стои непрекъснато на станцията за зареждане или да се изключва. Отговориха ми, че трябва да стои на станцията. Така и го оставям и чисти всичките 3 стаи и голям коридор без да има нужда от зареждане.

# 535
Ами той нали сам се връща на станцията си робота като приключи...там си стои и моя

# 536
  • Варна
Аз си купих от робосектор  roborock Q8MAX. Дойде дефектен и в отварян кашон. Върнах го и веднага си купих от Амазон roborock Qrevo.  Излезе под 1000лв. Някой беше качил линк тук. Страхотна машина. Доволна съм. Предишен 10 годишен опит с LG - 2  броя. И двата взе още работят. Единия при майка ми, другия  отива в селската къща. Но ме съмнява новия робот да изкара толкова.

# 537
Q Revo S е моя, не знам каква е разликата от този без S.
От къде купихте неуспешния, да не се набутаме и ние с такъв продавач

# 538
От последните постове чета ,че оставяте робота на станцията,но ако батерията е изразходена на 30-50% и се върне и се зарежда сигурно.Не е ли по-добре да се изключва и като се изразходи  батерията да отива при майка си.И дали се зарежда изобщо ако е над 20% или седи без зареждане,защото предните 2 дни моят го изключвах и сутринта на около 20% вместо да чисти отиде на зарядното.

# 539
  • Русе
Стелароуз, все тая какво прави робота. Важното е да е на станцията. Постоянно. Винаги.

Общи условия

Активация на акаунт