Прахосмукачка робот - 24

• 52 667
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Аз както си бях харесала роботче, от мн четене и сравняване се разколебах.
Седа умувам между roborok S8 и
Dreame L10s Pro Gen 2.

Имам голяма площ за чистене с килими, дебел мокет, теракота и паркет.

Помогнете да наклоним везната 🙂

# 541
  • 1st floor
Не знам дали ще намериш някой, който ползва и двата модела, за да даде коректен отговор.Smiley Аз съм с S8 и съм много доволна! Вече една година с нормалната прахосмукачка се срещаме само за да избърша прахта, която събира.

# 542
Чудесно си чисти и моя, но например няма как да мине зад вратата, ако не разместя холната маса  и табуретки...ей такива места няма как да стигне, иначе упорито се вре между краката на столовете

# 543
Добре, реших се, че ще е roborok s 8.
Обаче прочетох мн лоши отзови за доставчиците, които го предлагат на добри цени (робосектор, брос и др).
По големите вериги изобщо не виждам да се предлага. От али експрес също леко се притеснявам да поръчам (само дреболии купувам от там ). Взех да обмислям Амазон...

Споделете коректни магазини, доставчици.

# 544
Беба, щом имаш килими, според мен S8 е чудесен вариант. Ако намериш в Амазон да го доставят до България, смело поръчвай от там.

# 545
  • Street of Dreams
За висококосмести килими него ли препоръчвате?

# 546
  • Пловдив
От роборок мога да споделя ,че този модел е страхотен. Вече 20дена го ползвам -без забележки съм. Слим модела също е много добър.
https://www.amazon.de/dp/B0D9446R32?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 547
За висококосмести килими него ли препоръчвате?
Аз нямам висококосмести и не мога да дам мнение за такива.

# 548
  • На брега на реката
Какво значи висококосмести килими?

Ако имате предвид дългокосмести, не знам дали ще се справи. Има вероятност да се оматае и да спре.

# 549
  • на кой му пука, майна
Весела Коледа !

Включвам се в темата, за да споделя впечатленията си от Dreame X40 Ultra. Страхотен робот. Всичко си прави сам. Изпразва си сам боклука. Изпира си сам моповете и ги суши. Дозира си сам почистващият препарат. Не закача нищо, което е на земята, като кучешки играчки, кабели и т.н - не ги докосва дори ! За почистване и измиване на 200 квадрата, изразходва около 40% от батерията си. Има перфектна координация и  много добър софтуер.

Проучвах много марки и модели и накрая се спрях на този, заради следните функции:
- въртящи 2 мопа от които единият се удължава настрани, когато минава первази и ъгли.
- метличката също се удължава настрани, за да обере перфектно ъглите.
- при зададена програма първо да прахосмукоса и после да мие си оставя моповете в станцията и когато е прахосмукосал се връща да си вземе моповете и тогава започва да мие.

Сега се чудя как толкова години не съм се поинтересувала за тези роботи. Все си мислех, че не вършат работа...но мнооого съм грешала...

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 15:30 от doniboni

# 550
Весела коледа,
Донибони, може ли да споделиш и от къде си го купила?

# 551
  • на кой му пука, майна
Весела коледа,
Донибони, може ли да споделиш и от къде си го купила?

От този сайт:
https://www.robomax.bg/prahosmukachka-robot-xiaomi-dreame-x40-ultra.html

Дори още е на промоция...

# 552
Пак аз...

Избирам цвят. Исках черен, но прочетох, че много оставали отпечатъци, личи им прах и изглеждали захабени след кратка употреба. Така ли е?

И друго питане имам. Спазвате ли отстоянията, които са посочени в упътването. Не мога да му измисля подходящо място с 50 см от всяка страна и 1.5 метра напред.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 21:15 от беба28

# 553
Аз съм много доволна, че взех черен, защото в нета съм виждала бели и те изглеждаха мръсни и захабени отдолу. Не, че някой ще го обръща и гледа отдолу, но все пак...
Черният си е като нов след две години употреба. Но го бърша отгоре, ако има прах.
Не мисля, че съм спазила отстоянията от двете страни, не съм мерила. Отпред има много място.

# 554
Пак аз...

Избирам цвят. Исках черен, но прочетох, че много оставали отпечатъци, личи им прах и изглеждали захабени след кратка употреба. Така ли е?

Скрит текст:
И друго питане имам. Спазвате ли отстоянията, които са посочени в упътването. Не мога да му измисля подходящо място с 50 см от всяка страна и 1.5 метра напред.
Не.

Общи условия

Активация на акаунт