Прахосмукачка робот - 24

• 52 620
  • 776
  •   3
Отговори
# 570
С какъв препарат си почиствате контейнерите за мръсна вода?

Хвърлям водата и минавам с гъба и сапун контейнера, ако се забавя с хвърлянето, защото не съм била вкъщи, включвам на помощ и Доместоса.

# 571
  • Перник
ЧНГ!
Колебая се между Xiaomi Robot Vacuum S20+ Plus, Xiaomi Dreame D10s и Roborock Q5 Pro. Бюджетът ми е 500 - 600 лв. Идеята ми е да ме отменя в ежедневното чистене, че ще пускам "истинска" прахосмукачка веднъж седмично и след това ще бърша пода старателно, ми е ясно Simple Smile
Моля, ако имате впечатления от посочените модели да ги споделите! Simple Smile

# 572
Аз съм изумена колко добре почистват роботите. Според мен моя се справя по-добре от "истенските" ми прахосмукачки и не възнамерявам да ги ползвам повече.
От мопа не съм във възторг, но не съм и имала големи очаквания, и определено ще ползвам обикновен моп с препарат веднъж седмично.

# 573
  • Street of Dreams
И аз откакто ползвам роботи (дори от евтините), не съм пускала прахосмукачка. Вкъщи почти всичко е на крачета - легла, дивани - та нещото си джари свободно и не оставя прашинка. Единствено премествам кухненските столове, че се препъва в тях, както и минавам первазите с ръчна от време на време. Мопа и аз не го пускам, не знам защо.
Бяхте прави за смяната на батерията - проработи.

# 574
  • 1st floor
Аз твърдо отричах мопа и не го ползвах близо година. Обаче мързелът ми надделя Grinning и започнах. Ми, не е лошо! Grin

# 575
  • Пловдив
Аз твърдо отричах мопа и не го ползвах близо година. Обаче мързелът ми надделя Grinning и започнах. Ми, не е лошо! Grin

Аз още го отричам и за сега устоявам на ината си 😂

# 576
  • На брега на реката
Аз пък си ползвал мопа и се радвам, че го има. Вярно е, че на ръка ще измия по-хубаво, но не го правя всеки ден. Машинката се справя много добре и ме отменя. Веднъж седмично минавам със стирката/мопа.
Как пък няма да го ползвам, все е по-добре от нищо.
То, все едно да не ползвам центрофуга, щот на ръка ще изтискам по-добре или по-внимателно.
Ползвам си всички екстри и то с кеф!

# 577
Аз ще си го ползвам мопа, но ще минавам и по-основно на ръка от време на време.

# 578
Роботите са за ежедневна поддръжка, а не за основно чистене.

# 579
Поръчах си аксесоари от 4robot и доста време ги чакам да пристигнат.Някой ако е запознат да каже дали ще дойдат или да си взимам от някой от магазините за техника,че вече са за смяна.Иначе за мопа и аз си го ползвам и съм доволна,та даже и не минавам на ръка.Ходим по чорапи вкъщи и си е доста чисто.Преди робота кръста ме болеше много и едва се изправях след чистене с прахосмукачка и моп,та не се оплаквам как чисти.

# 580
  • 1st floor
Да, добре чистят. Аз лятото ходя боса и откачам, ако нещо усещам по краката си. Трябва да е педантично чисто. Роботът се справя отлично!

# 581
Колебаех се дали да купя робот точно за това,да ще чисти добре .Но като гледам как за 20 минути пълни контейнера с прах и то всеки ден,значи добре си смуче.

# 582
  • Пловдив
Аз съм имала и Брава, и сега роботът е добър, мопа се върти, мие сам, пере се сам, но... не мога да кажа, че това е миене. Да, освежава и маха петна, но все пак си мие достатъчно голяма квадратура преди да се изпере. За мен най-доброто миене е палубния метод-вода четка, чиста вода да се лее, но за съжаление не става вкъщи.
От години чистя с това https://www.bissell.de/produkte/crosswave-c6-cordless?sqr=CrossW … e%20C6%20Cordless
Преди с по-стария модел, сега с този, но няма голяма разлика. Да, не чисти само, но не се уморяваш, става бързо и определено е чисто. Пуска вода през цялото време и едновременно изсмуква, тоест няма нито един момент,  да мие с една и съща вода. Супер доволна съм. На черния петък беше 186 евро.

# 583
Това е за плочки, за паркет тц.

# 584
  • Пловдив
Това е за плочки, за паркет тц.
Вие сте го ползвали и от опит ли го казвате?
Аз паркет нямам-на ламинат и мозайка съм. Ламината не е мръднал. Мила съм го с тази машина и с VAXX, която е на същия принцип. Та за ламинат и мозайка гарантирам, че е перфектен.
Сега за плочките- ами не сте права. Със същият уред мием и в клиниката. Да плочките са прекрасно измити, но при сушенето във фугата не става идеално. Гранитогреса, ако е с тънка фуга се получава добре, както и гранита.
Давам отзив само, ако съм сигурна в нещо.  Опитът ми с тези машинки е почти 9 годишен.

Общи условия

Активация на акаунт