Прахосмукачка робот - 24

• 52 640
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor
Моят, когато е на станцията, има от двете страни не повече 10-15 см. Не е бил недоволен за тази една година.

# 556
Поръчах го! Roborok S8 - черен.
Чакам да пристигне  на 29-ти.
Изчетох упътването, сега ще сваля и приложението, за да огледам предварително, но съм нетърпелива и вече имам нов въпрос 🙂

При първия пуск, за да си направи карта, аз ли го нося от помещение в помещение или просто оставям отворени вратите и той сам се ориентира да влиза в помещенията?

# 557
  • Пловдив
Придвижва се на собствен ход, не се разнася.
Карта е възможно да запамети след втори цикъл на почистване, до колкото помня при моя беше така.

# 558
Моят трябваше да почисти три пъти, за да запамети карта.

# 559
Поръчах го! Roborok S8 - черен.
Чакам да пристигне  на 29-ти.
Изчетох упътването, сега ще сваля и приложението, за да огледам предварително, но съм нетърпелива и вече имам нов въпрос 🙂

При първия пуск, за да си направи карта, аз ли го нося от помещение в помещение или просто оставям отворени вратите и той сам се ориентира да влиза в помещенията?
Ние сме със S8. Пускате го на отворени врати. При нас след първото пускане картата му беше готова. После си наименувах зоните и направих ръчно някои леки корекции на картите поради особености на помещенията.

# 560
От роборок мога да споделя ,че този модел е страхотен. Вече 20дена го ползвам -без забележки съм. Слим модела също е много добър.
https://www.amazon.de/dp/B0D9446R32?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
renydent, моля те сподели какво ти е впечатлението от четката. Наистина ли не се заплитат косми. Мопа добре ли мие. Още като излезе модела съм го загледала и чакам отзиви. С доставка до България или с превозвач го поръча

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:02 от Зелен дом

# 561
С какъв препарат си почиствате контейнерите за мръсна вода?

# 562
Момичета, ще ме насочите ли кои параметри на прахосмукачката да съблюдавам, за да бъде най-ефективна?

# 563
  • Пловдив
От роборок мога да споделя ,че този модел е страхотен. Вече 20дена го ползвам -без забележки съм. Слим модела също е много добър.
https://www.amazon.de/dp/B0D9446R32?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
renydent, моля те сподели какво ти е впечатлението от четката. Наистина ли не се заплитат косми. Мопа добре ли мие. Още като излезе модела съм го загледала и чакам отзиви. С доставка до България или с превозвач го поръча
Странно, но наистина не се заплитат косми. Впечатлена съм от робота. Всичко сам си прави-изпразва боклука, пере си мопа, изхвърля си мръсната вода. Изключително мощен и сравнително тих. Сравнявам с LG, които се оказаха железни.
Недостатък на този робот е височината-не влиза под някои от мебелите ми. Слим модела влиза, но пък е с по-малка мощност. Карта си направи още първия път-разпознава мебели, обувки, кабели и си ги маркира. Друг недостатък е цената-излезе ми 923 евро. Не го доставят до тук, с превозвач го поръчах.
Ако има още въпроси-насреща съм.

# 564
Моето роботче пристигна.
Свързах го от първия опит. Направи и първо почистване на предвидените стаи. В една от стаите има висок праг, успя да влезе, но не успя да излезе и го повдигнах да му помогна. Утре ще слагаме лайсна да го облекчим.
Карта създаде много добра още  от първото почистване. Нито  захвана  пердетата, нито бутна елхата 🙂 и изобщо действа много деликатно.
Не мога да се ориентирам обаче в  приложението на mi home от къде се  изключва мопа?
В упътването пише първите три пъти само да прахосмучи без моп. Първия път просто не налях вода, но все си мисля, че някъде трябва да има опция за изключване на мопа.

# 565
Аз съм с S7, но би трябвало настройването да е същото.

# 566
Аз съм с S7, но би трябвало настройването да е същото.

При мен е леко различно приложението. Има сходни настройки, но аз мислех, че от тук си задавам всмукателната силата, а не че избирам да е само прахосмукачка.

# 567
  • София
Това е само режим на прахосмучене. Тук се регулира и силата. Първата опция /иконка/ е прахосмучене и моп, втората - само моп.

# 568
С приложението на Roborock ли си?

Освен силата на прахосмучене, колко вода да пуска на мопа, пътя на мопа, избираш и типа на чистене.

# 569
С приложението на Roborock ли си?

Освен силата на прахосмучене, колко вода да пуска на мопа, пътя на мопа, избираш и типа на чистене.

Не, не успя да ми свали приложението на роборок, затова свалих mi home.

Сега се зарежда и  ще го пускам втори път.
Да изчакам ли да зареди на 100% или мога да си го пусна на 77% както е в момента?

Общи условия

Активация на акаунт