Прахосмукачка робот - 24

• 55 349
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
В роботите препарати не се слагат по принцип.

# 391
Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за  iRobot - Roomba Combo i5. Жилището е с паркет, гранитогрес и килими. Не мога да преценя до колко е удачно да взема миещ робот, при положение, че двете настилки се мият с различни препарати.
Здравейте!Вкъщи сме с този робот и аз съм доволна.Имаме стаи с паркет,едната също е с гранитогрес и също така килими.Пускам първо да прахосмуче,след което сменям с контейнера за миене и на мопа пръскам Пронто за дървени повърхности.Винаги си навивам килимите,когато мие,защото не ми харесва да минава с мопа отгоре.

# 392
Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за  iRobot - Roomba Combo i5. Жилището е с паркет, гранитогрес и килими. Не мога да преценя до колко е удачно да взема миещ робот, при положение, че двете настилки се мият с различни препарати.
Здравейте!Вкъщи сме с този робот и аз съм доволна.Имаме стаи с паркет,едната също е с гранитогрес и също така килими.Пускам първо да прахосмуче,след което сменям с контейнера за миене и на мопа пръскам Пронто за дървени повърхности.Винаги си навивам килимите,когато мие,защото не ми харесва да минава с мопа отгоре.
Пронто за паркета, а за гранитогреса отделно или как? До колкото разбрах, може да почиства и само определени помещения.

# 393
Може да почиства които помещения зададете,но аз лично го пускам мопа с напръсканото Пронто навсякъде и си чисти добре.

# 394
  • Пловдив
Здравейте. От години не съм писала тук. Имам 2 LG , които работят перфектно. Едната е толкова стара,че не й помня годините. Батерията още държи. Трябва ми обаче робот за друг имот. Попрегледах темата. Явно, че роборок владеят пазара и добре се развиват. Цената не ми е от най-голямо значение,затова имам само един въпрос. roborock QrevoMaster ли е последния им модел,и той ли е най-добрия?

# 395
Кой сайт ще препоръчате? Ако се наложи после гаранционно обслужване, поддръжка...
Намерих тия:
https://robosector.eu/roborock-roboti-za-pod
https://mobisector.com/prakosmukacki-roboti
https://www.tehnomix.bg/malki-elektrouredi/prahosmukachki/prahos … ki-robot/roborock

# 396
  • Пловдив
Много съм бърза Роборок слим поръчан. Ще пиша като дойде.

# 397
R@N, аз препоръчвам Amazon.de.

# 398
R@N, аз препоръчвам Amazon.de.

Това беше схемата с превозвачи, нали?
А гаранция, сервиз....

Проверих, моделът, който следя е до стотинка колкото тук в момента

# 399
Над 49 евро доставят безплатно до България вече, стига продукта да се предлага от тях. Гаранционното им обслужване, според опита ми, бие всички търговци, с които съм си имала работа. До момента, искат връщане на продукта към техен склад (за тяхна сметка, по Спиди), след получаването, възстановяват сумата. Толкова нерви съм потрошила с местни търговци покрай некоректни практики и гаранционно обслужване, че вече не ми се рискува.

Не е цената само това, което ме насочи към тях, а точно обслужването. Не те навивам, просто отговарям на въпроса.

# 400
Да, да, разбира се, нали затова питам. Чувала съм, че някои сайтове са некоректни, затова питах кои са те.  Не знаех за безплатната доставка от Амазон вече, както и за връщането. Досега четох отзиви там.....все едно за различни уреди говорят, едните са възхитени, другите безкрайно разочаровани...Като в бг форум точно

# 401
Да, отзивите трябва да се четат обстойно. Колкото повече отзиви има, толкова повече доверие ми вдъхва продукта. Заглеждам сега точно роботи там и на база отзиви и характеристики ми отпаднаха доста модели и цели марки.

# 402
Към модел се насочихте?
https://robosector.eu/roborock-q-revo-s-prahosmukachka-robot?utm … xJAuqBnfaAL7R0FVA
Този бях харесала аз, колебая се между него и S8 plus.

# 403
Нямам опит с подобни модели, така че не мога да съм от полза, но такива характеристики заглеждам и аз. Като мощност, с изцяло гумена четка и модел на мопа. Гледах Dreame модели. Аз и не бързам, затова ще следя и промоциите.

Сега разгледах, повечето робороци не ги доставят до България, така че май хич не ти бях от полза.

# 404
  • Пловдив
Амазон са изключително коректни. Само че това с доставката не е точно така. Не всичко се доставя до Бг, независимо кой е продавача. Поръчвала съм стоки до тук, не доставящи се от Амазон. Специално за прахосмукачките пробвайте-едва ли ще стане, заради батерията. Но пък миналата година поръчах Румба, която си пристигна до бг адрес. Поръчаната вчера е с продавач Амазон и не се доставя до Бг.

Общи условия

Активация на акаунт