Прахосмукачка робот - 24

• 55 359
  • 776
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте, понеже ще поръчвам Q Revo-то.
С какъв препарат може да се ползва в контейнера за чиста вода.
Абсурдно ми се вижда да е без препарат.
 Моля, който е експериментирал да сподели опит. Blush
Напишете в Гугъл препарат за под за прахосмукачка робот и ще ви излязат разновидности. До колкото разбрах най - важното е препарата да не се разпенва. Аз взех такъв препарат и го ползвам. Не съм в къщи и не мога да кажа марката. Също така ползвам и дестилирана вода.

# 436
Здравейте, тъй като се колебая за закупуване на s8 v max ultra, може ли да споделите самото почистване на базата, филтри и т.н. на колко време се прави? Без домашни любимци сме.

# 437
Здравейте, тъй като се колебая за закупуване на s8 v max ultra, може ли да споделите самото почистване на базата, филтри и т.н. на колко време се прави? Без домашни любимци сме.

На месец-два излизат съобщения за почистване (не подмяна) на това онова. В приложението е показано къде на робота се намира въпросното нещо за почистване. Все още не ми е излязло съобщение за смяна на торбата за боклук или почистване на филтъра,който е при контейнера,в който се събира боклук.
Не съм сигурна това дали ще ви ориентир

# 438
Благодаря!. А торбичката за боклук предполагам поне 1 седмично се изхвърля, може би иначе се вмирисва, а водата всеки ден?

# 439
На моята Q8 max в самото приложение пише да се изпразва един път месечно. Чудя се ако се напълни дали ще ми изпише нещо на самото приложение и сега съм решили да я оставя за проба Grinning

# 440
То по-скоро чуденката ми е дали се вмерисва тази торба съответно не трябва ли да се изхвърля по-начесто?

# 441
То по-скоро чуденката ми е дали се вмерисва тази торба съответно не трябва ли да се изхвърля по-начесто?

Моята не мирише. Преди седмица се сетих за нея и рекох,че сигурно ми е развален някой датчик,защото повече от 3 месеца не излиза съобщение да я сменя. Ами не е пълна.
Мирише единствено контейнера за мръсна вода и то като го отворя да я изсипя. Като си е на робота не мирише. Но аз съм избрала от настройките да се пере парцала максимално често,така че на 3-4 дни се налага и аз да пълна и изпразвам водата.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 15:47 от Goldeva

# 442
Щастлива съм с избора на Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-robot-vacuum-x20-pro/
Ще дойде в края на месеца.

Честито! Аз също разглеждах този модел,  но не намирам много информация. От серията Dreame ли е?

# 443

Моята не мирише. Преди седмица се сетих за нея и рекох,че сигурно ми е развален някой датчик,защото повече от 3 месеца не излиза съобщение да я сменя. Ами не е пълна.
Мирише единствено контейнера за мръсна вода и то като го отворя да я изсипя. Като си е на робота не мирише. Но аз съм избрала от настройките да се Пеев парцала максимално често,така че на 3-4 дни се налага и аз да пълна и изпразвам водата.

Благодаря!

# 444
Торбата за прах не мирише. Не съм я сменяла и не е пълна три месеца вече; роботът чисти и мие всеки ден, понякога по няколко пъти.

# 445
Торбата за прах не мирише. Не съм я сменяла и не е пълна три месеца вече; роботът чисти и мие всеки ден, понякога по няколко пъти.
Благодаря!

# 446
Здравейте, моля за препоръка на модел Xiaomi, който чисти ламинат (всичко вкъщи е ламинат, без банята). Не мога да разбера от описанията водната функция от мен ли се контролира или от производителя. Има ли такива, които чистят и мебели, като съответно не падат от тях? Благодаря предварително за отговорите. Може да предложите и друга марка до 400 лв.

# 447
  • гр.Бургас
Много съм бърза Роборок слим поръчан. Ще пиша като дойде.
Бихте ли споделили откъде сте го поръчали?

# 448
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,
това този модел ли е Xiaomi BHR8124 X20+ Robot Vacuum?
 https://zora.bg/product/bhr8124-e20-robot-vacuum
и от къде го поръчахте. Защото всмукателната сима е по-голяма на вашата от линка .В сайта , който дадохте не виждам къде може да се поръча.
Скрит текст:
Аз се колебая между тази, за която дадох линк и Roborock Q8 Max Plus
https://robosector.eu/roborock-q8-max-plus-prahosmukachka-robot? … anufacturer_id=35
Може ли съвет?

Поръчах я от тук: https://www.citytel.bg/prahosmukachka-robot-xiaomi-robot-vacuum-x20-pro
Моделът е Х20 Pro, а не X20+

hotchocolate, не ;мисля, че е серия dream.

# 449
R@N, на мен днес ми пристигна прахосмукачката Q8max  и съм приятно изненадана поне засега. Не се блъска, дори много внимателно преминава през препятствията
  Дано си остане така, но засега съм много доволна Blush

Не мога да си обясня каква е тази броня и какво значи задържа, но е кофти, ако е така, тази марка са доста хвалени.

Общи условия

Активация на акаунт