Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 606
  • 849
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Протекторът за матрак на Livаrno дали е добър?!

# 106
Подправката за кебап и гирос я купих за проба, вдъхновена от гулаша, но я отворих и изхвърлих.
Много гадно нещо-силна натрапчива , дори не разбрах на каква подправка,  миризма.
Леми, радвам се, че ти е харесала.
Имам и друго откритие: бутер с чесън.

# 107
Благодаря на Viara T за купона за инхалаторчето. Супер е - малко, леко и безшумно. За 35лв е повече от прекрасно.

# 108
Благодаря на Viara T за купона за инхалаторчето. Супер е - малко, леко и безшумно. За 35лв е повече от прекрасно.
И ние сме доволни.

# 109
Протекторът за матрак на Livаrno дали е добър?!
И аз се интересувам от мнения за него

# 110
  • shumen
Аз от сешоара се интересувам,че моя сдаде багажа вчера.

# 111
  • София
Купих от нес кафето, Gold. Не знам дали е добро. За първи път купувам от тази марка.

# 112
  • София
На мен не ми допада.
Има за мен странен вкус.

# 113
От тяхното нес кафе ми излизат киселини на гърлото, пари ми чак. Ужасни са ми всичките им видове.

# 114
Забелязахте ли, че има два вида кордон бльо ХХЛ? Едните опаковки са по 12,99 лв (още миналата седмица си имаше от тях, периодично сякаш ги вадят от склада), а тези от днес са по 9,99 лв. Има някакви разлики и в състава. В нашия филиал е много лесно да се обърка единия вид  с другия, стоят много наблизо. Единият вид тежи 1,5 кг, а другият 1500 грама- стана ми леко смешно.😅 На единия вид на снимката се вижда повече разтопено сирене, на другия повече нещо като шунка...

# 115
Здравейте,
искам да попитам за мнения за сешоара и ретро пресата, предлагани от миналата седмица.
имам сешоара, много съм доволна, взех още един сега, за на село. Добра цена за тази мощност, с дълга до кръста коса съм Simple Smile

# 116
  • София
Писах по-рано за яйцата извън хладилна витрина, как едни са в нея, други не. Ако някой се интересува, това ми отговориха :

Здравейте, господин Димитров,
Благодарим за Вашето съобщение от 30.12.2023 12:01.

Бихме искали да Ви уверим, че температурата в търговска зала се контролира ежедневно и се водят записи за това. На местата, където са позиционирани яйцата извън хладилните витрини, тя не надвишава 18 градуса.

В допълнение, препоръчителната температура до 18 градуса, съгласно "Наредбата за изискванията за търговия с яйца", е задължителна за съхранение на груповите и транспортните опаковки преди продажба. Съгласно същата Наредба, указанията за съхранение от потребителите са "На хладно след закупуване", което се обуславя от факта, че яйцата са трайни и при по-висока температура от 18 градуса.

Надяваме се, че информацията е ще бъде полезна за Вас.

Благодарим Ви!

# 117
В нито една чужбина, в която съм била или живяла, яйцата не са стояли в хладилната витрина. Също така гледам 24 kitchen ежедневно и доста известни готвачи също съветват и споделят, че няма никакъв проблем и дори е препоръчително да се държат на стайна температура.

# 118
И в чужбината , в която аз съм живяла , яйцата в магазините са били извън хладилник.

# 119
  • Буркина Фасо
и за пазарищата, доколкото съм чул, изискванията през лятото са яйцата да не са на пряка слънчева светлина.
т.е. не им вреди, че са извън хладилници.

Общи условия

Активация на акаунт