Отговори
# 690
И аз се замислям за рождения ден.Но както го гледам май пак ще съберем родата във вкъщи,че с бебчо по заведения не ми се рискува .Нашият батко още си говори само на бебешки,още сме си с памперс ,но поне върнах съня следобяд .Това за момента ми е достатъчно и много голям напредък 😂Правим си график кой ,как да го води навън ,а пък да стане по -топличко ще извеждаме и бебето .За сега не му обръща внимание ,не го закача и това ме устройва 😀За подаръци ще се възползвам и от вашите идеи.И на мен ми се иска да е нещо по -полезно и да придобива някакво умение.Иначе сме се заринали вече с колички .

# 691
Аз се замислям за бебешка / детска торта, нещо здравословно, без захар, с плодове, но още не съм започнала да гледам рецепти. Знам , че има пекарни, които правят всичко, чувала съм, че могат да се правят или безглутенови, или веган , и дори торти без захар. Но никога не съм поръчвала.
Иначе имам познати, които поръчват нормална торта, опаковат я в прозрачно фолио, за да не яде детето от нея по време на снимките.

# 692
Моят син е опитвал нормална торта с крем,без шоколад. Мисля,че вече е на такава възраст,в която мога всичко да му давам като храна-яде домашни мезета,мекици,Снежанка, така че не мисля,че е проблем да пробва и малко торта.

# 693
За моя немирник поръчах торта с банани от Кума Лиса, вижте сайта, уж са по-здравословни. Така и така ще яде много тънко парченце, нека е вкусна.

# 694
На мен ми е интересно нещо друго - как са вашите дечица с косичките? Растат ли им бързо, дългички ли са, а гъсти? Смениха ли цвета от раждането?
Наскоро видях едно дете, годинка и нещо, изумих се колко дълга коса имаше, при все, че къдрава.

# 695
Аз пиша за препоръка на удобни пантофи за ясла. Вие към какви се насочихте? Никола започва ясла на 10.03 и само това остана да купя.

# 696
Здравейте,
Не съм писала от много врече, но прочетох десетина страници назад Simple Smile
За препоръка за пантофи - аз купувам само боси обувки и пантофи. И нови, но главно от ОЛХ. Сега сме с едни на Зизу и едни Froddo, като Фродо нямат само боси, така че трябва да се гледа.
Румката нищо не говори, освен Не, Мама, ам-ам и само бръщолевене нон-стоп ма негови си неща, без да влага смисъл обаче.
И с биба, и с памперс, и почти не сяда ма гърне - всичко съм оставила за лятото.

# 697
Момичета, каква марка тротинетка с родителски контрол сте взели или ще взимате? Имате ли отзиви за някоя?

# 698
Нашата е глобър и яко я експлоатираме. Много е удобна,лека маневрена.

# 699
Нашата е на Byox - 3 в 1. Харесва ми как се движи и управлява.

# 700
Момичета, каква марка тротинетка с родителски контрол сте взели или ще взимате? Имате ли отзиви за някоя?
при нас нищо не е с родителски контрол, колелото е любимо 😃😃😃 и засилването . Имаме две тротинетки една обикновенна и една с седалка ,но пак е без родителски. Твърде независим ,за да го контролира някой😃😃 само в триколката диктувам аз . Инапе слуша ,намали ,спри ,знае поне и слуша 🌹

# 701
Привет, момичета!
Да се разпиша и аз,отдаааавна не съм :/
Има ли други дечица, които си смучат пръста.Моето го смуче, предимно за заспиване,пръста вече е деформиран,с мазоли и нацепен.Мажа с горчиво и какво ли още не...не помага.

Друг въпрос относно работата.Има ли нужда между края на майчинството и началото на платения отпуск да се изработи един ден или направо се сливат,би ли имало промяна в заплащането на отпуска ако има един рябатен ден преди него?
Благодаря вии

# 702
Моята откакто се е родила си смучи палеца, казват, че кърмените деца не смучат палец, но не е вярно, моята хем е кърмена, хем не е спирала да си смуче палеца.

За заспиване давам биберон, но когато не го види в кошарата или е твърде сънена да си го вземе, си лапа палеца, не успях да заменя смученето на палеца с биберон и в момента има два вредни навика.

И на моята госпожица е с рана, коричка на пръста, нацепен винаги. Смуче го в съня си, за самоуспокоение. Аз също искам да махна и залъгалка и смучене на палец, но забележка и насочване на вниманието към проблема не помагат.

Привет, момичета!
Да се разпиша и аз,отдаааавна не съм :/
Има ли други дечица, които си смучат пръста.Моето го смуче, предимно за заспиване,пръста вече е деформиран,с мазоли и нацепен.Мажа с горчиво и какво ли още не...не помага.

Друг въпрос относно работата.Има ли нужда между края на майчинството и началото на платения отпуск да се изработи един ден или направо се сливат,би ли имало промяна в заплащането на отпуска ако има един рябатен ден преди него?
Благодаря вии

# 703
Мен ме водеха 10 дни на работа за да ми актуализират заплатата и след това си пуснах отпуск с по-високата заплата, но това стана с разрешение от ръководството.

# 704
Нашето ръководство твърди,че няма да има разлика,но не им вярвам,защото никога не са в интерес на работника разбира се
Ще се консултирам с някой счетоводител

Общи условия

Активация на акаунт