RYANAIR - 24

• 47 075
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Няма драма да са разделени, но в случая тарифата Plus си включва избор на места. Би трябвало още при купуването на билетите да са избрани местата.
quote author=Ujasia link=topic=1621563.msg47705109#msg47705109 date=1709664737]
Има дестинации, в които ако не си избереш места до близките ти, рискуваш да те настанят до човек, за който къпането и прането е силно надценено. За това винаги предпочитам да съм заобиколена от къпани хора с чисти дрехи.
[/quote]
То пак няма гаранция, освен ако не сте някаква голяма група 😂

# 301
  • София
Ние преди десетина дни пътувахме с 14-годишната ни дъщеря, но беше с конкуренцията, а там местата са цифра и не купих места. Полетът беше час и нещо и системата ни разпредели тримата през няколко реда и в двете посоки. Детето си пътува на мястото и даже беше доволно, че е самостоятелно. Никаква драма нямаше, дори е възпитателно. Но наистина зависи си от детето, ако много се притеснява, по-добре да не е само.

# 302
И какво като ви разделят, аз това не разбирам, голяма драма това разделяне. Моите тийнове предпочитат даже да летят отделно от мен. На дълъг полет разбирам, ама за 2-3 часа не е никакъв проблем.

Може би не ме разбрахте,  че летим за първи път , имам си своите притеснения и страхове . Не съм от майките,  които държат децата си до полата им , но в случая съм преценила , че ще ми е по спокойно да не е сам , а и съответно и аз сама .
А и системата ми разреши преди да платя да избера места и за това попитах , дали , като не съм плащала допълнително за тях са запазени с надграждането Plus.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 11:02 от tsvetka82

# 303
  • София
Моя приятелка е получила подаръчен ваучер, на който, обаче, името й е изписано на кирилица. Сега се опитва да го използва, като - разбира се - при купуването на билетите въвежда името си на латиница, но системата не приема ваучера и изписва, че името на ваучера се различава от името на пътника. Имали ли сте такъв случай?

Сама ще си отговоря на въпроса, защото може да се случи и на друг. Simple Smile
Приятелката ми е провела известна борба с чатбота, докато успее да се свърже с жив човек Simple Smile, говорили са, обяснила е каква е грешката и още по време на разговора със служителя са променили името във ваучера от кирилица на латиница - без проблем. След около минута са изпратили на имейла на подаряващия нов ваучер с коректно изписано име.

# 304
  • Milano

Може би не ме разбрахте,  че летим за първи път , имам си своите притеснения и страхове . Не съм от майките,  които държат децата си до полата им , но в случая съм преценила , че ще ми е по спокойно да не е сам , а и съответно и аз сама .
А и системата ми разреши преди да платя да избера места и за това попитах , дали , като не съм плащала допълнително за тях са запазени с надграждането Plus.

Вие сте си платила (в тарифата) и избрала места. Чекирането е едно. Във вашият случай е безплатно дори и на летището. Щом сте с места би трябвало да можете да чекирате онлайн 60 дни преди полет, ако желаете.
И няма смисъл да давате обяснения на неуместни коментари.
Всеки пътува както намери за добре и си плаща за това.

# 305

Вие сте си платила (в тарифата) и избрала места. Чекирането е едно. Във вашият случай е безплатно дори и на летището. Щом сте с места би трябвало да можете да чекирате онлайн 60 дни преди полет, ако желаете.
И няма смисъл да давате обяснения на неуместни коментари.
Всеки пътува както намери за добре и си плаща за това.

Благодаря Ви много за изчерпателният и полезен отговор , сега съм по спокойна Simple Smile . Да , всеки преценява сам за себе си !

# 306
  • Milano
tsvetka82, ще трябва да минете първо през гише на летището да оставите големия багаж и после се отправяте към проверката за сигурност (ако не сте запозната, понеже ви е първи полет).

# 307
Здравейте. И аз имам питане относно чекирането. Чекирала съм мен и детето на кирилица. Когато принтирах бордните карти, имената излязоха на латиница, но в приложението на райънеър са на кирилица. Дали ще е проблем? Или 24ч.преди полета да променям? Благодаря за отговорите и съветите.
[/quot
Аз да си побутна питането

# 308
  • here and now
Имената ги имате и на български в ЛК/паспорт.
Не е проблем.

# 309
При чек ин автоматично се преобразува в латиница. Може да има несъответствия при букви като ь, я, щ, ама и това не е проблем, допускат се малки грешки.

Имената ги имате и на български в ЛК/паспорт.
Не е проблем.

Аз бих внимавал много с това. Невероятни изцепки правят. Четат името на кирилица, като си мислят, че е на латиница. Казвам се Тошев, пишат TOWER.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:14 от neuromancer

# 310
Ryanair пускат полети Бърмингам-Пловдив от края на ноември (веднъж седмично)

# 311
Здравейте, предстои ми пренасяне на тленни останки на близък (урна с тленна пепел). Ще е запе0атана и с необходимите документи, но относно самото уреждане трябва ли нещо по-специално? Води ли се специализиран багаж или и аз не знам? На борда ли се взима или се чекира?

# 312
  • Mediterraneo
В другата тема ти отговориха.

# 313
Понеже няма отделна тема за ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ, публикувам го тук, тъй като Раянеър уж имат най-много полети от/до това летище.

Летище Пловдив се свързва с ЖП инфраструктурата

# 314
В другата тема ти отговориха.
Различни компании. Проблем ли е че проверявам всички варианти?

Общи условия

Активация на акаунт