RYANAIR - 24

• 47 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Bradley Cooper, благодаря. Ще търся друг вариант.

# 331
Да, и аз мисля ,че ще има проблем. Затова не се купува куфар, по-голям от размерите, които са позволени. Защото той не може да се свие, ако не е пълен. А ако сте със сак, чанта, раница... при по-голям размер от разрешеното ,просто не го пълните докрай и ако ви накарат да го сложите в клетката, той се свива. Куфарите няма как да се свият.
Пътувайте с раница и не ползвайте този куфар. В китайските магазини тези раници са по 17 лв. Ето сега в София отвориха един 3-4 етажен China Mall (до метростанция Западен парк), има голямо разнообразие от куфари, раници и всякакви неща за пътуване.. на цени народни.

# 332
Здравейте! Ще се радвам ако някой има опит с подобен казус да сподели. Имам закупени билети от София до Болоня и на връщане от Рим до София на отделни резервации като едната е направена през сайта на Vola.bg, другата от приложението на Раянеър. Излизаше ми съобщение, че съм закупила полет от трета страна и направих верификацията като полета вече е видим в профила ми, но съобщението продължава да излиза в приложението. Възможно ли е да ми иска верификация и за полета купен директно от Раян и има ли нужда от такава при положение, че и двата полета са видими в приложението, но са за лятото и има доста време до чекирането.

Щом излиза трябва да е ок. То ви трябва за да направите чекин. Като ви иска верификация трябва да пише точно за коя резервация е.

# 333
А бихте ли споделили кое ви кара да купувате билетите от посредници? Чета тук в последните страници няколко такива случая и ми е любопитно. Има по-евтини опции ли?

# 334
  • София
Конкретно Vola бяха пуснали някаква зарибяваща отстъпка при първа покупка от тях, опитвайки се да навлязат на пазара. Не съм ползвал, но видях реклама.
Моя позната, когато пътува служебно, също ползва посредници заради фактурата. Има указания от НАП как да се осчетоводяват полети с нискотарифни компании доколкото знам, но въпреки това ползва.

# 335
А бихте ли споделили кое ви кара да купувате билетите от посредници? Чета тук в последните страници няколко такива случая и ми е любопитно. Има по-евтини опции ли?

Да, заради отстъпката за първа поръчка излизаше по-евтино отколкото директно от Раянеър и имат опция за безплатна промяна на дата ако изникне нещо.
Благодаря за отговорите, не ми пише за коя резервация се отнася съобщението просто си тече на началния екран.. нито имам имейл, предполагам,че няма да има проблем ще си чакам да отворят чекирането.

# 336

Понякога има отстъпка. Всъщност доста често, но на различни сайтове и с различни карти, та си трябва ровене.

# 337
Когато резервацията е направена през посредник, после пак през посредник ли се правят евентуални промени- например да се добави багаж, да се променят датите? Симулирах закупуване на билети през Vola от любопитство и ми дава доста по-висока цена за багаж, отколкото през приложението на Раян. Тя и цената на билета не ме устройва, но е хубаво да се знае.

# 338
ами зависи, но щом успееш да добавиш резервацията в сайта на Райън след верификация, трябва да можеш и да се чекираш и да добавяш багаж и екстри оттам (цената може да е по-висока, отколкото ако се купи с билета, та най-добре е ако ви трябва гол билет, без екстри).
Те напоследък взеха да не харесват посредниците, затова са тия верификации и глупости.

# 339
  • Варна
Здравейте, сигурно задавам глупав въпрос, но когато купуваш билет от приложението на Ryanair, това автоматично означава, че НЕ купуваш от трета страна/посредник? Или не е така и трябва да се следи нещо друго в приложението?

# 340
Да, така е, както и направо от сайта на компанията.

# 341
  • София
Внимавайте, защото се е появил нов сайт ryanair-bg. com. И са си платили на Гугъл, защото при търсене ми се появи дори преди Ескай. Цъкнах без да гледам и доста се учудих, че всичко ми е непознато. Simple Smile

# 342
Здравейте, някой имал ли е грешка в името, при разпечатване на бордна карта? Имам по една буква К отпред и на двете имена? Името в резервацията ми си е коректно. Възможно ли е да имам проблем на летището? Дали ще мога да се свържа с чат в работен ден (само утре имам) и да го поправят?

# 343
Ами да, можеш да се свържеш и ще го поправят. Но по принцип се допускат малки грешки така че може и така. Може да е някаква грешка при генерирането на бордната карта и ако пробвате пак примерно утре да излезе добре

# 344
Ами да, можеш да се свържеш и ще го поправят. Но по принцип се допускат малки грешки така че може и така. Може да е някаква грешка при генерирането на бордната карта и ако пробвате пак примерно утре да излезе добре
Благодаря ви, ще потърся контакт утре с тях, а иначе опитах отново да вляза и даваше, че резервацията вече е завършена ( т.е. чекирането).

Общи условия

Активация на акаунт