Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 044
  • 817
  •   1
Отговори
# 645
Може би го мисля така, защото моята майка много държеше на задушница и помени, винаги месеше хляб за починалите (най- често ме караше аз да го меся). Но вече ми се събраха толкова отрицателни емоции от всички близки, които си отидоха, че вече изпитвам притеснение да вляза в черква, свързвам го само с нещо лошо, докато преди изпитвах успокоение. Затова и не се насилвам, мисля, че достатъчно преживях.

# 646
  • Мадрид / София
Това никой не го знае Всичко е предположения за успокояване на живите
Смешно ми е как някои с такава увереност твърдят неща,сякаш всеки ден са долу-горе.
Няма да те карам да мислиш другояче. Ти си решаваш как да приемаш света около теб.
Аз лично се базирам на собствени преживявания, както и на доста информация чута и прочетена. В нито един случай някой от близките ни вече преминали оттатък се е представил ядосан или от сорта. По простата причина, че това са емоции на 3D измерението, тоест това на Земята, а отвъд има само любов. И то любов в много широк смисъл, не ограниченото ни понятие за любовта.

# 647
Това никой не го знае Всичко е предположения за успокояване на живите
Смешно ми е как някои с такава увереност твърдят неща,сякаш всеки ден са долу-горе.
А интересувала ли си се от темата? Прочете ли книги или материали в мрежата. Разкази на хора преживели срещи със смъртта, контактьори, които те срещат с починал близък, който продължава недовършен приживе разговор?
И за да се развеселяваш ли следиш тази тема?

# 648
Нямам намерение да се обяснявам.
Материали в мрежата😆WTF!
Истината е,че аз имам някои преживявания,вярвам в някои неща.Но се забавлявам с категоричността на мненията на хора черпещи инфо от мрежата.

# 649
  • София
Ако мога да цитирам: "Никой не знае, но по-приятно ми е да вярвам, че...".

# 650
Рядко ми се случва нещо странно вече. Не следя точно времево кое и как даже. Помня обаче че миналото лято на село, например, имах едно много прочувствено взимане на довиждане с приятелка от детството - знаехме че няма да се видим скоро, а и двете не бяхме в цветущо състояние на духа... Получих усещане за смърт, не знам как да го обясня, затова и пиша в тази тема. Викам си, какво значи сега това, една от нас си отива ли.. какво? За последно ли се виждаме? На централната улица на селото бяхме. По това време някъде мина едно познато момче от село с колелото си, вдигнах му ръка за поздрав и до там. Няколко месеца по-късно той си отиде, младо момче няма и 30 годишно.
Наясно съм че съвпадения някакви има, както и че когато сме емоционални, можем лесно да започнем да интерпретираме фактите спрямо нашите състояния, но за мен този развой на нещата си беше странен.

# 651
  • Мадрид / София
Материали в мрежата😆WTF!
Истината е,че аз имам някои преживявания,вярвам в някои неща.Но се забавлявам с категоричността на мненията на хора черпещи инфо от мрежата.
При толкова много книги изписани с хиляди и хиляди случаи на клинична смърт с толкова много сходни изживявания независимо от раса и религия? Ако поне малко имаш идея от статистика би преценила до колко може да им се вярва. И да мислиш при това положение, че е само за утеха на близките - ето това е смешно наистина. Но ти си знаеш, щом така си решила - твоя работа.

# 652
Материали в мрежата😆WTF!
При толкова много книги изписани с хиляди и хиляди случаи на клинична смърт с толкова много сходни изживявания независимо от раса и религия? Ако поне малко имаш идея от статистика би преценила до колко може да им се вярва. И да мислиш при това положение, че е само за утеха на близките - ето това е смешно наистина. Но ти си знаеш, щом така си решила - твоя работа.
Аз отдавна съм се отказала да обяснявам и да влизам в обяснителен режим за тези неща. От година и половина се интересувам изключително много от такива теми и изчетох една камара книги. Заключението винаги е едно - паралелен свят с нашия има,но повечето хора не са готови да го приемат. Имаме в семейството близка приятелка, много по-голяма от мен, която е изпадала в клинична смърт и е отключила след нея изключително много "дарби", така да го нарека. От нея знам много неща за тези материи и съм склонна да ѝ вярвам. Всеки сам си преценя все пак.

# 653
Nirvana, разкажете някоя интересна история/случка от приятелката, ако може, разбира се.

Лични нейни няма да споделя,но ще кажа за моите истории свързани с нея.
Няколко години с мъжа ми правихме опити инвитро,тя позна с изключително точно описани лекаря, който ще ни помогне да забременея. Говоря за визуално описание. Съвсем случайно 6 месеца след разговора с нея попаднахме на този лекар. Позна и датата на последния ми цикъл и видя,че съм бременна още преди да знам аз самата. Не обича да я разпитват и ние никога не го правим, ако каже нещо сама това е. Още докато съм била малка (2-3 годишна) казала на нашите,че ме вижда да правя нещо с ръцете като голяма - завърших рисуване 🙂
Един единствен път си позволих да я питам от къде взима тази информация и каза,че и я дава близък починал. А и още една. Докато бях бременна се наложи да лежа в болница,пускат ми изследвания, много лоши резултати излезнаха. Рева аз два дни, на третия ми звъни тя и каза,да спра да плача,че това не са верните изследвания и не са моите. Идва лекаря и казва,че е решил да пуснем пак, пускаме нови изследвания - всичко беше идеално. Оказа се,че в лабораторията са направили грешка и са ни разменили изследванията с някаква жена, която беше родила наскоро.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 17:02 от Nirvana08

# 654
Nirvana, разкажете някоя интересна история/случка от приятелката, ако може, разбира се.

Лични нейни няма да споделя,но ще кажа за моите истории свързани с нея.
Няколко години с мъжа ми правихме опити инвитро,тя позна с изключително точно описани лекаря, който ще ни помогне да забременея. Говоря за визуално описание. Съвсем случайно 6 месеца след разговора с нея попаднахме на този лекар. Позна и датата на последния ми цикъл и видя,че съм бременна още преди да знам аз самата. Не обича да я разпитват и ние никога не го правим, ако каже нещо сама това е. Още докато съм била малка (2-3 годишна) казала на нашите,че ме вижда да правя нещо с ръцете като голяма - завърших рисуване 🙂
Един единствен път си позволих да я питам от къде взима тази информация и каза,че и я дава близък починал. А и още една. Докато бях бременна се наложи да лежа в болница,пускат ми изследвания, много лоши резултати излезнаха. Рева аз два дни, на третия ми звъни тя и каза,да спра да плача,че това не са верните изследвания и не са моите. Идва лекаря и казва,че е решил да пуснем пак, пускаме нови изследвания - всичко беше идеално. Оказа се,че в лабораторията са направили грешка и са ни разменили изследванията с някаква жена, която беше родила наскоро.
С може ли да попитам дали Вашата близка говори за Бог? Този паралелен свят прилича ли на това, което си представят повечето хора? Или просто знае неща от други починали хора?

# 655
Аз също мисля, че жената не се е научила да се чисти когато е лекувала, затова е болна. Познавах такава жена. Вече не е между живите, за съжаление

# 656
Цитат
Това, което ми се случва последно време е, че непрекъснато виждам повтарящи се числа на телефона и то без нарочно да ги търся. Примерно 10:10, 21:21, 17:17 и така нататък.
Ако някой знае какво означава, каква информация съдържат, моля нека ги сподели.
От известно време следя темата. На мен ми се случва абсолютно същото от няколко месеца насам и не мога да си обясня защо... Поне 3-4 пъти на ден като погледна часа на телефона или лаптопа е 12:12, 16:16, 21:21 и т.н. Различни часове, но все еднакви...

# 657
Цитат
Това, което ми се случва последно време е, че непрекъснато виждам повтарящи се числа на телефона и то без нарочно да ги търся. Примерно 10:10, 21:21, 17:17 и така нататък.
Ако някой знае какво означава, каква информация съдържат, моля нека ги сподели.
От известно време следя темата. На мен ми се случва абсолютно същото от няколко месеца насам и не мога да си обясня защо... Поне 3-4 пъти на ден като погледна часа на телефона или лаптопа е 12:12, 16:16, 21:21 и т.н. Различни часове, но все еднакви...
И при мен е така от година, всеки път еднакви числа 14:14, 22:22...

# 658
И аз често виждам еднакви цифри, ама какво от това?! Не разбирам, това нещо извънредно ли е? Печалба ли носи и от кого да си я търся😜

# 659
  • Мадрид / София
И аз често виждам еднакви цифри, ама какво от това?! Не разбирам, това нещо извънредно ли е? Печалба ли носи и от кого да си я търся😜
О, да печалба от лотарията 😂
Сега сериозно: търсих инфо за повтарящите се числа и... няма еднозначно мнение. Като феномен съществува, дори Карл Юнг се е занимавал с него, обаче само има предположения.
Така че, продължаваме напред спокойно.😄

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 21:12 от Angela61

Общи условия

Активация на акаунт