За мен коментара - “аз се следя при еди кой си лекар , доволна съм” не е адекватен, защото според мен е редно да се обясни и от какво точно човек е доволен и от какво не.
Аз се следих и раждах при Др Павлова.
Започнах следенето при нея на малко по-късен етап (5ти месец) защото при нея записването на час е по-трудно от лотарията за зелена карта.
Това честно казано не ми допада и много ме напряга, зашото ако не дай си боже се наложи да си пропуснеш часа гориш и не може да ти се предложи нов в близкия месец.
Когато се записах при нея не знаех това де, просто ми беше препоръчана от близки.
Като цяло “съм доволна” от др Павлова - много е професионална, не ме е претупвала.
Това което не ми допада е че винаги се чака за прегледи , но може би трябвя да приема че е нормално за добрите лекари.
Това което ми допада е че като съм ходила обяснява спокойно и в детайли, по разбираем начин, професионално и не претупва и пропуска важни неща при прегледа което ми се е случвало с други аг та (примерно мн место изобщо не са ми мерили шийката а тя го прави вс път, един Път към края и споделих ми е изтекло нещо като вода, веднага направи тест да види дали не са околоплодни води).
Това което не ми допада също е че след раждането някак си не ми обърна много внимание повече. На мен ми се наложи да остана допълнително в болницата заради бебо а тя дори не знаеше. Съшо така имам право на един преглед след раждането в ранките на месец и не мога да си запиша час. Вс е заето и се оказа че тя е и отпуска а изобщо не ме е предупредила.
Но все пак това са бели кахъри на фона на цялостното отношение, така че бих я препоръчала определено.
Иначе имам още една препоръка - докато лежах в болницата в стаята ми се смениха 2 родилки, и двете при др Ташков, та покрайбтях го видях.
Много добро впечатление ми направи, всеки ден идваше да ги провери, да види как са. И те казаха че са мн доволни от цялостното отношение на доктора.
Специално ме предупреди кога излиза в отпуск и да ходя още веднага да си запиша час за преглед. Ако не могат, да звънна на нея, тя ще ме вмъкне. Та, има ли желание, има и начин.
Имах загуба лятото на 2022, тя установи тромбофилията ми, съотвтено при следвщаа бременности миналото лято взехме адекватни мерки. Изкарах ковид в четвърти месец, накрая на бременността развих холестаза и д-р Христова много адекватно прецени кога да вляза в болницата за следене и кога да извадим бебето. Имайте предвид, че е по-скоро привърженик на секциото (но никога не ме е притискала нито за това, нито за каквото и да било друго). Винаги съм срещала разбиране и загриженост. Но няма лиготии.