МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 666
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
В основния пакет има по 1 секрет и на двете части. Във втората го взимат обиковено няколко седмици преди раждане, за да се реагира, ако има нещо за лекуване.

Давам хинт, който ние практикувахме с д-р Арабаджикова, и за който аз не знаех. Може да плати основен за първата половина и разширен за втората.
Там има и доста повече изследвания, които си струват, а разликата е пренебрежимо малка.

# 496
Здравейте!
Може ли да ми кажете актуална цена за раждане (нормално и секцио) с избор на екип?
Какви документи трябва да се представят?
Препоръки за лекари/акушерки?

# 497
Естествено раждане с избор на екип няма в, поема те екипа на смяна. Можеш да избереш само акушерката след като си заплатиш. В сайта има описано за документи какво трябва, както и ценоразпис.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 17:00 от miaa7

# 498
Ценоразписа в сайта е винаги актуален Relieved

# 499
Здравейте!
Може ли да ми кажете актуална цена за раждане (нормално и секцио) с избор на екип?
Какви документи трябва да се представят?
Препоръки за лекари/акушерки?

Документите,  които са нужни са описани в сайта, в секция " Списък за родилното"
https://nadezhdahospital.com/sektori/rodilno-otdelenie/spisak-za-rodilnoto/

Линкът към ценорасписа на болницата е този: https://nadezhdahospital.com/polezna-informacia/cenorazpis/

Оттам е и скрийншота на това, което Ви интересува.

В болница Надежда няма избор на екип, а ви поемат лекарите и акушерките на смяна, освен ако не се разберете със следящия Ви на ЖК за планово секцио да по време на негово дежурство или си заплатите за помощта от определена акушерка

# 500
Много благодаря за информацията! Simple Smile

# 501
Момичета, винаги ли за удължаване на болничен трябва да се мине и преглед? Поради тази причина записах преглед при единствения свободен за деня за ЖК, но някак не ми се иска това да ми е първата ЖК, имам час и при друг АГ след това за следене уж. При някой да е станало само с обаждане и без преглед?

# 502
Задължително трябва да се мине преглед.

# 503
Привет Simple Smile Има ли консултант по кърмене в Надежда?

# 504
Мои приятелки след раждането ми казаха, че са идвали при тях със съвети за кърменето.

# 505
Привет Simple Smile Има ли консултант по кърмене в Надежда?

Да, след раждането дойде консултант. Тя ще помогне, ако имаш нужда и можеш да я питаш въпроси.

# 506
Може би преди се е коментирало, но да попитам в надежда има ли опция за отложено клампиране не знам дали се прилага или режат пъпната връв веднага.

# 507
Здравейте, има ли някой впечатления от д-р Кайрякова?

# 508

Аз по принцип съм пациент на доктор Стаменов, но по време на лятната му отпуска имах честа да се срещна с доктор Кайракова 2 пъти за прегледи. Впечатлението ми е много мила и внимателна. Даде си телефонния номер веднага,ако има нещо да и се обадя. Рядко са тези лекари.

# 509
Братовчедка ми е очарована от нея и професионализма и

Общи условия

Активация на акаунт