МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 629
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мен винаги са ме пращали на изследвания сутрин. Прегледите ми бяха обедно време и ме предупреждаваха, че ме пращат сутринта на изследвания за да е на гладно.

# 526
Благодаря ви, явно утре ще разбера💐

# 527
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Бътева-Христова? Някой следил ли е бременността си при нея и правено ли й е секцио ?
И допълнителен въпрос - колко дни преди термин се прави планирано секцио?

# 528
  • София
Аз се следя при нея, точно днес дискутирахме раждането и всичко върви към секцио и при мен. За дата за него следващия път ще го обсъдим, но ориентировъчно коментирахме, че ще е 10-тина дни преди термин. Иначе съм много доволна от нея, предразполагаща е, отговаря много бързо във вайбър на въпроси🙂

# 529
Аз се следя при нея, точно днес дискутирахме раждането и всичко върви към секцио и при мен. За дата за него следващия път ще го обсъдим, но ориентировъчно коментирахме, че ще е 10-тина дни преди термин. Иначе съм много доволна от нея, предразполагаща е, отговаря много бързо във вайбър на въпроси🙂
Какви са попринцип предпоставките за секцио ?

# 530
Супер, много благодаря! Точно това исках да чуя ! Записвам час! Simple Smile

# 531
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Бътева-Христова? Някой следил ли е бременността си при нея и правено ли й е секцио ?
И допълнителен въпрос - колко дни преди термин се прави планирано секцио?
Следях се при нея и родих през юни. Впечатленията ми са добри. За щастие всичко беше нормално при нас, бременност, раждане и т.н. та не знам как би се справила в някакви особено сложни ситуации. За мен беше важно на спокойствие да мога да комуникирам с лекаря, да не ме "затиска" с някакви авторитарни решения, на които да не търпи възражение и най-вече да не се напряга от зададените въпроси (така беше при първата ми бременност с д-р Вецев).
С д-р Христова всичко си беше гладко - и уговорки за прегледи, и отношение, и реакция по телефона/вайбър извън работно време.
В деня (нощта) на раждането се свързах с нея, тя успя да дойде за кулминацията сутринта Simple Smile Поощтрява присъствието на бащите по време на раждането. Много положителни впечатления имам от акушерката - Ирина Карлакашева!

# 532
Здравейте, момичета Simple Smile в понеделник ми предстои ранния биохимичен скрининг при др Патрикова. Исках да ви попитам дали пускат бащата на прегледа и колко време горе долу продължава ? Благодаря

# 533
Здравейте, знаете ли цената на преглед + ехо за дете, при детския кардиолог др Маринов?

# 534
Мисля, че 100лв. платих последно преди месец.

# 535
Здравейте, момичета Simple Smile в понеделник ми предстои ранния биохимичен скрининг при др Патрикова. Исках да ви попитам дали пускат бащата на прегледа и колко време горе долу продължава ? Благодаря
Прегледа е около 30-40 минути. Бащата няма проблем да присъства.

# 536
Прегледа е около 30-40 минути. Бащата няма проблем да присъства.

благодаря!

# 537
Здравейте Nature Sun With Face Как стои въпроса за секцио по желание? Уважават ли избора на бременната да роди оперативно или предимно натискат за естествено?

# 538
Здравейте Nature Sun With Face Как стои въпроса за секцио по желание? Уважават ли избора на бременната да роди оперативно или предимно натискат за естествено?
И мен ме вълнува този въпрос. Като частна болница, предполагам, че няма проблем. Една приятелка каза на следящата, че я е страх за ражда естествено, и са ѝ дали секцио. Не знам подробности обаче, дали е имало и други основания.

# 539

Родих Март месец тази година със секцио. Още от началото обсъдих с лекарката, която ме проследявале, че не желая да раждам естествено. Изцяло уважи моето решение без да се налага да обяснявам защо и как и дори не повдигнахме втори път въпроса до момента за насрочване на дата за операцията. Следях се при д-р Бътева-Христова и мога да споделя само най-добрите си впечатления от нея.

Общи условия

Активация на акаунт