МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 730
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Близка роди на 15.07 и не са я задържали в реанимация и нямам информация за такова нещо. Но вчера бях в Надежда,  в родилното и патологията няма места, искаха да ме задържат, но нямаше къде. Та си пия хапчетата вкъщи.

# 436
Зависи какъв период ще се уцели. Възможно е. Аз бях преди месец и беше мега спокойно. Половината стаи бяха празни или имаше по 1 човек в тях. Grinning

# 437
  • София
А поради липса на места гледат да те изшутират по бързо дори и ако не отговаряте на критериите за изписване.

# 438
Да , миналият път (2021) мен ме изписаха преди децата ми и се върнах след 1 ден да си ги взема.Ужасно.
Но и държането в реанимация по 2 дни .. е направо безумно.Вижда ми се недопустимо при това , че си плащал пълната сума и в описано какво включва това.Дано имам късмет.

# 439
И аз се включвам с въпрос към момичетата, които се следят или са се следили за ЖК в Надежда - бихте ли споделили лекар, от когото сте доволни от гледна точка на комуникация извън кабинета - като имате спешен проблем и са ви оставили номера си, да ви отговарят и реално да ви следят? Днес (в 5м съм) за първи път се опитах да се свържа със следящия ми лекар, поради положителен Ковид тест. Отговор получих 9ч по-късно и то не с насоки, а да сме изчакали останалите  изследвания...Моля за препоръки!

# 440
Аз се следя в Надежда при доктор Едвард Михайлович ( вече съм в почти 6 месец) и съм много доволна, пишем си с него по вайбър, когато имам въпроси или притеснения, винаги ми е отговарял почти веднага, макс до половин час.
Бързо оздравяване! 🍀

# 441
+1 за д-р Михайлович. Най-късно съм го търсила около 22ч (просто не съм имала нужда посред нощ), но дори и по това време ми отговори почти веднага. И като не-бременна пак винаги ми отговаря при първа възможност.

# 442
  • София
+1 за Михайлович! ❤

# 443
Аз бях на жк в провинцията при лекар по ЗК и на фетална при Патрикова.  Др Патрикова, въпреки че не се водех при нея на женска консултация, постоянно ме питаше какво е правил и преглеждал другия лекар  и правеше нещата, които според нея са задължителни и другия лекар не ги прави, което не ѝ беше работа, но беше + за мен, така видя скъсена шийка в 27гс и сложи песар, добре че я видя, другия лекар не ми гледаше шийката. В един момент месец  преди да родя се преместих в София, защото исках да съм близо до Надежда, ако тръгне раждане, имах съмнения за пропуск на последния ми преглед в провинцията, нямаше часове за др Патрикова, на регистратурата казаха, че няма как да ме прегледа, час имаше след плановото ми секцио чак,  писах ѝ в 21:00 Вечерта за съмненията ми, след 30 мин имах отговор да отида на преглед на сутринта преди другите ѝ часове, дойде по рано заради мен и притесненията ми се оказаха вярни, едното бебе (с близнаци съм) беше спряло развитие и ме остави в болница. Много съм ѝ благодарна, че се отзова толкова бързо и винаги ще я препоръчвам. Първо видя много скъсена шийка, може би щях да родя още в 27-28гс, след това се отзова на мои съмнения, които можеше и да са глупост, просто съмнения и ме взе веднага за преглед, без да съм записана при нея на женска консултация и втори път спаси бебетата, задържах ги с нейна помощ докато влезнах в 37+1гс и родих здрави, доносени близнаци.
Много е добра, успокоява, никога не бърза, според колегите ѝ дори е много педантична, обяснява всичко на прегледите, отговаря на всички въпроси, всяко нещо което гледа на видеозона, ми обясняваше какво е, което много ми хареса. Случвало се е да не успее да види единия бъбрек на едното бебе, заради разположението на другото, не ме отпрати, каза ми да отида, да хапна и пия един фреш и да се върна, да ходя, за да се раздвижат и разместят бебетата и да се върна пак, за да довърши прегледа. Просто нищо не пропуска, колкото ѝ време да е нужно. За мен тя е перфектния лекар за фетална и за Женска консултация.

И аз се включвам с въпрос към момичетата, които се следят или са се следили за ЖК в Надежда - бихте ли споделили лекар, от когото сте доволни от гледна точка на комуникация извън кабинета - като имате спешен проблем и са ви оставили номера си, да ви отговарят и реално да ви следят? Днес (в 5м съм) за първи път се опитах да се свържа със следящия ми лекар, поради положителен Ковид тест. Отговор получих 9ч по-късно и то не с насоки, а да сме изчакали останалите  изследвания...Моля за препоръки!

# 444
Някой скоро да е пускал цитонамазка и да може да сподели за колко време излезе?
Октомври моята излезе за 18 дни, сега ми казаха 10 дни, обаче ставали по-бързо напоследък и да си следя кога ще излезе. Днес е реално 18ти ден, 12ти работен и още не е готова.

# 445
Моята цитонамазка стана за 4 дни, но беше края на май това. Не знам обаче, дали на бременни не дават по-бързо резултатите, нямам престава.

# 446
Момичета, някой да е посещавал доктор Тофик? Искам да отида за микробиология и цитонамазка и при него има много удобни часове, но не съм срещала никакви отзиви.

# 447
На 22.07. пуснах цитонамазка. Все още не е готова. Д-р Михайлович ми каза, че ще излезе след 20 дни.

# 448
Здравейте,
Преглеждал ме е при прием и съм с отлични впечатления - много внимателен и успя да ме отпусне с добро отношение и приятен разговор.

Момичета, някой да е посещавал доктор Тофик? Искам да отида за микробиология и цитонамазка и при него има много удобни часове, но не съм срещала никакви отзиви.

# 449
Някой скоро да е пускал цитонамазка и да може да сподели за колко време излезе?
Октомври моята излезе за 18 дни, сега ми казаха 10 дни, обаче ставали по-бързо напоследък и да си следя кога ще излезе. Днес е реално 18ти ден, 12ти работен и още не е готова.

Супер бавни са. И аз пусках миналия месец и се бавиха 2 седмици...не знам защо това изследване отнема толкова много време, като е стандартно и имат голяма лаборатория. В други клиники досега винаги е излизала след 4-5 дни макс.
Другото, което ме изуми е теста за кръвна група - пак отне 2 седмици, като на други места става до 3 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт