МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 709
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, някоя да има мнение за д-р Данаил Илиев, преглежда само в мола? Видях, че се занимава с рискова бременност, дали и той обяснява и си отговаря на тел?

Няколко страници назад в темата сме го коментирали Simple Smile

# 466
Преглеждал ме е на спешен кабинет, изобщо нямам добри впечатления за него, поведението му е надменно, пренебрежително. Надявам се с неговите пациентки да се държи по адекватно.

# 467
Галя изрази точно и моите впечатление от него, когато се наложи да го посетя два пъти.

# 468
  • София
Ако говорим за един и същ....идва от Токуда. Тогава държанието му беше различно от сега. Далечната 2013 г. се следих при него и исках да раждам с него, НО той излезна в отпуска и ме прехвърли при негов колега..............ами кофти се почувствах и после грам не се поинтересува как съм, как е минало и т.н.
При сегашното ми раждане се падна на смяна....дойде да ме провери за разкритие и не бих казала, че се е държал зле, но не ми допадна (аз бях за секцио, но с тръгнало раждане).....такъв им бил протокола да ме проверят независимо, че ще е секцио - бебето беше седалищно и нямаше как да се мъча за нормално + 2 предходни секциота.

# 469
Здравейте , живот и здраве ми предстои да раждам през този месец в болницата . Да видим кога , термина ми е за 18.08 Simple Smile Моля ако има някоя мама раждала скоро в тези жеги . Как изписват бебетата ? Какво сте били подготвили за изписването и с вас ли го насехте от приемането ви или някой го донесе преди самото изписване ? Благодаря ви предварително ! Simple Smile

Аз бях подготвила с мен, в куфара, комплект от Angel Baby като в деня на изписване го дадох на акушерките и очаквах, че те по-рационално биха преценили какво от този комплект да му облекат 😄
Та, бяха му облекли всичко на бебо - боди с къс ръкав, ромпър с дълъг ръкав, шапка, че и в пелената беше повит (която не е никак тънка) ... изписаха ме средата на август мин година и си беше жега.

# 470
Здравейте, има ли някой, който си е правил колоноскопия при доктор Костадинов. Може ли да ми кажете как протича и колко време се чака за час след консултацията с хирурга?

# 471
Има ли някой родил в Надежда без окситоцин и без епидурална упойка. Имам чувството, че им е протокол този окситоцин. Имате ли представа за някой лекар, който не е фен на окситоцина и би изчакал нормално протичащо раждане ?

# 472
  • София
Аз раждах без упойка...включиха ми окситоцин след като родих, явно заради плацентата, която трудно родих. Отидох с 9 см разкритие и нямаше време за упойка.

# 473
Здравейте, още 1-2 сед и трябва да избера лекар при който да се следя за женска консултация. Блеменна съм след инвитро при доктор Стаменов с близнаци. Моля за препоръка на лекар с опит в многоплодната бременност.

# 474
Здравейте, още 1-2 сед и трябва да избера лекар при който да се следя за женска консултация. Блеменна съм след инвитро при доктор Стаменов с близнаци. Моля за препоръка на лекар с опит в многоплодната бременност.

Препоръчвам двама - доктор Павлова и доктор Арабаджикова.
Лично моите близнаци съм следила при доктор Павлова.Моя близка пък беше при доктор Арабаджикова и тя остана изключително доволна.

# 475
Малко извън темата,но не намирам друго актуално за момента
Та мами,ако някоя от вас се следи в Надежда и има допълнително здравно осигуряване към България здраве,как се процедира с фактурите,изобщо изплащат ли нещо
Да речем пакетитв за следене (или част от тях), фетални или
Звънях им но пакета ми включвал възстановяване на разходи за бременност до 700лв но от опита ми от преди не винаги и не за всичко са ми възстановявали понеже се хващат за всяка запетая и точка
Може и на лични,да не спамим темата
Ще съм благодарна на всяка информация

# 476
Малко извън темата,но не намирам друго актуално за момента
Та мами,ако някоя от вас се следи в Надежда и има допълнително здравно осигуряване към България здраве,как се процедира с фактурите,изобщо изплащат ли нещо
Да речем пакетитв за следене (или част от тях), фетални или
Звънях им но пакета ми включвал възстановяване на разходи за бременност до 700лв но от опита ми от преди не винаги и не за всичко са ми възстановявали понеже се хващат за всяка запетая и точка
Може и на лични,да не спамим темата
Ще съм благодарна на всяка информация

Мен ме интересува за Булстрад,какво покриват.

# 477
Аз раждах без упойка...включиха ми окситоцин след като родих, явно заради плацентата, която трудно родих. Отидох с 9 см разкритие и нямаше време за упойка.
Да, то това май е единствения вариант. Само трябва да се внимава все пак да не почне раждането в колата :Д

# 478
  • София
Има ли някой родил в Надежда без окситоцин и без епидурална упойка. Имам чувството, че им е протокол този окситоцин. Имате ли представа за някой лекар, който не е фен на окситоцина и би изчакал нормално протичащо раждане ?

Епидуралната упойка е по желание и се плаща допълнително, няма да ти я сложат насила.
При мен първото раждане беше с окситоцин (индуцирано), а второто - без. И мога да кажа, че второто беше с по-болезнени контракции. От което пък си правя извода, че окситоцинът не е нещо толкова черно и лошо, въпрос на дозиране и правилна медицинска преценка кога и как да се използва.

# 479
  • София
Да, то това май е единствения вариант. Само трябва да се внимава все пак да не почне раждането в колата :Д
Така е! При мен е второ раждане и буквално за няма и два часа го направих на 9см. Раждане - мечта 😊

Общи условия

Активация на акаунт