МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 569
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, можете ли да препоръчате лекар за Фетална Морфология? Колко предварително трябва да се запази час?

# 571
Аз съм супер доволна от д-р Михова ❤️

Момичета, можете ли да препоръчате лекар за Фетална Морфология? Колко предварително трябва да се запази час?

# 572
  • София
Аз записвах около месец по-рано, правих две при д-р Патрикова и съм много доволна.

# 573
Аз записах при доктор Михова за 19.09. Доктор Михайлович ми препоръча нея или Чачева

# 574
И аз препоръчвам др Патрикова, благодарение на нея имам доносени близнаци!

# 575

Мен доктор Стаменов ме насочи или към доктор Михова или доктор Георгиев. Имаше час за доктор Михова и сега ми предстои. Записах го на 19.8 за 3.9.24 г. Все още не мога да изкажа мнение, но аз съм с близнаци и има значение и това за да ти кажат при кои лекари има часове. Доктор Чачева или не преглежда или нямаше часове. Изобщо не ми я споменаха.

# 576
Момичета, някои да си е плащал за самостоятелна стая? И евентуално за стая с придружител, на нощувка ли се плаща или се заплаща сумата от 900 лева за целия престой, както е написано в ценоразписа?

# 577
Здравейте, има ли някой,който се следи при доктор Арабаджикова. Да сподели мнение и опит. Бременна съм с близнаци и тъй като ми е по-удобно да се следя в болницата се спрях на нея.

# 578
Аз не се следя при нея, ни няколко приятелки се следяха и са изключително доволни.

# 579
Здравейте, момичета!

Наскоро разбрах, че съм бременна и обмислям да ползвам услугите на МБАЛ Надежда. Изчетох абсолютно всичко в сайта им и доколкото можах същo и мнения в интернет. Не успях да изчета цялата тема, та съжалявам ако се повтарям...

Правилно ли разбирам, че:

- има пакети за следене на бременност - основен и разширен, като разширения е по-скоро за случаи с усложнения?
- феталните морфологии са 3 (4 при усложнения) и се заплащат отделно?
- родилните стаи са абсолютно винаги самостоятелни (в сайта им пише, че разполагат с 3 самостоятелни стаи)?
- при престой в клиниката след раждане шансовете да те настанят в самостоятелна стая са доста малки, освен ако не си платиш за "VIP настаняване" - колко струва това удоволствие? (не мога да разбера нищо от ценоразписа им)
- колко струва раждането за хора, които нямат хубаво допълнително здравно, но са здравноосигурени?

Също така си избрах Милена Стоянова за проследяване на бременността, някой случайно да има мнения за нея?

Мерси!

# 580
Здравейте, има ли някой,който се следи при доктор Арабаджикова. Да сподели мнение и опит. Бременна съм с близнаци и тъй като ми е по-удобно да се следя в болницата се спрях на нея.

Аз се следих и родих при д-р Арабаджикова. Много добър специалист, внимателна, любезна, отговаря на всички въпроси. На раждането беше голяма упора за мен освен мъжът ми и акушерката, докторката за миг не ме остави да си мисля, че не мога да се справя с напъните, накрая и тя буквално напъваше с мен.

Сега продължавам да ходя при нея на гинекологични профилактични прегледи като ми се наложи.
Също моя близка беше с близнаци и се следи при нея и при нея роди близнаците, много доволна, тя ми я препоръча даже и така и аз отидох при нея.

Имайте предвид, че има доста пациенти и не знам как е сега с часовете при нея.

# 581
  • София
2013 г. родих дъщеря си с д-р Арабаджикова (тя следеше бременността ми от ден 1). Тази година се роди синът ми, тя следеше всичко до момента на раждането (падна се друг лекар за раждането ми, но отново извадих късмет с добър лекар). Таааа...за д-р Арабаджикова мога да кажа само хубави неща. Избрали сте един от най-добрите лекари 😊 Лека бременност 😊

# 582
Благодаря ви момичета. Вече съм по-спокойна,че съм избрала правилния лекар. 18.09 живи и здрави ще се запознаем.

# 583
Здравейте, записах за за ЖК при д-р Ташков. Впечатления за него ? Мерси !

# 584
За доктор Ташков само добро, две деца проследи и изроди и отделно гинекологични прегледи и профилактики при него ходя ! Не съм имала усложнения през бременността, спокоен, на всеки въпрос получавах приятен отговор, не е бил груб никога .

Общи условия

Активация на акаунт