МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 562
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, Късната ФМ до коя седмица сте правили? Исках да си запиша час за след 30та, но от контактния център ми настояват, че трябва да мина преди да ми почне 30тата седмица 🙄
На сайта пише до 32ра и затова ми е странно.

# 586
Фалан, на мен АГ ми изчисли кога да си запиша час като дати, звъннах да записвам и при мен стана същото, започнаха едни убеждавания, че лекарите искали до еди-кога си да мине и буквално си я записах в началото на 30 седмица, и даже за тогава ми казаха :” дано лекарката да няма проблем” , много се учудих, на други жени им ги правят даже след 32 седмица.

# 587
Здравейте! Може ли да препоръчате лекар, подкрепящ VBAC?

# 588
Здравейте Simple Smile колко време чакахте за резултати от ранния биохимичен скрийнинг?

# 589
За доктор Ташков само добро, две деца проследи и изроди и отделно гинекологични прегледи и профилактики при него ходя ! Не съм имала усложнения през бременността, спокоен, на всеки въпрос получавах приятен отговор, не е бил груб никога .
Благодаря ! А той има ли някакви предпочитания за секцио или естествено или няма значение. Мерси !

# 590
Name1 никога не сме коментирали за секцио, и двете ми раждания са индуцирани поради преносване 7 дни и родени нормално.

# 591
Здравейте, някой може ли да ми каже при разширения пакет за ЖК след 24 г.с колко са посещенията на месец? Предстои да излезе графика за октомври и се чудя един или два часа да запазя.

# 592
Здравейте, някой може ли да ми каже при разширения пакет за ЖК след 24 г.с колко са посещенията на месец? Предстои да излезе графика за октомври и се чудя един или два часа да запазя.

Веднъж месечно , просто има повече изследвания.

# 593
Благодаря за информацията. Явно има някакво разминаване, защото в сайта им пише, че прегледите са 7.

Веднъж месечно , просто има повече изследвания.

# 594
  • София
Аз следих и двете си бременности при д-р Арабаджикова и за осми и девети месец по нейни указания запазвах по два часа за преглед. Не знам дали зависи от конкретния лекар или за всички, проследяващи се в болницата, е така.

# 595
И аз съм при нея, ще я питам когато се видим на 9-ти. Сега съм в средата на шести месец.

Аз следих и двете си бременности при д-р Арабаджикова и за осми и девети месец по нейни указания запазвах по два часа за преглед. Не знам дали зависи от конкретния лекар или за всички, проследяващи се в болницата, е така.

# 596
Не е за всички. Освен това, дори и да тръгнете да записвате часове х 2 на месец, ще питат от кого имате подобна инструкция. Иначе няма да ги запишат.

# 597
Не е за всички. Освен това, дори и да тръгнете да записвате часове х 2 на месец, ще питат от кого имате подобна инструкция. Иначе няма да ги запишат.
Много са подробни тези от кол центъра 😄

# 598
Мога малка дисертация да напиша за тия госпожи.
Малко преди да влезна в седмици за ЖК ми се обажда една от тях да ми кряка защо съм записала час за гинекологичен преглед, като тя виждала, че съм бременна вече. 😂 Щяла да ми го отмени единия, не може такива своеволия. Накрая грешния час ми затри, та пак си говорихме на висок тон. Ох, скандални са.

# 599
Здравейте, скоро ще родя в Надежда секцио поради медицински причини, следя се при д-р Ташков, от който съм истински доволна. Но вчера позната ми сподели колко е разочарована от раждането там, колко били груби акушерките, как я карали да плаче, не давали болкоуспокояващи, никой не и обръщал внимание и съм в шок… нямам време да сменям клиниката още повече съм високорискова бременност и всеки момент може да извадим бебето, а и си имам доверие на лекаря, проблемът е, че аз съм много чувствителна и от сега много ме е страх, ако се държат и зле с мен акушерките това ще ме довърши, някоя от вас има ли такъв негативен опит?

Общи условия

Активация на акаунт