Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 543
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Казаха, че ще ме гледат за разкритие на термин ако не съм родила до тогава. Кой знае какво е положението и при мен. Предния път си ходих с 2 см. месец и не бях усетила....но и тапа не ми е падала, води ми спукаха в болницата по време на раждане при 10см. разкритие. И аз нямам болезнени контракции, даже подготвителните намаляха сяках...уффф, наближава явно момента, а в мен бушува много странно чувство - хем нямам търпение и се радвам, че ще видя малкото човече, хем страха се засилва.

# 106
Аз предния път се оказах с 10 см разкритие без никакви контракции и накрая трябваше да ми слагат окситоцин.Така се надявах тоя път да тръгнат сами контракции и родова дейност,ама за момента тръгват нещата като миналия път.

# 107
  • София
Леле, изкарвате ми акъла, момичета! Успех ви и дано тръгнат нещата нормално, въпреки сегашната ситуация!

# 108
gvendolinka, благодаря за включването!
Точно, ама точно същото и при мен се случи. Мокро, мокричко и голямо количество по панталона, все едно с чаша вода са ме заляли Sweat Smile Днес е по- добре обаче, може би само на първото слагане ли, какво 🤷‍♀️ Утре ще ходя до болницата и ако има някой, ще помоля да ме види за всеки случай, но и аз съм почти сигурна, че е от лактажина.

Криси, nieves, за второ раждане може да си означава и че съвсем скоро ще е момента Blush Стискаме палци всичко да мине по план!🤞Бързо и леко!

# 109
gvendolinka, благодаря за включването!
Точно, ама точно същото и при мен се случи. Мокро, мокричко и голямо количество по панталона, все едно с чаша вода са ме заляли Sweat Smile Днес е по- добре обаче, може би само на първото слагане ли, какво 🤷‍♀️ Утре ще ходя до болницата и ако има някой, ще помоля да ме види за всеки случай, но и аз съм почти сигурна, че е от лактажина.

Криси, nieves, за второ раждане може да си означава и че съвсем скоро ще е момента Blush Стискаме палци всичко да мине по план!🤞Бързо и леко!
Даа, точно след първото слагане стане това, нз защо. После още веднъж но по малко количество и това беше. През останалото време си изтичаше леко самия лактажин , едно такова бяло.

# 110
Аз също съм поставяла Лактажин и имах воднисто изтичане. Много се бях притеснила, но ми казаха, че било нормално. Сега с Полижинакса пък е едно жълто слузесто, та пак бях се панирала, но казват, че е вътрешността на капсулата такава. Общо взето тези капсули голям стрес ми докарват всеки път 😀

# 111
Ще го разконспирираме този лактажин Grinning

Полижинакса си изтича в същия цвят, да. Там няма съмнение какво е. Simple Smile

# 112
Като ви чета, момичета, и не знам какво да чакам сега в четвъртък. Аз в 30+1 бях с шийка 2,25 в края на декември месец. И си имам болки ниско долу отпред, кръста ме боли вече от тежестта, но и бебо е много ниско долу и се подувам на триъгълника.
С каката ми падна тапата една част, после влязох в болница и там падна другата част. Имала съм и 2 см разкритие без да знам, то кой да разбере коя болка от какво е 🤭😊🥳 И на трети ден от престоя в болницата тръгнаха и водите в оскъдно количество.
Така че всичко е възможно. Моя приятелка си изкара двайсет дена с разкритие, преноси и роди бебок 4 кг, 57 см, и даже човекът беше с увита пъпна връв на рамо и вратле...и всичко се случва естествено за няколко часа.
Пожелавам на всички успех, леко и бързо раждане. 🙏🍀❤️

# 113
И моята дата за секцио е към 39г.с.,  изпитвам всякакви странни усещания и притеснения да не тръгне по-рано. Иначе бебето е високо, течения всякакви, стягания безболезнени.

# 114
  • София
Аз си идвам от преглед - човекът уж е към 2600 гр, ама аз си знам, че на доки мерките са с около 200 гр разлика с на д-р Патрикова по принцип, така че вероятно е и малко повече. Шийката е добре, аз съм добре, бебчо е добре, околоплодните са добре. Човекът е тръгнал е да слиза, но още не е стигнал.
Обаче на тоновете - контракции, които аз не усещам по никакъв начин. Чак се чудя възможно ли е доки да бърка и това да са просто движения на бебето. Но като е казала да пия Магнерот и да лежа - ще слушам (и без това ММ си изкара акъла все едно утре ще раждам, та скоро няма да ми даде ни да сготвя, ни да чистя). Направихме преглед за разкритие (не беше приятно, но и не беше нещо драматично) - няма такова засега. В 35+5 съм, още седмица и дори няма да го водят недоносен, ако реши да бърза Simple Smile
Утре пак на тонове и при доки да ги види.

# 115
И аз бях на тонове днес. В началото бебето спеше, но после реши да рита уреда 🤭😀 Контракции нямах.

# 116
Момичетата, които ще раждате нормално и терминът ви наближава, омръзна ли ви близки и приятели само да ви проверяват дали сте родила? Не знам защо ама много почнах да се дразня да ми звънят и да ме питат “айде, роди ли вече”, “чакаме новини” и т.н. Знам че близките ни се вълнуват, но ми е достатъчно напрегнато, а и съм с усещането, че ще пренося и просто ме напряга това постоянно проверяване все едно има значение дали ще се роди сега или след 10 дни.

# 117
  • София
Аз съм с менструални болки....чудя се дали са контракции...не боли колкото предишния път, но е адски неприятно. Сега си вкарах филма, че щом е второ раждане може и да не са чак толкова болезнени и не знам кога да тръгна към болницата. Засичам, но са нерегулярни.
Belle25, от няколко седмици ме проверяват редовно и вече съм на ръба на нервна криза. Даже им казах, че няма да им вдигам телефона. Много е дразнещо, особено репликата "ама хайде, какво се бавиш"....все едно аз ги решавам тези работи.

# 118
Беле, дразнят ме много, да. Ама на секциото не ни е по-лесно. Постоянно залози коя дата сме избрали. Тази била такава дата, нея сме избрали или пък не... Онази била свързана с еди-какво си, нея сме избрали. 🤣

# 119
Момичетата, които ще раждате нормално и терминът ви наближава, омръзна ли ви близки и приятели само да ви проверяват дали сте родила? Не знам защо ама много почнах да се дразня да ми звънят и да ме питат “айде, роди ли вече”, “чакаме новини” и т.н. Знам че близките ни се вълнуват, но ми е достатъчно напрегнато, а и съм с усещането, че ще пренося и просто ме напряга това постоянно проверяване все едно има значение дали ще се роди сега или след 10 дни.

Ами аз затова не съм казала кога и как ще раждам..
Следващия път им кажи, че ще се чуе като родиш, няма да го скриеш от тях хахах.. как пък грам не се усещат тия хора?

Общи условия

Активация на акаунт