Избор на телефон - 2 тема

• 45 807
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Писах по-назад, че се колебая дали да върна Iphone 13 Pro Max.
Нещо не успях да се ориентирам как да си прехвърля данните от Android и изобщо има ли такава опция между двете системи. Никога досега не съм била с Apple и ако не мога да прехвърля приложения и всички останали неща от стария телефон, то по-скоро ще се насоча отново към телефон на Samsung.
Снимките успях да ги сваля с Icloud.
Ако някой е прехвърлял, моля да сподели как се случват нещата.

# 361
  • В небето
Тук можеш да прочетеш - на телефона с Android се инсталира приложението Move to iOS: https://support.apple.com/bg-bg/118670

# 362
  • Пловдив
Да, четох го това и свалих приложението, но на Apple изисква може би да не съм се вписала с профил, а още при първоначалното включване на телефона. Защото при вече вписан профил никъде не открих опция за прехвърляне, нито пък открих приложението в Apple store, за да го сваля и на Айфона.

# 363
  • Мадрид / София
Още в самото начало преди да се започне с настройките има опция от коя система да се прехвърлят данните обаче не винаги става и по някога апликациите се ги качвам ръчно от Apple store. Но си спомням, че веднъж се прехвърлиха без ръчна намеса. Не помня обаче от коя на коя система го направих това.

# 364
  • В небето
Да, четох го това и свалих приложението, но на Apple изисква може би да не съм се вписала с профил, а още при първоначалното включване на телефона. Защото при вече вписан профил никъде не открих опция за прехвърляне, нито пък открих приложението в Apple store, за да го сваля и на Айфона.

При този случай имаш две опции: а) изтриваш iPhone до фабрично състояние, стартираш го и в процеса на настройка правиш това, което написах по-горе и б) прехвърляш си нещата ръчно.

Поздрави

# 365
  • в сърцата на децата <3
Минавам да благодаря за споделените линкове и насоки. Избрах си устройство и очаквано (за мен) отново това не е Iphone 😄 Реших да изчакам още месец (дано вярната баба Мото издържи) и да видим дали няма да улуча някой ЧП Simple Smile

# 366
Писах по-назад, че се колебая дали да върна Iphone 13 Pro Max.
Нещо не успях да се ориентирам как да си прехвърля данните от Android и изобщо има ли такава опция между двете системи. Никога досега не съм била с Apple и ако не мога да прехвърля приложения и всички останали неща от стария телефон, то по-скоро ще се насоча отново към телефон на Samsung.
Снимките успях да ги сваля с Icloud.
Ако някой е прехвърлял, моля да сподели как се случват нещата.
В почти всеки сервиз или магазин за телефони могат да прехвърлят данните. Имат си приложения. Преди година съпруга ми си смени телефона и процедирахме така.

# 367
Къде мога да прочета как да правя качествени снимки със Samsung galaxy A55. Не мога да се ориентирам във възможностите и на кой режим да снимам.

# 368
Аз след голяма чуденка между Iphone 15 Pro и Samsung S24 Ultra, най-накрая категорично реших, че ще е Ultra-та.

Чакам сега Черен петък да атакувам.
Какви намаления мога да очаквам според вас, ако сте следили тенденциите последните години?

# 369
  • Washington,USA
https://xiaomi-bulgaria.bg/redmi-note-12-5g/

Мисля да си взема този покрай намеренията. Мислите ли, че си струва?

# 370
  • София
Rocket, миналата година имаше много добра оферта за 512 МВ Ултра 23 в Емаг. Следи там. Може и тази да пуснат нещо добро.

# 371
Здравейте, търся телефон за второкласник. Вече успя да счупи два таблета, така че търся нещо евтино, защото няма много да изтрае. Вече като попорастне ще търсим iPhone. Изискванията сега са да е андроид, да има google play за апове, да може да отваря стандартни документи word, pdf, да има възможност да му инсталирам hbo max приложението, да може да върви youtube + viber. Ще го ползва по малко вкъщи да гледа филмчета, ако се наложи да снима домашното и да говори на видеочат с приятели. Също ако се наложи с нас да говори. Моля препоръчайте ми към каква марка и модел да се насочим. Гледам Xiaomi но не знам те дали имат гугъл, защото нали Huawei нямаха. Но съм отворена за всякакви идеи.

# 372
  • Washington,USA
Здравейте, търся телефон за второкласник. Вече успя да счупи два таблета, така че търся нещо евтино, защото няма много да изтрае. Вече като попорастне ще търсим iPhone. Изискванията сега са да е андроид, да има google play за апове, да може да отваря стандартни документи word, pdf, да има възможност да му инсталирам hbo max приложението, да може да върви youtube + viber. Ще го ползва по малко вкъщи да гледа филмчета, ако се наложи да снима домашното и да говори на видеочат с приятели. Също ако се наложи с нас да говори. Моля препоръчайте ми към каква марка и модел да се насочим. Гледам Xiaomi но не знам те дали имат гугъл, защото нали Huawei нямаха. Но съм отворена за всякакви идеи.

Xiaomi вземете. Имат google. Вижте redmi сериите. Аз съм с десет и съм доволна.

# 373
Redmi предлагат добри модели за подрастващи и са здрави - имам опит с два. Сменихме ги поради морално остаряване. Работят  и до днес - имат нови собственици.

# 374
Благодаря, ще разгледам на Xiaomi засега моделите. Най-важно ми е като че ли Гугъл апп стора и Вайбър за приятелите в момента.

Общи условия

Активация на акаунт