Избор на телефон - 2 тема

• 45 678
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
И аз търся нов телефон, до около 500лв
Харесвам samsung, от 5г съм с  М20. Супер доволна съм от него, не забива, много държи батерията, но прави ужасни снимки. Та търся подобен с прилична камера
Аз си взех нов Самсунг, А54, по стечение на обстоятелствата излезе около 500 лв., но още си карам с М20 😉 не ми се разделя с него, свикнала съм му. Скоро си намерих и ново калъфче за него, взех нов, защото вече няма място, а и веднъж го наводних и не знам колко ще изкара.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 01:20 от amini

# 421
  • Пловдив
Аз съм много доволна от Самсунг А54. Страхотен телефон от  среден клас. Батерията няма изтощаване и прави доста добри снимки.

# 422
  • Мадрид / София
Redmi note 10 c 4 gb rom y 128 gb памет. Как е като телефон и какво може да де очаква от него?

# 423
Значи на детето редми батерията държи и с ползване без проблем 4-5 дни. Лесен за употреба, много място, всички апове налични. Единственият недостатък, който гледахме на тези телефони е, че прави некачествено видео и снимки.Тоест, абе слабичка камера. Ние в крайна сметка взехме 13 про, но огледахме внимателно и вашият модел.

# 424
Redmi note 10 c 4 gb rom y 128 gb памет. Как е като телефон и какво може да де очаква от него?
Помня, че при някои се наблюдаваше проблем с виртуалния сензор за близост и не винаги гаси екрана при разговор, когато телефонът е до ухото. Това запомних като оплаквания.
Доста стар модел. Няма да има проблем да се ползва със стандартните приложения като социални мрежи, YouTube,, браузър и т.н., но със сигурност снимките няма да са на ниво. Липсва NFC, което може да е проблем, защото не може да се плаща с телефона безконтактно. 4G RAM е малко на фона на сегашните модели, но той използва по-стара версия на Android и няма да е такъв проблем.

# 425
  • В небето
Искам да прочета лични впечатления за galaxy S24.
Без ultra модел, че ми е много ръбест.
Цял ден гледах видеа, сравнявах и пак забравих какви са разликите нежду S24 и S24 плюс. И още един модел имаше-, да, FE.
Някой с добро сърце да ми смели инфото, само за съществените различия.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Разлики има в процесорите, рам/ром, дисплея, резолюцията му, камерите, батериите. S24 е базов модел, който мисля е достатъчен за ежедневно ползване. Ето ти все пак сравнение между трите модела, като разликите са отбелязани в синьо:

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s24-ultra/compare/

# 426
Повече китайски телефони не искам
Майка ми и мъжа ми имат, след време започват да работят бавно и да  забиват, може би заради актуализации или и аз не знам
Сестра ми пък винаги има проблем с мобилните данни в чужбина
Твърдо съм решила да си взема samsung

# 427
  • Мадрид / София
Благодаря на всички. То телефона е за някои приложения, които ги няма за айфона, а ги ползвам. Само се чудя колко още ще може да ги поддържа, че не е нов модел и влезе в листата на телефоните вече без актуализации на системата. Иначе има памет и е 5G. Не ме интересуват ни камери ни другите важни приложения. Второстепенно ползване ще е. Иначе съм си с Айфон 15+

# 428
От интерес - кои приложения ги няма на iPhone?Питам, защото аз сега ще се оглеждам да си купя.

# 429
Благодаря на всички. То телефона е за някои приложения, които ги няма за айфона, а ги ползвам. Само се чудя колко още ще може да ги поддържа, че не е нов модел и влезе в листата на телефоните вече без актуализации на системата. Иначе има памет и е 5G. Не ме интересуват ни камери ни другите важни приложения. Второстепенно ползване ще е. Иначе съм си с Айфон 15+
Аз мислих, че говориш за 4G версията, който е по-добър от 5G версията. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10247&idPhone2=10768#diff- 5G версията няма проблем със сензора за близост и има NFC.

Някои приложения все още изискват минимум Android 5, 7, 10, 11... Много зависи кои са.

# 430
  • Мадрид / София
Става дума за Penup апликацията. Тя е за рисуване и едвали ще е интересна за масово използване.
Иначе Айфона си има безплатни повечето масови апликации. За който гледа за Айфон да не се притеснява.

# 431
Става дума за Penup апликацията. Тя е за рисуване и едвали ще е интересна за масово използване.
Иначе Айфона си има безплатни повечето масови апликации. За който гледа за Айфон да не се притеснява.
Минимално изискване: Android 9
Доста години ще може да се ползва.

# 432
Искам да ви споделя преди десетина дена тествах над 15 модела телефони на xiaomi и проблема със сензора за близост продължава да бъде актуален! Някои от моделите бяха в диапазона 800-1200 лв и продължава да не работи. Да на модела за 1500лв вече работеше перфектно, мисля че беше  редми 14про и Т серията  и нагоре ама не всеки е склонен да дава толкова пари.Забелязвам в метрото много хора говорят и им светят екраните и като се загледа човек всичко е xiaomi. Ако купувате от тази марка знайте, че може да имате проблеми! 

# 433
При Xiaomi 14 проблемът има ли го?

Аз пък онзи ден хванах един Huawei Pura 70 набързо и не можех да повярвам, че телефон за над 1500лв не ме впечатли с нищо. 🤷🏻‍♀️

# 434
Искам да ви споделя преди десетина дена тествах над 15 модела телефони на xiaomi и проблема със сензора за близост продължава да бъде актуален! Някои от моделите бяха в диапазона 800-1200 лв и продължава да не работи. Да на модела за 1500лв вече работеше перфектно, мисля че беше  редми 14про и Т серията  и нагоре ама не всеки е склонен да дава толкова пари.Забелязвам в метрото много хора говорят и им светят екраните и като се загледа човек всичко е xiaomi. Ако купувате от тази марка знайте, че може да имате проблеми! 
Кои са моделите? Как ги тества?

Общи условия

Активация на акаунт