Избор на телефон - 2 тема

• 45 694
  • 754
  •   2
Отговори
# 510
За тийнейджър искам да го взема, около 1000лв идва цената. Дали са сполучливи?
Меко казано сполучливи.
Аз съм с такъв звяр
Скрит текст:
Какъв е този модел за около 1000лв?

# 511
Меко казано сполучливи.
Аз съм с такъв звяр
Скрит текст:
https://www.citytel.bg/oneplus-12r-256gb-16gb-ram
Този модел, освен от Ситител, къде другаде мога да намеря?

# 512
Меко казано сполучливи.
Аз съм с такъв звяр
Скрит текст:
https://www.citytel.bg/oneplus-12r-256gb-16gb-ram

В немския Амазон го има на добра цена, с безплатна доставка.

# 513
12R на тази цена в супер. Официално не го продават но..

# 514
Понеже тук има експерти,да питам....😁. Изчезна ми заключването на екрана. Не съм задавала пароли и биометрични данни. Като натиснеш power бутона ,светваше и виждаш сменящи се картинки(списание при отключване) и с плъзгане влизаш на нач екран. Гледам че се нататрузило някакво приложение wallpaper carousel, което го нямаше преди. Сега с натискане на бутона те вкарва директно на нач екран. Това пролижение го няма във списъка ми на телефона,а в Гугъл плей пише че е инсталирано🤔. Искам си обратно картинките..... Телефона е Реалми GT neo 2

# 515
Това приложение мисля че е от техните си, а не от на Гугъл. Не помня много за него че съм с различен телефон вече бая време но ми е познато името от когато имах Редми.
Но заключването просто си влез в настройките на телефона и си го задай наново, вероятно при някой по-голям ъпдейт някои настройки са се нулирали. Не е често но се случва.

# 516
Ами там е работата де...Че няма такова нещо в настройките

Ако възстановя заводски настройки

# 517
Ами там е работата де...Че няма такова нещо в настройките
Скрит текст:
Ако възстановя заводски настройки
Няма нужда да връщаш до заводски настройки
Според Google това е приложение на Xiaomi - Wallpaper Carousel.
Можеш да го изключиш от Settings -> Always Оn Display & Lock Screeen -> Wallpaper Carousel ->Off. Като на последната стъпка ти предлага да си сложиш твои снимки и трябва да откажеш

Виждам, че можеш и да го деинсталираш, което е още по-добре, няма шанс да ти се появи пак след поредния ъпдейт

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 11:20 от cool_witch

# 518
Не става

Това явно е въртележката с тапети
Уж всичко е отметнато ,а не става

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:12 от the_demon

# 519
А да го деинсталираш?
Не се ориентирам в скрийншота, който си сложил, но и телефонът не ми е познат - написах, каквото намерих в нета.
Може би друг потребител, който ползва Xiaomi ще удари едно рамо

Да допълня, че и ти си допълнил поста си - има я опцията за изключване, защо казваш, че не става? Ето това отметни

# 520
Защото искам да работи ,а не да го спра. Когато деинсталирах приложението изчезна всичко.  Преди се казваше Въртележка с тапети,сега е  Wallpaper carousel

# 521
Явно аз не разбирам какво точно искаш.
Дано се включи някой с Xiaomi в такъв случай

# 522
Здравейте! Моля за мнение относно Samsung А55 и Samsung S24. В момента съм с много стар телефон/ Xiaomi Redmi note 9 / и искам да закупя нещо бюджетно, но и да ми върши работа поне 4-5 години...

# 523
Правилно ли разбирам, че си искаш сменящите се тапети? Отиди в Настройки - Тапет и персонализация - Заключване и плъзгай надолу, докато стигнеш Списание.

Или погледни в методите на заключване пак из настройките. Опитвай. Мен лично ме дразнят такива опции и не ги ползвам. След една от актуализациите при заключен екран, ако плъзнех екрана без да искам започваше да ми предлага сменящи тапети и дрън-дрън. Сега виждам, че е изчезнало без да съм променяла нещо. То Xiaomi май обича леко да си вмъква разни неща без да пита по между другото.
Здравейте! Моля за мнение относно Samsung А55 и Samsung S24. В момента съм с много стар телефон/ Xiaomi Redmi note 9 / и искам да закупя нещо бюджетно, но и да ми върши работа поне 4-5 години...
S серията. ✌🏻

# 524
Много благодаря за отговора,обаче вече не изглежда така. Бъгяса се и затова не работи както трябва. На тапети имам това

А за списанието за отключване е включено уж ,а няма

Всичко пробвах. Преди поне с натискане на power  бутона светва и с плъзгане се отключва. Сега натискаш и си в телефона

Общи условия

Активация на акаунт