Избор на телефон - 2 тема

• 45 656
  • 754
  •   2
Отговори
# 540
Телефон с шайба.
Сега кажи какво точно те интересува

# 541
  • here and now
На майка ми телефона е за смяна. Пенсионерка е, работеща. Снима ... документи. Браузва и вайбър ползва, почти не пътува.
Старият е Huawei, не помня какъв модел, на над 6-7 години. Чудя се с какво да ѝ го сменим.

# 542
  • Мадрид / София
С нещо подобно за да не и е търсене да свиква с друго устройство.

# 543
Aлис, с honor. Това пак е Huawei.

# 544
Експреслинк надеждни ли са? Търсих дали сте коментирали този сайт, но няма инфо. Купувала съм няколко телефона от бъйбест и съм доволна, но сега намерих телефон на добра цена в този сайт и се чудя…

# 545
Експреслинк надеждни ли са? Търсих дали сте коментирали този сайт, но няма инфо. Купувала съм няколко телефона от бъйбест и съм доволна, но сега намерих телефон на добра цена в този сайт и се чудя…
Виж мненията тук https://www.pazaruvaj.com/stores/expresslink-s118970/#mneniq-or10of0fr-1fm-1 Чети негативните https://www.pazaruvaj.com/stores/expresslink-s118970/#mneniq-or10of0fr2fm-1 На първо четене са ми в категорията на BuyBest - всичко е хубаво, докато няма проблем с телефона.

# 546
  • Варна
Здравейте 🙂 Мнения за Xiaomi Redmi 13 pro? По специално за камерата... До скоро бях с 12с, без забележки, но реших да го дам на детето и взех за себе си 13 про.
Имам чувството,че камерата снима размазано, някак си бавно и като цяло по-зле от 12с 😁 Имате ли наблюдения, защото се чудя дали си внушавам просто...

# 547
Здравейте 🙂 Мнения за Xiaomi Redmi 13 pro? По специално за камерата... До скоро бях с 12с, без забележки, но реших да го дам на детето и взех за себе си 13 про.
Имам чувството,че камерата снима размазано, някак си бавно и като цяло по-зле от 12с 😁 Имате ли наблюдения, защото се чудя дали си внушавам просто...
Не виждам размазване, но твоят може да е дефектен. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_13_pro_5g-review-2660p5.php

Снимай нещо и качи снимката да видим.

# 548
  • Варна
Честно казано до сега не съм снимала с него в слънчево време...
Снимка 2 е изрязана от снимка 1 (с 12С, като приближавам или изрязвам така на самата снимка, излиза доста по изчистена, може и да си внушавам,знам ли...)
Снимка 3 е правена в движение, но отново с 12с мисля, че правене добри снимки в движение
Снимка 4 (със светкавица) е правена доста от близо (предполагам е нормално при така правена отблизо снимка)
Снимка 5 е правена преди малко, обяснявам си,че заради мъгливото време...
Всичките са правени с основната камера (не с функцията 200мп, но и с нея сякаш размазва)
Струва ми се че размазва хората, пейзажите са ок

# 549
Първите две са снимани срещу светлината при облачно време и няма как да очакваш впечатляващи резултати.
Следващата е на тъмно вероятно в движение и пак срещу светлина.
Последната синее заради баланса на бялото. Там вече е от софта на телефона

Нищо не размазва

# 550
  • Варна
Благодаря 🙂

Първите две са снимани срещу светлината при облачно време и няма как да очакваш впечатляващи резултати.
Следващата е на тъмно вероятно в движение и пак срещу светлина.
Последната синее заради баланса на бялото. Там вече е от софта на телефона

Нищо не размазва

# 551
Аз доколкото разбирам, само последните две снимки са правени с Redmi Note 13 Pro.
Когато сравнявате камерите на два телефона, направете снимки на един и същ обект в едни и същи условия и от еднакво разстояние.
Тази баница да не е снимана с макро камерата? Макро камерата на Redmi Note 13 Pro е само 2 МР и не фокусира добре в ъглите. Вижте каква е информацията за файла.

# 552
  • Варна
Всички са правени с 13 про-то. Утре ще направя на дневна светлина (надявам се и в слънчево време). Попринцип този и един 12С взехме от allgsm.bg, сега като сеавнявам...сякаш и той ми се струва,че куца. Преди 2г взех 12С от Технополис и до момента мисля,че прави по -добри (може и да внушавам). Утре ще направя едни и същи с 12с от Технополис и с 13 про. Този, който е 12С от сайта е на седмица телефон и губи също така губи обхват от самосебе си за кратко (гледах е да не сме разместили нещо чипа, но не сме).
Аз доколкото разбирам, само последните две снимки са правени с Redmi Note 13 Pro.
Когато сравнявате камерите на два телефона, направете снимки на един и същ обект в едни и същи условия и от еднакво разстояние.
Тази баница да не е снимана с макро камерата? Макро камерата на Redmi Note 13 Pro е само 2 МР и не фокусира добре в ъглите. Вижте каква е информацията за файла.

# 553
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Honor или Xaomi?

# 554
  • Варна

xiaomi redmi note 13 pro/12S

Общи условия

Активация на акаунт