Избор на телефон - 2 тема

• 45 594
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
😁Моето питане не е свързани със Вас.
Коя от тези две марки е за предпочитане?

# 556
Честно казано до сега не съм снимала с него в слънчево време...
Снимка 2 е изрязана от снимка 1 (с 12С, като приближавам или изрязвам така на самата снимка, излиза доста по изчистена, може и да си внушавам,знам ли...)
Снимка 3 е правена в движение, но отново с 12с мисля, че правене добри снимки в движение
Снимка 4 (със светкавица) е правена доста от близо (предполагам е нормално при така правена отблизо снимка)
Снимка 5 е правена преди малко, обяснявам си,че заради мъгливото време...
Всичките са правени с основната камера (не с функцията 200мп, но и с нея сякаш размазва)
Струва ми се че размазва хората, пейзажите са ок
Скрит текст:

Няма проблем. Внушаваш си.
Снимаш хора на 10м и очакваш да се виждат лицата им перфектно. Няма как да стане.

😁Моето питане не е свързани със Вас.
Коя от тези две марки е за предпочитане?
Която ти предложи повече за същите пари.

# 557
Здравейте!
В предната страница питах за експреслинк. Та, вече имам телефон от този сайт и личните ми впечатления са положителни. Коментара ми е за тези, които са решили да поръчват от там. ☺

# 558
Здравейте!
В предната страница питах за експреслинк. Та, вече имам телефон от този сайт и личните ми впечатления са положителни. Коментара ми е за тези, които са решили да поръчват от там. ☺
И защо са ти положителни?

# 559
Здравейте!

Защото получих това, което съм поръчала. 😁 Единственият минус е в цента на доставката, но се преживява, като се има впредвид цената на телефона.

# 560
Здравейте!

Защото получих това, което съм поръчала. 😁 Единственият минус е в цента на доставката, но се преживява, като се има впредвид цената на телефона.
Всеки търговец ще ти продаде, ама "забавното" идва, когато има проблем с продукта и трябва да ползваш рекламация или гаранция.

# 561
Точно, подкрепям последното мнение. Не дай си  Боже да ти се наложи нещо да ги търсиш за гаранция, стискай палци.

# 562
Гаранция Франция  Simple Smile

# 563
Аз съм с айфон 15, нямам никакви оплаквания.

# 564
Ох, довечера ще спя спокойно, че сте с Айфон. Бях се притеснила за вас.

# 565
  • В небето

Дайте пример с Ваше устройство, закупено от въпросните "Гаранция-Франция" сайтове, на което се е наложило да правите рекламация. Как е отремонтирано, имало ли е проблем с гаранционното обслужване?

# 566
Аз съм писала за поне 2-3-4 телефона, закупени точно от Гаранция-Франция... Всички си изкараха перфектно жизненият цикъл от 3-4-5 години, преди да бъдат заменени с нови. Не поради дефект на телефона.
Къса клечка можеш да изтеглиш и от "официален представител", каквото и да значи..

# 567

Дайте пример с Ваше устройство, закупено от въпросните "Гаранция-Франция" сайтове, на което се е наложило да правите рекламация. Как е отремонтирано, имало ли е проблем с гаранционното обслужване?
Имам два злополучния опита, но не с телефон, което според мен не е от значение. В единия случай след, като си взех уреда вече нямаше свързване със въпросната фирма. Уреда дефектира. Втория случай е от скоро с прословутата удължена гаранция. Втори месец ме мотат. Да не се налага. Винаги трябва да си готов за една студена вода.

# 568
Така си е, аз имам една случка, точно с телефон закупен от така наречените "представители" въртят те повече от месец с различни оправдания и уж оправят дефекта и още в магазина, когато ходих да го вземам даде същия дефект. Не бяха пипнали нищо по телефона. Въпреки това, ми е една идея по-сигурно от такива магазини да пазаря заради гаранцията. Така от сайтове техника не смея да поръчвам.   
Аз съм писала за поне 2-3-4 телефона, закупени точно от Гаранция-Франция... Всички си изкараха перфектно жизненият цикъл от 3-4-5 години, преди да бъдат заменени с нови. Не поради дефект на телефона.
Къса клечка можеш да изтеглиш и от "официален представител", каквото и да значи..

# 569

И аз смятам така.
Имам телефон от бъйбест и всичко му е окей.
Сега ще видя как ще е от този сайт телефона ми, но за момента не ми е правил проблеми. Каквото сабя покаже. 😂

Общи условия

Активация на акаунт