Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 52 891
  • 544
  •   1
Отговори
# 210
Отишли сме на гости на баба и дядо и седим на масата да вечеряме.
В един момент малкият се заглежда към стената и вижда неговата и на баща си сенки на стената и възкликва:
- А сянка! Вкъщи също си имам сянка!

# 211
Поредно обясняване защо  миенето на зъби е важно:
Аз: Зъбките трябва се мият, за да са бели и здрави, а не жълти и болни.
Дребен: Като твоите ли?
Ей, така изведнъж да ме засърбяха ръцете да му перна един задвратник...

# 212
"А в яслата никога не става нощ" Wink

# 213
Празнуваме рождения ден на малкия в нас. Баба, дядо, братовчеди с деца. Мина моментът с тортата и дядото казва, че ще се прибира ( те живеят близо до нас). Бабата възмутена му казва  “ако някой ме вземе после сама”  и каката  ( сега ще е първи клас)  се включва учудена  пред всички “ Ама кой ще те вземе, ти си толкова тежка, никой не може да те вдигне” Blush

# 214
  • Варна
"А в яслата никога не става нощ" Wink

Tова ми напомни за стара случка. Завалийката винаги го взимах последен и по тъмно от ясла/градина. Един път отивам по светло, но пак следобеда и той щастлив ми казва: - Мамо, благодаря ти, че ме взе сутринта.

A тежката баба ми напомни за друга случка. Посдърпахме се с баща му и момчето ми казва:
- Мамо, защо не си на 27-28-29 г.?
- Защо?, питам учудено, всичко в присъствието на мъжа ми.
- Ами да си намериш някой друг мъж.

Голям смях падна.

(Та в очите на детето на 40+ нямам шанс да си намеря друг Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 12:10 от gallizia

# 215
  • София
Баща ми вчера в магазина на опашката се оказал зад един татко с две малки дечица. Едното детенце погледнало баща ми и казало:
- И ние вкъщи си имаме един такъв дядо.
А второто детенце допълнило:
- Може да си го вземем и този с нас.

# 216
  • София/Севлиево
Снощи се прибрахме от морето и набързо направих бургери за вечеря.Дребният не поиска,а си избра друго,ние с ММ и баткото си ги хапнахме.След малко седим и разглеждаме една книжка с животните в зоопарка и кой какво яде.Едно от тях ядеше точно храна,подобна на бургер(кюфте).След още малко ММ решава да види дали малкия е запомнил кое животно яде бургер и съответно го пита.Росен се обръща към мен(книжката е още в ръцете ми),посочва ме и най-сериозно казва "Ей това!".Умряхме от смях, въпреки че и лекичко се засегнат,но пък детето не го направи с лош умисъл...

# 217
Децата строят "палатка" и аз нося, каквото ми се поиска. Замъквам втори стол вече, а синът (5 г.) обяснява и обяснява какво точно смята да прави. Аз му казах, че щом знае какво точно трябва да стане, нека го изпълни, а той отговаря:
- Знам! Даже имам чертеж!

Не успя да намери черновата си явно, та направи друг чертеж на застъпването на одеялата за "палатката".
Скрит текст:

Те кашлят, аз работя от вкъщи и чак те започнаха да правят чертежи...

# 218
Мартин на 6: Мамо, знаеш ли защо съм толкова умен?! Защото ям много орехи!

# 219
А нашият син твърди, че яде лук, за да е много силен Grinning

# 220
  • София
Щерка ми говори с дядо си. Той я разпитва за първия учебен ден след ваканцията.
- Х. пораснал ли е лятото?
-. Не. Само косата му е пораснала.

# 221
  • София/Севлиево
Мамо,ти защо винаги си къпеш ръцете със студена вода?-този въпрос е най-актуален тези дни.Не е със студена,но явно като го гушна след измиване на него му се струват студени...

# 222
Учудващо за нас дъщеря ни на 2 и 11м се изразява добре и с много думички, като ви зачетох, направо се замислих има ли нещо, което да предизвика в говоренето й смях и от вчера сучай, ...играе с кухнички там готви нещо си има и касов апарат....

Говори  си детето, нещо нарежда, подрежда и изведнъж каза:
- А П***ИЧКИТЕ тука!...събра ,набута ги и тръшна чекмеджето с отделението за пари на апарата...😀😀😀... Та все още Р-то го изяждаме.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:19 от Latyka

# 223
  • София
Пролетта подаряваме зюмбюли в саксии в градината. Едно от децата ги вижда и казва: “Ааааа, какъв е този лук с ананасче отгоре.” Ама точно така изглеждаше-все още само зелени пъпки и луковицата се показала повече от половината. Доста се посмяхме.

И от дъщеря ни на 4г.: Кичи се с бижута и ми казва: “Мамо, искаш ли да се набижутим. Ето аз съм набижутена вече, хайде набижути се и ти.”

# 224
Разхождам децата навън и пред нас минава човек разхождащ куче (малко и черно). Питам децата (тогава близо 2 г.), какъв цвят е кучето? Едното казва: зелено!

Общи условия

Активация на акаунт