Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 125
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Аз например, като не пазарувам от Али, бих я купула и на малко по-висока цена. Ако знам колко струва в Али и че модела е добър, защо не.
Моята днес я пробвах за първи път. Не се справих много добре. Стана спонтанно и нямах време да проучвам как стават нещата. Не свалих лака равномерно а на дупки, но поне внимавах и никъде не препилих нокът. Дригия път по-добре , надявам се.

# 421
За мен много зависи какво де има предвид за ползвана.  примерно пробвана на 1 нокът за мен не  е ползвана, дори напротив ако дъм не набутала с болклук ве бих го и предлагала, но като човек има мнохо пили трябва да ду раздели с някоя. Осъзнавам много търговци не са коректни е дамат болклуци, по аз за това асновно през форума си давам или продавач нещата или вземам от някого - една идея по-доверени на ми он олх. Не че не стават грешки, ро момичетата тук са масово коректни.

# 422
  • София
Здравейте, бихте ли дали мнение за тази пила? Прилича на препоръчваните, ама знам ли...
Редактирам се и моля за мнение и за тази. Знам, че марката е харесвана, даже вчера май се коментираше.

Ще ми се нещо стабилно, мощно- за домашна употреба, ползвам го единствено за себе си.

В момента предимно ползвам една пила на 2 години, която купих от български сайт по препоръка на Есмералда (JMD 207 pro) и съм много, много доволна, но ми се иска нещо по- ново, по- съвременно, по-сериозно.

Понеже все не качвам снимки, а много егоистично постоянно поглъщам информация, ето от последните седмици:
Скрит текст:
Това е предният маникюр:

Това е сегашният, сниман  е на около седмица :
Изглеждат на бубуни ноктите, изглеждат и криви, а не са. Някакво изкривяване от снимките вероятно се получава.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 10:50 от terpsyhora

# 423
На мен ми изглежда добра.
Скрит текст:
Иначе за онлайн търговията и аз много внимавам. Почти не купувам, особено пък продукти/козметика/гелове и т.н. не бих купила отворени неща втора употреба, купувала съм например обективи и някакви бебешки играчки/артикули.
За сметка на това постоянно продавам неща, които по една или друга причина не ми влизат в употреба, и винаги се старая да снимам хубаво и да опиша точно и коректно състоянието на продукта, за да може отсрещния да си прецени.

# 424
Здравейте, бихте ли дали мнение за тази пила? Прилича на препоръчваните, ама знам ли...
Редактирам се и моля за мнение и за тази. Знам, че марката е харесвана, даже вчера май се коментираше.

Ще ми се нещо стабилно, мощно- за домашна употреба, ползвам го единствено за себе си.

В момента предимно ползвам една пила на 2 години, която купих от български сайт по препоръка на Есмералда (JMD 207 pro) и съм много, много доволна, но ми се иска нещо по- ново, по- съвременно, по-сериозно.

Понеже все не качвам снимки, а много егоистично постоянно поглъщам информация, ето от последните седмици:
Скрит текст:
Това е предният маникюр:

Това е сегашният, сниман  е на около седмица :
Изглеждат на бубуни ноктите, изглеждат и криви, а не са. Някакво изкривяване от снимките вероятно се получава.

За 2рата вчера писах. За мен е топ има си пауза, 2те посоки, батерията и издържа няколко месеца до зареждане. Помни си последната зададена скорост докато не я нулираш. При стартиране винаги стартира на пауза. Докато се зарежда също може да се ползва. Не вибрира супер лека и удобна е ръкохватката. Аз съм доволна мисля, че имаше още момичета от форума, който си я взеха тогава, може и те да кажат как им се струва.

# 425
Тези пили не са с нищо по-добри от твоята освен с това, че са безжични. Jimdoa е стабилна марка с качествени пили.
Ако държиш да вземеш нова обаче, вземи втората на Yokefellow. Марката е стабилна, имаме опити и с други нейни пили. Ще забележиш обаче разлика със старата ти пила вероятно само в оборотите.

# 426
И липсата на кабеляк. Аз бих заложила на втората също - няколко съфорумки я имат вече и всяка е доволна. Другата не сме я пробвали лично, само прилича на някоя от другите и едва ли много ще се отличава от тях.

# 427
  • София
Благодаря много за мненията, ясно е решението.

Есмералда, аз наистина съм изключително доволна, но имах проблеми с ръкохватката (прекъсна ѝ се кабелът и вече няколко пъти баща ми го ремонтира),скапа ѝ се зарядното, а и като цяло батерията не е каквато беше, налага се често зареждане, а и никога не успява до края да се зареди. Заради това търся нещо, което достойно да я замести, защото единствената алтернатива, която имам е онази бяла пила, която лятото всички си накупихме за по 15 лева, но тя не е сериозна работа.

# 428
Защо да не е сериозна тази бялата? Съвсем ок си е според мен, оставила съм я да стои при свекървата, когато й правя ноктите. Просто няма дисплей.
За жалост това с кабела може да се случи на всяка пила (една моя също пострада така, а не съм го огъвала по странен начин). Добре поне, че има кой да ти го оправя.

# 429
На мен взеха много бързо да ми омръзват маникюрите и започнах да го сменям на две седмици. Днес ми пристигна поръчката от Милано козметикс и не издържах, то е ясно 😂 Голяма хамалогия беше с течния полигел - сложих го да се стопли на парното и се наиграх много. Ама аз съм си виновна, че не го пъхнах в хладилника, ми 30 минути се занимавах с два пръста и падна великото разтичане и бърсане. Е, това стана в крайна сметка, но май ще ми е последният такъв квадрат, защото ми идва доста претенциозен.

Последната снимка е само с полигела, без да са дооформени ноктите.

# 430
  • Gorni Bogrov
На мен взеха много бързо да ми омръзват маникюрите и започнах да го сменям на две седмици. Днес ми пристигна поръчката от Милано козметикс и не издържах, то е ясно 😂 Голяма хамалогия беше с течния полигел - сложих го да се стопли на парното и се наиграх много. Ама аз съм си виновна, че не го пъхнах в хладилника, ми 30 минути се занимавах с два пръста и падна великото разтичане и бърсане. Е, това стана в крайна сметка, но май ще ми е последният такъв квадрат, защото ми идва доста претенциозен.

Последната снимка е само с полигела, без да са дооформени ноктите.
Може ли линк към полигела?

# 431
# 432
Ето последните два от мен.

# 433
Mini Me, много красиво се е получило!
На лявата ръка изглежда различен цвят от дясната, това така ли е?
Prime, твоите маникюри също са супер красиви и интересни!

# 434
На дясната ръка е само полигел, а след това сложих и флаша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт