Любители на котки - Тема 192

• 33 504
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Fortuna, дивана ми е това :

И двете части са свързани с едни огромни болтове. Покривалото е от две части, много тънка материя и се разстяга ужасно. Сложих го, натъпках го по свивките, овързахме го с детето с връзките и стана прилично, докато детето не се тръшна няколко пъти и Линош се разигра. Увисна, като чувал, грозно и торбесто, срам ме е да го снимам. Отдадох го и на това, че няма как да ги разделя двете части и да го прокарам до долу, но не е само това на всяко сядане, скачане от Линош имам чувството, че още се свлича. И най - тъпите чаршафи и одеалца, с които покривах стояха по изпънато. Изобщо съм разочарована, но временно ще е така докато измисля нещо. Определено по - твърда и плътна материя трябва да е. Поне от косми ще ми го пази.
Сори за спама.
Още една снимка на Линче, че да не е много спам.

Стейси Грей, пожелавам по - малко тревоги с Мила и да се оправи бързо.

# 151
Стейсти, моя гном редовно е с цистит и давам Цистон по 1 на ден само да го усетя. Като си свършите лечението можеш да продължиш с него.

# 152
По този повод :какво стана с потребителката от Троян с котка Мами (това от мама ли идва или от измами🤔)?
Филмирам ли се или имаше опит за измама?
Май няма да разберем, ама и аз като прочетох Троян, се присетих за нея...
Боже боже😂😂😂 не съм аз въпросната от статията, и също така не знам за каква измама намеквате. Бях писала дали ще се върне котката след като я пуснах навън, вие за говорихте за кастрация и изпращане на пари, аз такова нещо никъде не съм искала/молила. Луда работа

# 153
По този повод :какво стана с потребителката от Троян с котка Мами (това от мама ли идва или от измами🤔)?
Филмирам ли се или имаше опит за измама?
Май няма да разберем, ама и аз като прочетох Троян, се присетих за нея...
Боже боже😂😂😂 не съм аз въпросната от статията, и също така не знам за каква измама намеквате. Бях писала дали ще се върне котката след като я пуснах навън, вие за говорихте за кастрация и изпращане на пари, аз такова нещо никъде не съм искала/молила. Луда работа
Во , кажи как е мацата? Мислвх си за вас. Какво се случва? Нали беше решила да я кастрираш бързо? Ти не си молила, аз бях една от тези, които звъниха на вет. кабинети и предложиха помощ.

# 154
Ти каза, че нямаш възможност да си позволиш кастрация и затова предложихме да ти помогнем. Решението си беше и все още е твое. Насила нищо не става...
Ти просто спря да пишеш в един момент, а ние чакахме да избереш клиника и да се задействат нещата.

# 155
Ти каза, че нямаш възможност да си позволиш кастрация и затова предложихме да ти помогнем. Решението си беше и все още е твое. Насила нищо не става...
Ти просто спря да пишеш в един момент, а ние чакахме да избереш клиника и да се задействат нещата.
Именно. А се пише тук че съм измамницата от Новините. 😂
Котката е при мен, храня я гледам си я, просто не съм я водила никъде.

# 156
  • София
Именно. А се пише тук че съм измамницата от Новините. 😂
Котката е при мен, храня я гледам си я, просто не съм я водила никъде.
Какви са плановете ти по отношение на котката?

# 157
Няма много време, защо отлагаш? Повярвай, рутинна операция е. Снощи кастрирахме Перличка, трябваше да е в четвъртък, но се отложи. Сложиха й инжекция, за да се събуди от упойката, и така си я взех. Сутринта си скачаше на дивана. И се нареди за закуска 🤗

# 158
Милата Мила, дано се оправи по-бързо! А най-хубаво си е у дома Heart

У нас канапето с какво ли не го покривах, видяха му сметката. Сега е рошаво канапе Simple Smile
Килимите постепенно ги замених с едни тип плюшени, които нямат бримки и не са много гъсти. Така хем не си точат ноктите на тях, хем не задържат и много косми. Аз без килими не мога, чувствам се все едно съм в ремонт.

# 159
Някой купува ли IAMS гранули от Зооплюс? Тръгнах да ги сравнявам с WF и се учудвам, че в IAMS има повече протеин. Вярно и царевица има, но пък пепелта е значително по-малко от тази в Wild Freedom. Rolling Eyes
Във WF % мазнини е доста висок и се чудя дали няма да се подрискат моите... Търся вариант с какво да заменя ДМ-ските гранули...
Аз съм взимала моите ги харесваха много повече от Смила. Някой в някоя тема беше написал, че са прилични за цената си и съм им купувала. От бебешката им гранула малкото получи почти разстройство, но може и аз да съм виновна. Нямаше преход между старата и нова храна. Ти тогава ми беше написала, че бебешката е с голям % мазнини и може и това да е причината.
Последно от тях съм взимала преди 3-4 месеца. Те сега май са с нови опаковки. Тези дни разглеждах сайта и ми се мерна някои от видовете, че е с различен пакет.
Редактирам, че забравих нещо да напиша.
От тяхната марка бях видяла, че имат и комбинирана храна за домакинства с повече котки, която посреща уж нуждите на всички. По едно време си мислих такава да им взема. 15 кг е чувала, малки нямат обаче.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 18:44 от Morkovelka99

# 160

Вижте ме колко съм пухкава и красива.
Тая лудата само ме къпе и ме тормози. Преди две седмици не ядях и бях много слаба, но ми дадоха хапче и сега тумбачето ми расте.

Пък преди малко ми остригаха дупето и за това съм намръщена☹️

# 161
  • Стара Загора
Разкошен дребосък

# 162
  • До хладилника, който обичам
Колко сладка трицветка! Толкова са умилителни като бебета.

С детето минахме през магазина и излязохме с една торба неща за котките.
Намерих четка за мебели и четка с вода (или шампоан) на половин цена от тези, които гледах онлайн и трябваше да ги взема. Четката за мебели я пробвахме и обира добре.

# 163
amy_nka, аз взимам IAMS за дворния/уличен котарак. Средно големи са гранулите, харесва си я много. Не знам дали е така хубаво угоен и пухкав заради храната обаче, понеже и до ден днешен не съм сигурна уличен ли е или не. Разлика с преди не мога да направя, че първите месеци не даваше да го доближавам, но в момента е разкошен Heart Eyes

BoSun8, когато някого ти предлага помощ, казваш благодаря, приемаш я или любезно отказваш, а не се държиш нахално. В тази тема съм помогнала на всеки, който е имал нужда и не ме интересува кой ми е симпатичен или не, но невъзпитани потребителки не бях срещала.

# 164
Бо,разбирам,че си избрала да не кастрираш.Добре е да споделиш какво реши,в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт