Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 944
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Ножица, купичка с боя и сешоар. Като нова съм Sunglasses
Вдигнали са цените, мамка му ...

# 136
Времето не се усеща, докато изпълниш всички пози от първа серия на ащанга йога, те са в определена последователност. Без бързане за работа, със задържане. То 2/3 е стречинг и там реално си почивам 😊 Даже чудесно заредена и енергична се чувствам след това 😊

# 137
  • Mediterraneo
Гледах волейболния мач на детето, играха страхотно и спечелиха. После обяд със сестра ми на една слънчева, но и ветровита днес тераса.

# 138
  • Бургас
Вчера и днес си направих филмов маратон с ,, Дяволското гърло,,.
Накефих се!

# 139
Сутринта кафе с приятелка. После градинарствах малко и следобед разходка със същата приятелка.

# 140
Среща със съфорумка Heart

# 141
Купих си бельо.Разходих се с кучето.

# 142
  • София
Накарах мъжа ми да изчисти банята. 😀

# 143
Купих си бельо.Разходих се с кучето.
И аз си купих бельо. Куче нямам за да го разхождам, но сама обиколих магазините из квартала.

# 144
Двучасова разходка из морската градина и пих фрапе на плажно заведение.

# 145
Технически вчера, но - възползвахме се от хубавото време и с децата поритахме топка в парка, а после сготвих и хапнахме любима манджа (цариградски кюфтенца с картофено пюре).

# 146
  • София
Все още нищо освен хубаво кафе. По-късно и йога това ще е за днес от мен за мен…

# 147
Сварих едно тенджери хубав билков чай и си почивам неделно 😊

# 148
Бях при татко на село, сготвих му. Побъбрихме.
Сега, вкъщи кафе и чаша ванилов крем докато се върти пералнята. Исках и да се разходя,  но много духа и си останах вкъщи.

# 149
Дълга разходка в планината на чудно време, въпреки че имаше предупреждение за силни ветрове.

Общи условия

Активация на акаунт