Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 200
  • 688
  •   1
Отговори
# 495
Имитация на Issey Miyake L'Eau d'Issey има ли?

# 496
  • Стара Загора
Notino пак са изпразнили кошницата ми, но нямах нищо спешно. Този любим аромат с код излиза на добра цена.

Трябва да се следи както винаги, защото вижте комплект от тези два продукта с код колко са и по отделно 🥺

Скрит текст:

Както скоро някой сподели - дразнещо е да работят различни кодове за всяка категория. Няма БД и не можеш да ползваш два. В такива случаи просто не поръчвам.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 06:27 от iv4enceto_91

# 497
Още не съм ровила за оферти, но бързам да споделя. Кодът е за 11%

# 498
# 499
Сега е точният момент да видим дали този този сайт ще издържи теста, и колко доволни ще останат клиентите накрая.

# 500
Сега е точният момент да видим дали този този сайт ще издържи теста, и колко доволни ще останат клиентите накрая.
За съжаление много са зле с работа с клиентите. Вчера след чакане на поръчка от не знам колко време получих аромат, който въобще не съм поръчвала. Звънях им, писах им, снимах пратката и в отговор получих да чакам да погледнат снимките. И до днес нищо, нито снимки са гледали,  нито са ми се обадили. Много неприятно. И още 2 пратки имам, които чакам от почти месяц.

# 501
Там няма ли наложен платеж? Как така "получих нещо друго"?

# 502
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък съм ядосана на Monna, защото поръчах парфюм, който беше в зелено, демек имаха количество. Един ден по-късно все още го имаше на сайта в оранжево с "ограничено количество". После ни вест, ни кост, звънях два пъти, първият път ми казаха, че чакат доставка, от което ми стана ясно, че продават парфюм, който всъщност нямат и останах с впечатление, че всеки момент едва ли не очакват сигурна доставка. После мина още една седмица, пак звънях, провериха по телефон и ми казаха следното :Ооо, то даже в чужбина го няма, не знам кога ще има наличност". WTF!!!!! Ми напиши отдолу "Очаквана доставка май месец", да си знам!

# 503
Там няма ли наложен платеж? Как така "получих нещо друго"?
Да, платих в Спиди без да гледам какво ми пратили и вкъщи...ИЗНЕНАДА!
А с това, че чакат доставка "тази седмица" ме хранят вече месяц

# 504
Аз два пъти поръчам от monna.bg  и нищо не получавам , зачеркнах го този сайт.Много несериозни, поне да се обадят да откажат поръчката или да изпратят мейл.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 10:23 от G.desy

# 505
Гледайте какво ви изпращат. Аз го правя след като един път получих празна кутия с бъбъли. Отливка беше от човек, но от тогава отварям всяка пратка. Изненада за мен беше една от поръчките ми от ВК. Отварям и вътре освен поръчания парфюм се наместила още една кутия Xerjoff Torino21. Празна уви, ползвали я за да уплътнят Grinning

# 506
Аз поръчах козметика на Шанел и 1 продукт на Алтерна . Обадиха се , че Алтерна ще дойде по - късно и ще го пратят за тяхна сметка,  ако съм съгласна.  Съгласих се , после и 1 червило изчерпано. Но пристигнаха бързо нещата и след 2ъдни и продукта на Алтерна.
Доволна съм.

# 507
Аз два пъти поръчам от monna.bg  и нищо не получавам , зачеркнах го този сайт.Много несериозни, поне да се обадят да откажат поръчката или да изпратят мейл.
Аз отдавна съм го зачеркнала, без дори да съм поръчвала някога нещо. Само като ви чета се изнервям и възмущавам максимално, и се чудя - тези хора на какво разчитат при днешните възможности за огромен избор на доказали се с качествено обслужване и конкурентни цени сайтове?!? 😩

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 06:04 от cabochard

# 508
Да не ровя като кокошка, имам точно описание и препоръки за този сайт към вас още преди две години!

Там ситуацията е следната, появяват се парфюми - тестери и т.н на добра цена, които са единични бройки. Първия печели, останалите недоволни. Simple Smile

Как пък един девой или една девойка не се похвали че са и доставили котката на YSL!  Simple Smile

Да погледнем и от положителната страна на нещата, новият Miss Dior Parfum 2024 ще бъде в Дъглас България преди 8- ми март. Flowers Hibiscus

# 509
Ами не сме се похвалили,защото нито един поръчал от парфюмите на YSL  не е получил нищо Joy Ей така си слагат по-популярни парфюми,за да привлекат внимание,без те да са налични.

Общи условия

Активация на акаунт