Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 876
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам няколко изгодни поръчки ноември, след качен тук линк посл.бройка от Бубанка /Бубанка, благодарско!!!/ - боти ТТ на 35 лв, яке зимно марка за 38 лв, ест.кожа боти hug by кво беше марката за 42 лв...и фрики якето за 77 лв.

Останалите са намалени, но не толкова евтини като изброените..Simple Smile

Иначе благодарение на темата /благодаря , момичета!!!/, се пообух подобаващо, пооблякох също, че и с чанти се препасах Joy
Поограмотих се за марки, модели...
С две думи...на печалба съм, и финансова, и мат'Риална Stuck Out Tongue Winking Eye, и интелектуална Grinning

# 181
  • Варна
Като започнете така...

Някои нямаме рулетка и това е!
Ако някой вижда рулетка в моя скрийшот, значи аз съм ептен кьорава.

# 182
И при мен само тези мижави кодове. Сигурно това е по- малкото наказание,след липсата на НП.😂😂😂 Аз пък не се оплаквам. Спестих някой лев.

# 183
От месец и нещо виждам само това :

За сметка на това мъжа ми има рулетка, защото поръчва веднъж в годината. Спирам да поръчвам тогава, това не е честно. Така си дискриминират редовни клиенти.

# 184
Здравейте,
актуализирайте си приложението и ще ви се появи рулетката.

# 185
Не се оплаквайте, все пак имате активни акаунти. 😉 Шегувам се.

Нормален маркетинг е да се дават повече кодове и рулетки на акаунтите, които имат по-малко поръчки. В не малко бизнеси отстъпките за нови клиенти са в пъти по-големи в сравнение от на съществуващите клиенти.

В моят профил преди да го блокират имах само 5%. И не , не е от версията на app-a . В профила на ММ си има рулетка и кодчета.

# 186
Палто 30% вълна, има всички размери в момента, с код става много добра цена.
https://m.aboutyou.bg/p/y-a-s/prehodno-palto-lima-10582243?utm_m … _campaign=product

# 187
  • Пловдив
Здравейте,
актуализирайте си приложението и ще ви се появи рулетката.
Актуализирах го,но пак нямам рулетка.

# 188
Лили, как го актуализира, не ми е излязло за актуализация в Гугъл плея🤔

# 189
  • Пловдив
Аз не актуализирам автоматично. Отвреме навреме влизам в Гугъл плей и виждам на кои приложения имам чакаща актуализация. Явно About you не съм го актуализирала скоро и затова ми даде възможност сега.

# 190
Днес като ми дадоха пратката единия плик от вътре беше наполовина изпаднал, питам защо е в такъв вид, отворен пакета? Момчето се зачуди, каза сигурно защото го дръпнах по рязко от стилажа, виж как се разпаря и наистина със съвсем леко движение се отвори целия пакет. Познавам ги, не съм имала проблеми до сега, но поисках да прегледам дали всичко си е вътре. Слава богу всичко си беше ок.

# 191
Здравейте! Има ли актуални кодове за намаление?

# 192
Е не!
Какво да очаквам сега?!?

# 193
  • Пловдив
Грешка в изписването просто...надали ще ти пратят празен кашон Wink

# 194
При мен се случи като ми обединиха в една поръчка  два артикула,  поръчани през 5 часа в един и същи ден...Едната поръчка беше с 0 артикула , а другата с два.... Двете поръчки бяха с една товарителница...

Общи условия

Активация на акаунт