Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 630
  • 845
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой приемал ли е фемара с алкохол например 1 бира? Забравих да питам дали е разрешено
Стига да е малка бира и да има поне 4 часа отстояние, може.

изобщо пък не ми е хрумвало да питам дали трябва да го съобразявам това... добре, че казахте, че да знам за следващатата стимулация Grinning изобщо не помня дали си похволявах някое и друго вино предните пъти....

# 421
Не съм запозната с това лекарство, но онзи ден попитах АГ за чаша вино и тя каза, че не трябва да си отнемам това удоволствие докато нямам + тест. Нямало да окаже влияние при положение, че освен ТСХ нямаме намерен друг проблем 🤷🏼♀

# 422
Здравейте, на 21 години съм омъжена съм от 2 години.  Почнахме с опитите преди една година. Първоначално си мислих , че всичко ще стане бързо още от първият път, но уви не стана. Мина една година все още без резултат . Този месец пуснах хормонални изследвания,  но понеже съм в Германия нещата стават малко по-бавно. Та въпросът ми е може ли да ми дадете съвет или някаква насока какви изследвания да пусна и тн. Благодаря предварително. Забравих да кажа , че другата седмица четвъртък съм на лекар при гинеголога и тогава ще разбера какви са резултатите. Пия също Фемибион 0+.

# 423
За малките удоволствия от виното, аз се бях надъхала като четох, че ресвиретролът се намира най-вече в червено вино и боровинки, и направо си е с медицинска цел чаша червено вино вечер 😁 Покрай Коледа заминаха сума и ти чаши вино и кутийки боровинки. Сега продължавам с боровинките 😁

# 424
Здравейте, на 21 години съм омъжена съм от 2 години.  Почнахме с опитите преди една година. Първоначално си мислих , че всичко ще стане бързо още от първият път, но уви не стана. Мина една година все още без резултат . Този месец пуснах хормонални изследвания,  но понеже съм в Германия нещата стават малко по-бавно. Та въпросът ми е може ли да ми дадете съвет или някаква насока какви изследвания да пусна и тн. Благодаря предварително. Забравих да кажа , че другата седмица четвъртък съм на лекар при гинеголога и тогава ще разбера какви са резултатите. Пия също Фемибион 0+.
Здравей, аз също живея в Германия Blush За изследвания не смея да кажа нищо, понеже аз бях със съвсем различен проблем, но имам един въпрос- следила ли си овулация?
Понеже ние с партньора ми успяхме да се пазим повече от година като просто сме пропускали дните около овулацията.

# 425
  • София
Moonlit, без майтап, като забременях с детето месец преди това пиех само и единствено червено вино...после ми се обостри колита и го забравих...

# 426
Нали, нали. И аз съвсем сериозно се чудех има ли връзка, защото по принцип последните години почти не пия, а сега след вълшебното околоколедно червено вино се получиха нещата. Възможно е и да е случайност, разбира се, както и резултат от още 1000 фактора, но определено те кара да се чудиш.

# 427
Повече от година пиех Транс Ресвератрол и още няма резултат 😁 Направих почивка 2 месеца и сега пак го почнах.

# 428
Здравейте момичета ! Не знам дали това е точната тема но видях че пишите за Д - димер , наскорл направихбспонтанен аборт , откриха ми тромбофилия нискорискова е предписаха ми Аспирин само , но днес на своя глава пуснах д - димер и ми се видя високо , прочетох какво ли не и много се шашнах може ли някоя от вас да ми каже дали е била така и дали е опасно при норма 200 моят е 139 🥹🥹

# 429
Аз миналата година пиех ресвератрол за два месеца, докато правихме почивка от бебеправенето и после забременях в първия месец опити. Не знам дали е помогнало, то за толкова малко време едва ли е той е бил причината, но обмислям дали пак да не го почна.

# 430
Цитат на: Teodora Uzunova
Здравей, аз също живея в Германия Blush За изследвания не смея да кажа нищо, понеже аз бях със съвсем различен проблем, но имам един въпрос- следила ли си овулация?
Понеже ние с партньора ми успяхме да се пазим повече от година като просто сме пропускали дните около овулацията.
[/quote]

Не, за жалост не мога да я следя , опитах два месеца , но не успях да улуча пика и се отказах . Попринцип съм с нередовен месечен цикъл, интервал между 33-46 дена и ми е малко трудно да си следя овулацията, но опити правим редовно  през 1 ден... Знам , че без преглед при лекар никой нищо не може да ми каже , но може ли да ми дадете съвет какво да направя, как да подходя . Нова съм в темата и проучванията и съжалявам,  ако безпокоя някого .

# 431
  • Ст Загора
Петя кои фактори имаш от тромбофилията?

# 432
Да се включа за ресвератрола, пих го миналата година , 4 месеца преди пункцията.  От ноември го започнах пак, сутрин на гладно по 200мг. За виното е единственият алкохол, който ми понася и от време на време си позволявам по 1 чаша.

# 433
  • Замък сред облаците
Петя, в коя референтна стойност е 200 горната граница? При мкг/л или нг/мл е 0-500. Но дори и при 200, 139 не е високо.
Коя нискорискова тромбофилия? Ако е ПАИ, бягай от аспирина и иди на хематолог да ти изпише адекватна терапия при забременяване.

# 434
Петя и аз щеше да кажа, че хематолог ще ти каже най-добре. И малко оф топик, но пък много се вълнувам.. Имам няколко нови члена на семейството-котенцаа🤪

Общи условия

Активация на акаунт