Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 566
  • 845
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мен ме почват ПМС болките... запазих СПА уикенд за началото на март и реших, че след него ще започване следващата процедура.... картите ТАРО казаха, че трябва да планирам почивка Grinning

# 616
Браво, Шанталче. Аз се шегувам с ММ, че почивките добре се отразяват на хормоните ми и трябва да се замисли Grinning Декември месец отскочихме на 2 пъти до Гърция за по 1-2 нощувки, но от началото на година сме болни и не сме мърдали никъде. За другият месец ми се искаше да отскочим до Метеора, но ще видим първо какво ще стане с трансфера и после ще планираме.

# 617
  • София
Пълнолуние, знаех, че има- всички палци стиснати за трансфера!
Аз много се чудех..... ама реших да дам шанс на Боуена още един месец+ добавките+ че приятелка сподели, че след дълго време неуспешни опити е пила зеолит и е забременяла след това, та и това добавих към останалите неща Grinning

# 618
Шанталче на твое място и аз бих направила това. Преди бях чела за зеолит, но така и не съм пробвала. Какъв взимаш? За жалост около вкъщи никъде на близо нямаме студио, в което правят Боуен иначе да съм се записала. И аз стискам палци да имате успех на следваща процедура.

Аз бях отписала този месец, но Сенкова явно не. Все още не е ясно ще имаме ли трансфер или не. Но и да няма трансфер, цикъла се очаква да ми дойде точно в около 1ви март, когато планувах да пътуваме. Но както повечето пъти правим, ще решим в последният момент. Simple Smile Ако трябва ще пропуснем или пак ще отидем до Керкини за една вечер.

# 619
Шантал, добре си го решила. Нека да има натрупване ❤️
Пълнолуние, успех 🍀
И аз правя поредната поръчка с добавки. Само този зеолит не бях чувала.  Но съм си взела детокс пластири, та и тях ще включа в действие.
При мен всичко се обърка заради бх. Чакам цикъл до няколко дни, а от 28 имаме билети за чужбина. За това ще отложим за следващия цикъл.

# 620
  • София
Пълнолуние, на прах го взех, малко скептично, че четох, че му е неприятен вкуса, но .... след толкова хиляди добавки изобщо не ми е гаден Grinning
Едитвам: Боуена ми е в центъра, така и ненамерих нещо по-близко. Тъпото е, че трудно се намира място за паркиране, последният път закъснях, защото 20тина минути обикалях само докато намеря къде да спра.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 17:45 от shan^tall

# 621
Зеолита е минерал - скала и на практика представлява строшени камъни. Преди години съм се интересувала от здравословните му ползи, но до колкото знам се приема разтворен във вода, която престоява определени дни и така се пие от тази вода. Не съм сигурна че става за директна употреба и всъщност вие как го приемате, но да не вземем да подведем някой.

# 622
  • София
S.G.C., аз взех такъв на прах, който се сипва 2гр на 200мл вода ис е пие сутрин, не е уточнено дали да е на гладно.
Имам и от този на камъните, там пише 100гр от зеолита да престява в 5-7 литра вода за 8 часа, като водата трябва да е ниско минилизирана, аз затова този на прах го разстварям в чешмяната Grinning

# 623
Зеолит съм виждала на камъни и във филтри като билков чай за пречистване и преструктуриране на вода, но и аз за пръв път чувам да се пие директно. Иначе за вкъщи бях взела пликчета, но в един момент като спряхме за филтрираме водата и спрях да го ползвам.

# 624
Ванила, тихичко честито! Да се държи здраво бобчето и в понеделник да си вече с трицифрена стойност! Nature Star2

Лигия, каква страхотна новина! Да ви расте здрав и щастлив и все така да не ви създава тревоги! People Baby

Ив, развесели ме.. синьо, розово, няма значение, само да е здраво! Sparkling Heart

# 625
Момичета, трябват ми очите ви. От 3 дни се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде и не идва. Направих тест на около 11 ден след О с много разредена урина, точно преди малко. Вижда се много бледа сянка, ММ също я вижда, ама не мога да снимам хубаво. Снимката я направих веднага на 2-3 минута. Вчера нямаше нищо, чисто бял тест. Ясно е, че ще повтарям утре сутрин, ама пусто нетърпение.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 19:51 от mommy22

# 626
Mommy, аз май нищо не виждам Frowning1 Утре сутрин задължително пак Hug

# 627
Mommy има нещо бледо, но утре сутринта, ще е по-ясно. Стискам палци! 🍀

# 628
Като си знам късмета може и нищо да не е, ама веднага го видях, тези тестове досега не са ми давали никога фалшиви черти. Ще чакаме и ще видим, няма какво друго. Grinning

# 629
mommy, и аз я виждам много бледо, можеш ли утре да пуснеш направо кръвен?

Общи условия

Активация на акаунт