Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 549
  • 845
  •   1
Отговори
# 630
Mommy, с малко въображение и аз виждам нещо. Като изсъхна теста стана ли по-видима чертата? 🍀🤞

# 631
Ванила, още си е там, ама пак трудно се вижда. Много ми беше разредена пробата…

Аз умирам от страх, че ще е пак някоя БХ и при всички положения, ако има черта ще пусна кръвен. Не, че ще ме предпази, ама да съм наясно от рано.

# 632
mommy, стискам палци❤️

# 633
mommy, и аз виждам нещо, ама повече с въображение, отколкото с очите си Grinning стискам палци обаче утре пак да има чертичка и кръвен тест да го потвърди!

# 634
Здравейте и успех на всички които очакват положителен тест 🌼 Имам един много глупав въпрос , но се обърках и моля по-запознатите да ми помогнат. Началото на последния ми МЦ беше на 26.01. , на 09.02. бях при АГ и ми каза че овулацията е минала преди няколко дни. През цялото време от края на МЦ до прегледа сме правили опити , може би с един-два дни пропуск. Намерих в аптеките тест (presto), който според описанието си , показва наличие на бременност цитирам “ Едната касета се използва седмица (7 дни) след половия акт, а втората, като контролен тест, 1 ден след евентуално закъснение на цикъла.” И тук се питам , кой по-точно акт??? Те да не са един и два 😂. Предполагам че се има предвид 7 дни след овулацията. Та, ако направя такъв тест на 19.02 , което е повече от 10 дни от овулацията предполагам че ще даде правилен резултат… или нещо аз бъркам 🤔

# 635
Понеже имам 25 такива… мисля, че нямам съмнение, вижда се добре на живо. Утре ще бягам на кръвен. Ужасно ме е страх този път.

Скрит текст:

# 636
Аз също виждам бледа черта. Моите първите бяха точно такива, само аз си виждах втората черта + два отрицателни

# 637
Mommy, на втория и аз я виждам бледата чертичка вече!
Стискам ти палци утре за високо ЧХГ и този път да е до успешен финал! Flowers Four Leaf Clover

# 638
На първата снимка да си призная нищо не видях колкото и да се визирам, но сега на втората определено да. Стискам палци и чакам с нетърпение да се похвалиш утре! ❤️

# 639
Оо, да..тук се вижда. Да бягаш утре за ЧХГ👌🏻
А според вас 10 дни след ову ще отчете кръвен, нали? Някъде видях 12 ама за 2 дни..😄

# 640
Супер, mommy, вижда се! 🍀🙏

Tity, 10 дни е твърде рано според мен, тъй като импалнатацията може да е и на 10ия ден.

# 641
mommy, на първата нищо не видях, но тук определено вече казвам, че виждам втора чертичка! ❤️ Я повтори сутринта с първа урина и бягай на кръвен ... 🥰
Еххх, че с много + -та се изпълни темата... поне ние с настоящ Ц да оплакнем очите с хубави неща ....

# 642
Ванила,❤️. Чудех се, защото май ову трябва да е минала на 08.02, но имах и друг фоликул също доминантен, а днес пак ми се покачи БТ и усещам леки бодежи.. та затова питам. Но ще си изчакам до Ц (дано не дойде)😁

# 643
Mommy , виждам чертичката . Даже на първия тест я виждам , но се въздържах от коментар , за да не те подведа , но тук вече не мога да се сдържа ❤

# 644
mommy, силно стискам палци. Хайде утре да ни зарадваш с хубаво ЧХГ.

Общи условия

Активация на акаунт