Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 548
  • 845
  •   1
Отговори
# 645
Mommy, Ванила да се похвалите днес с хубаво ЧХГ! Heart

# 646
  • Замък сред облаците
Хайде, и аз чакам да се похвалите!

# 647
И аз се записвам да чакам хубавите новини в началото на седмицата от Ванила и mommy! ☺

# 648
Моми, и на двата теста виждам чертички. Стискам силно палци.
С моят син дни наред сякаш щеше да ми дойде, ходех с два пакета превръзки в себе си - един да оставя в гаджето (тогава) и един у дома. И си ги разнасях с мен твърдо убедена, че всеки момент ще ми дойде. После много ме заболя ниско долу и си казвам "ето, киста е, сега сигурно се пука и ще ми дойде". Е не ми дойде Simple Smile така че то симптомите на ранна бременност и ПМС са еднакви Simple Smile

# 649
Честито на всички дами с плюсчетата и малките пухкави крачета на Lygia🤍🎉 следя и аз днес да ни зарадвате със стойностите на ЧХГ 🍀 стискам всички палци!!

# 650
Благодаря, момичета. Много сте мили. Simple Smile Аз пуснах сутринта в Рамус, но системата им е много забила днес и изобщо не зарежда страницата за резултатите. Grinning
Mommy, дано си избрала друга лаборатория ти. Стискам ти палци!
Дух, благодаря за разказа, че колото и да знам, че ПМС болката е нормална, пак си ме притеснява.

# 651
Аз избрах най-тъпата лаборатория, която ми беше най-близко и ми казаха, че утре щели да излязат. Здраве да е, днес имам пак по-розова чертичка, така че ми е по-важно да видя удвояване в сряда. А че ще е положителен е ясно. Ще пиша като излезе, ако случайно е днес.

За симптомите - абсолютно, болките при мен ги има винаги, затова се усъмних. Като не ми дойде на следващия ден си помислих, че има нещо, защото рядко имам болки с изключение на 1 ден преди М или веднага след овулация. Ама нищо не е сигурен симптом, освен положителен тест, естествено.
Мерси на всички за стиснатите палчета Heart Успех, Ванила и на останалите нечакащи М! Хайде още поне 1-2 положителни теста преди края на темата.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 11:53 от mommy22

# 652
  • Ст Загора
mommy еи браво!

# 653
Благодаря, момичета. Много сте мили. Simple Smile Аз пуснах сутринта в Рамус, но системата им е много забила днес и изобщо не зарежда страницата за резултатите. Grinning
Mommy, дано си избрала друга лаборатория ти. Стискам ти палци!
Дух, благодаря за разказа, че колото и да знам, че ПМС болката е нормална, пак си ме притеснява.
Когато аз пусках в Рамус кръвен, излезе в 21.30. Не зная дали имат много работа или просто са бавни.

Преди да родя имах много тежко ПМС. Единствената разлика в онзи месец, когато съм забременяла, беше че започна да ми се гади много, много рано, беше седмица преди предполагаемата дата на МЦ. Но реших тогава, че просто е поредният бонус към тежкото ПМС. Всичко друго си беше точно сякаш съм в ПМС. От - до.
След като родих пък започнах адски силно да усещам овулацията си, с много силни болки в яйчниците. Особено в левия. След като ми махнаха полипа вече не е толкова зле положението, но миналият месец започна да ми се гади в седмицата на овулацията, после ме заболя толкова силна два дни след предполагаемата О по календар, че пратих мъжа си за ношпа. Когато се отделя яйцеклетка от левия яйчник, много силно го усещам, когато е от десния не толкова. Не зная има ли значение. Когато ходих на второ мнение за полипа, АГ каза, че имам страхотна овулация, много ясно се виждаше на ехограф. Но беше преди две години.

# 654
Ванила и mommy, всички чакаме с нетърпение🫶🏻, иначе аз от Рамус не съм доволна като цяло и бих отишла до там в такъв случай 😁, а на mommy ще кажа, че в повечето случаи резултатите излизат по-рано, така че следи си

# 655
Ванила и mommy, стискам ви палци за добри новини. В нашия град има само Рамус и това е единствената лаборатория в радиус от 30-40км. та аз също често прибягвам до нея колкото и да не е читава. Но кръвните резултати винаги излизат късно вечер - 21-22-23 ч. някъде. Така че ако си от нетърпеливите може в този диапазон да провериш.

# 656
Ето, че Наближи и моята стимулация и така ми се сви душата. Все си повтарям, че всеки опит е шанс мечтата ми да се сбъдне, но … признавам си чиста проба страх си ме е..

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 13:08 от Empathy

# 657
  • Ст Загора
Емпати успех!

# 658
  • гр. София
Емпати, няма от какво да те е страх, / освен ако не пропускам нещо.../ стимулацията сама по себе си е просто един дискомфорт, като леко болезнен цикъл , мога да сравня болката преди пункция Simple Smile Всичко ще е наред!

# 659
Дай Боже 🫶

Общи условия

Активация на акаунт