Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 623
  • 845
  •   1
Отговори
# 450
Какво е НМХ?

# 451
Ох аз още отлагам консултацията с хематолог, все си викам има време ама май от другия месец почваме опити и до тогава искам да се консултирам и да си имам терапия да ми е една идея по-спокойно😀

# 452
  • Замък сред облаците

Нискомолекулен хепарин - еноксапарин натрий (клексан) или надропарин калций (фраксипарин).

# 453
Много благодаря АА

# 454
Момичета, моля за вашето мнение. В 6та седмица съм и съм на Клексан 0,4 всеки ден до 12 седмица. Живея в чужбина и хематоложката каза, че категорично отказва да ми го предпише за цялата бременност. Като и споменах Аспирин, каза абсурд. Според вас трябва ли да пия Аспирин и от коя седмица съответно? Притесних се, защото видях малко по-назад в коментарите, че при ACE трябва да се приема Аспирин.

Имам установени следните видове вродена тромбофилия:

Factor II (prothrombin) - heterozygosis
MTHFR (c.1298 A>C, p.Glu429Ala) A/C - heterozygosis
Фактор XIII (F13A1, c.103G>T, p.Val34Leu) G/G - heterozygosis
ACE (I/D) - homozygous

# 455
Следете коагулацията, а при тези фактори хепарин се поставя до месец след раждането. Не ги спирайте в никакъв случай!!!!!!!!

# 456
Много се смях на нещата, на които сте плакали Joy Аз изобщо не съм от “ревливите”, макар че съм емоционална. Винаги съм много сдържана, ММ плаче на филми и ми се чуди как не ми въздействат на мен.

Тити, честити бебета котета! И аз ще се радвам качиш снимка в скрит текст, малко да подсладим темата. Много обичам животни, ама не мога да се навия да ги гледаме в апартамент.

# 457
  • Замък сред облаците
Допълнителна консултация с друг специалист, Дрийм, или онлайн с Хийли или подобно приложение.
+1 за Кактус.

# 458
Здравейте , момичета 😘 Изгубих се за малко , но имах много ангажименти . Днес подадох документите към фонда . Чакам отговор към 15 март . Имах много разправии с координаторката на Надежда и здраво бях яхнала метлата . Инвитрото ще бъде на естествен цикъл , поради ниския ми АМХ , който за малко да не стигне за кандидатстване . Юли месец беше последната ми фоликулометрия , тогава броя на АФ беше общо 10 . 7 месеца по-късно положението е плачевно . В десния яйчник имах задържан Ф , в левия имах общо два Ф . Днес бях на фоликулометрия отново , задържаният е отпаднал , след прием на летрозол , в левия имам два хубави доминантни ф . Общо взето намален ЯР Sad Ще действаме на естествен цикъл .
Честито на всички с положителни тестчета 🌺
Джулка 🌺 Добре дошла , много целувки на теб и  къдравелка 🥰

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 12:09 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 459
Здравейте момичета!

От няколко дни имам парене и често уриниране, пуснах обикновена и стерилна урина, та сега излезе резултата - ешерия коли.
Във вторник имам чак час при АГ, за това ви моля да ми препоръчате нещо за облекчаване или възпрепятстване на инфекцията.
Правихме си опити този месец и сега се притеснявам, защото АГ най-вероятно ще назначи антибиотик.

# 460
  • Ст Загора
💐💐 Sunshine_00 💐💐,  успех

# 461
Здравейте момичета!

От няколко дни имам парене и често уриниране, пуснах обикновена и стерилна урина, та сега излезе резултата - ешерия коли.
Във вторник имам чак час при АГ, за това ви моля да ми препоръчате нещо за облекчаване или възпрепятстване на инфекцията.
Правихме си опити този месец и сега се притеснявам, защото АГ най-вероятно ще назначи антибиотик.

Може да погледнеш Уробиотик или Femannose. В уробиотика има и боровинка, която напоследък коментирахме, че може би не е най-добрият вариант при лечение с фосфомицин. Иначе има антибиотици, които доколкото е възможно, са съвместими с бременност - зинат, монурал, така че не се тревожи, всичко ще е наред. На какво е чувствителна бактерията и какво е микробното число?

# 462
Здравейте момичета!

Може да погледнеш Уробиотик или Femannose. В уробиотика има и боровинка, която напоследък коментирахме, че може би не е най-добрият вариант при лечение с фосфомицин. Иначе има антибиотици, които доколкото е възможно, са съвместими с бременност - зинат, монурал, така че не се тревожи, всичко ще е наред. На какво е чувствителна бактерията и какво е микробното число?

Това е резултата.

# 463
  • Ст Загора
Пинк а имаш ли антибиограма?
 Аз ми е кофти на корема..

# 464
  • Замък сред облаците
Егати тая ешерихия… Тя и с храни се предава, със заразена вода, принципно.

Неоренал СР е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт