Хайде на театър - 11

• 64 184
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Не ходете на Една българка в НДК.

На мен, а и седмокласниците около мен ми хареса. Иновативно представя произведението и на децата им харесва този подход. Разбира се, всеки е различен...

# 166
  • София
На мен и дъщеря ми (не помня в 7 или 8 клас беше тогава) също много ни хареса, въпреки модерното представяне се улавя духа на разказа, а Снежина е великан. Седмокласниците ще се окажат по-консервативни от мен. Simple Smile
И да - “Нищо няма да му стане на Вазов”:
https://www.segabg.com/category-culture/snezhina-petrova-prepoda … omu-edna-bulgarka

# 167
  • София
Моята седмокласничка също беше много впечатлена от "Една българка". Нестандартен, но за нас много запомнящ се спектакъл.

# 168
# 169
Гледах Една Българка в пълен салон на Театър Азарян с ученици между 7 и 12 клас. И на мен много ми допадна и на тях. Дори след това коментираха, че имат желание да прочетат Вазов. Смел, иновативен и забавен спектакъл на Снежина Петрова.

# 170
Ок. Приемам, че снощи в залата е било пълно с деца, които не могат да оценят Снежина.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 09:04 от Г-жа Рамацоти

# 171
Искам да си купя билети за две постановки на Народния театър. Направих си регистрация в сайта им. Допуска ме до схемата на залата виждам свободните места. Не ми дава възможност да си избера места и след това да платя.
Не съм от София и нямам възможност да отида на касата на театъра. Обадих се на телефона на касата и ми казаха, че не могат да ми помогнат.
Моля за помощ как да закупя билети он-лайн.

Билети за Народния театър се продават тук:
https://epaygo.bg/epaygo

# 172
Ще ми се да се възползвам от промоцията в Сатирата днес...не знам какво да си избера...
Но докато цъках из програмата гледам, че през март началото на постановките е 20.30/21 ч....много лятно ми идва за този месец....

# 173
Ок. Приемам, че снощи в залата е било пълно с деца, които не могат да оценят Снежина.
Ами може би не всички са оценили спектакъла, а и не е нужно. Но тъй като следвам профила на Снежина Петрова ето и отзив от учител и снимка на актрисата след  представлението с неговите ученици. Играло се е преди 2 -3  дни. Вероятно за това говорите:
Alexander Mitev  се чувства фантастично в Кино "Люмиер".
1 дни  · София  ·
Снимка след моноспектакъла
“Една българка” с колегите, децата и нашата голяма българка актрисата Снежина Петрова!
Благодарен съм ти, мила Снежи Snezhina Petrova за емоциите, историите, които вплете по невероятен и докосващ сърцето начин, превъплъщенията в истинските човешки съдби и искреното изкуство, което правиш!
Твоето творчество е съвършенство! Ти също!
Благодаря! ❤️

# 174
  • София
Добре де, независимо от положителни или отрицателни емоции за Една Българка, аз все пак мога да опитам да заведа дъщеря ми, заради 7мо класни интереси
Моля къде купувате билети, пак не намирам дата и свободни билети за продажба?

# 175
  • София
Вчера имах рожден ден и колегите днес ми подариха подаръчен ваучер за МГТ "Зад Канала", много съм доволна. Grinning

# 176
Малко досадно стана, но тази снимка и излиянието на учителя не доказват нищо. Аз вярвам на децата, които познавам. Вярвам и на собственото си дете, вярвам и на учителката му.
Нека си е "велика" Снежина Петрова. Жива и здрава!

# 177
Постановката е добра, а иначе писмото очевидно е от човек, който познава Снежина Петрова и е нормално да я четка.

Билети се продават в билетния център на НДК и сайта му, когато има програмирани представления. Явно в момента няма (през целия март кино "Люмиер" ще е заето със София Филм Фест, може би и затова.)

# 178
Много пъти сме коментирали: за някой от нас дадена постановката е чудесна и въздействаща, за други не е, просто сме различни хора.

# 179
Ще ми се да се възползвам от промоцията в Сатирата днес...не знам какво да си избера...
Но докато цъках из програмата гледам, че през март началото на постановките е 20.30/21 ч....много лятно ми идва за този месец....

Гледайте “Добре дошли на борда”! Уникална постановка!

Общи условия

Активация на акаунт