Хайде на театър - 11

• 64 228
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Някой гледа ли "И все пак, животът е прекрасен "?

# 196
Снощи повече от 10 минути бурни аплодисменти за “Живот е прекрасен! “ Доста различна версия гледах, по - камерна и с нови смисли - силно кореспондирщи с времето, в което живеем. Въпреки, че доста от техническите преимущества на Народния Театър като сцена липсваха - много ми допадна и цялото представление мина като миг за мен. Александър Морфов плака на поклоните, част от артистите му също, пък и част от зрителите. Нямаше къде игла да падне - салонът се късаше по шевовете. Simple Smile Лична оценка: 10/ 10 п.с. Заслужаваше си парите за билети отвсякъде!

# 197
Поетите тръгват на лятно турне и днес билетите са с 20% намаление. Най-накрая ще ги видя и аз!

# 198
Поетите тръгват на лятно турне и днес билетите са с 20% намаление. Най-накрая ще ги видя и аз!

Мисля, че намалението е 10%.

# 199
Снощи повече от 10 минути бурни аплодисменти за “Живот е прекрасен! “ Доста различна версия гледах, по - камерна и с нови смисли - силно кореспондирщи с времето, в което живеем. Въпреки, че доста от техническите преимущества на Народния Театър като сцена липсваха - много ми допадна и цялото представление мина като миг за мен. Александър Морфов плака на поклоните, част от артистите му също, пък и част от зрителите. Нямаше къде игла да падне - салонът се късаше по шевовете. Simple Smile Лична оценка: 10/ 10 п.с. Заслужаваше си парите за билети отвсякъде!

Благодаря, Тилда! Гледах десет минутен клип от поклоните, чух и речта на Сашо, която много ме развълнува! Браво на него!
Не успях да разпозная някои от актьорите. Видях Камен Донев, Валери Йорданов, Рени Врангова, Албена Колева, Светлана Янчева, Никола Додов...

# 200

Мисля, че намалението е 10%.
Да вярно, объркала съм се Simple Smile

# 201
Къде ги гледате тези билети за Поетите? На страницата няма нито програма, нито билети

# 202
  • софия
Eventim

В профилите си във ФБ и ИГ обявяват.

# 203

Благодаря, Тилда! Гледах десет минутен клип от поклоните, чух и речта на Сашо, която много ме развълнува! Браво на него!
Не успях да разпозная някои от актьорите. Видях Камен Донев, Валери Йорданов, Рени Врангова, Албена Колева, Светлана Янчева, Никола Додов...
Имаше няколко млади актьори, единствения който разпознах е прекрасния Даниел Кукушев - още го помня с чудесната му игра в “Обещанието“. Останалите ми бяха неизвестни. Но всички се справиха с много сърце и отдаденост. А сълзите и кратката леко объркана от вълнение реч на Морфов и мен много ме трогна... Колкото и да се опитваха да унищожат този така талантлив творец, слава богу не успяха. Новата версия на спектакъла е доказателство, което ме изпълва с радост.

# 204
О, сега прочетох във Фейсбук, Иванка Шекерова( не я знам тази актриса), Александра Костова( дали не е същото момиче, което играе в " Петя моята Петя" и в " Маймуна"...) , Иван Бърнев, Руси Чанев,  Линда Русева.
Много се радвам за Линда Русева, една незаслужено пренебрегвана актриса. Гледах я в моноспектакъл посветен на Анна Ахматова, много е добра. В един момент си забрави текста и си призна, но така импровизира, така се заигра с публиката, че стана сигурно по-хубаво, отколкото, ако караше по сценарий...

# 205
От ФБ: За 08.03. - 50% отстъпка от билетите на театър София.

# 206
Привет!
Постановката "Бащата" в Народния театър подходяща ли е за 14-15 годишни девойки?
С тях този сезон гледахме Тигър и дракон, Влюбеният Шекспир, Портокалова кожа (не беше съвсем подходяща, не я разбраха напълно).

# 207
  • софия
"Бащата", "Синът" са прекрасни и силни постановки, но според мен това може да бъде усетено и разбрано, ако имаш натрупан жизнен опит. Темите са тежки. Актьорската игра и в двете е безапелационна.
Колкото и да са зрели някои деца на подобна възраст, не мога да кажа еднозначно, че е подходяща.

Доп. Водих дъщеря ми, когато беше на тази възраст, но освен, че оцени актьорите, не бих казала, че разбра и усети темата. Доста постановки беше посетила преди това, но това не предполага разбиране на темите в подобни тежки представления.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 11:14 от zvаnchе

# 208
  • София
Според мен ще им бъде твърде тежка и неразбираема. Няма нищо неуместно, но касае взаимоотношения с възрастен родител, остаряване, загуба на памет... Любима ми е тази постановка, но не бих завела децата си на нея.

# 209
  • София
Аз водих дъщеря ми на 15 и на двете. На Бащата се скъса да плаче, тъй като наскоро беше пряк свидетел и участник в сходна ситуация вкъщи. Повече не иска и да чуе за "тъжни" постановки. Може би сбърках.
Синът го прие ОК, даже гледахе по HBO филма след това и правихме сравнения. Но сега дават Бащата някъде по каналите и абсолютно не би повторила.

Общи условия

Активация на акаунт