🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 362
  • 724
  •   2
Отговори
# 585
Писна ми от подобни мазила! Харесвам продуктите на латифолия много, но всяка марка и всяка кутия пуска по някое подобно олио. Имам няколко такива - мажа по веднъж два пъти и нито ми харесват особено, нито стоят чак толкова уау на живо.

# 586
Освен на Др.Дерм,за мен лично всички останали кутии са ненужни като грижа за лицето,мистове и олиа за тяло-банален пълнеж….

# 587
Здравейте, има ли някой код за остъпка за good box ?

# 588

Кутийката дойде! 😍

# 589
Ихуу! В тези жеги не си взех моята, но май ще пратя ММ утре! 🥰😂

# 590
И моята👍,много съм доволна!Трябваше още една да заформя..

# 591
И моята👍,много съм доволна!Трябваше още една да заформя..
И аз се замислям колко време ще изкарам с нея..На първо четене продуктите изглеждат страхотно,не съм изпробвала само измиващата пяна,понеже започнах да ползвам тази наYasumi.Като гледам Dr Derm не пускат много често кутии .🧐Някой знае ли долу горе на колко време пускат кутии ?

# 592
Мисля 2 годишно.

# 593
Зимата имаха кутия, сега пак. Преди това също имаха няколко кутии... През няколко месеца, бих казала.
Аз харесвам измивната им пяна, почистващата есенция. Имала съм околоочният крем и слъцезащитата. Мазньочи.

# 594
При мен не бяха мазньочи.

# 595
Има  на два- три месеца кутии на Д-р Дерм, може би. Според мен също са страхотни, нищо, което съм пробвала, не ми е било мазно, а изобщо не обичам тежки и мазни текстури. С нормална кожа съм.

# 596
И аз съм с нормална кожа, но кремът оставя повече от допустимото за мен лъщене + в хода на деня, нещата не стават по-добре. Намерила съм доста по-добри продукти за себе си.

# 597
При мен не бяха мазньочи.
И при мен не бяха.По-хубава хидратираща слънцезащита и хидро-крем не съм ползвала!Мразя мазни кремове и затова съм харесала Др.Дерм👍.

# 598
Аз харесах слънцезащитата , не ми беше мазна , обаче опаковките им са ужасни. Чаках с нетърпение да свършат и да ги извърля. Просто като си погледнех тоалетката и как стоят до другата козметика …. повече не поръчах нищо от тях. Иначе продуктите не бяха лоши 😂

# 599
И аз не ги харесах първия път,но в крайна сметка не искам да плащам за опаковка,а за съдържание, а и в последствие даже ги намирам за естетически много симпатични,изчистен дизайн,семпли,професионално изглеждащи някак си.

Общи условия

Активация на акаунт