Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 145
  • 418
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Джобче, на опашката за снаха да се наредим може ли Mr. Green?

Нищо не казахте за скумрията...отивам да я ям, надявам се, че ще оживея Wink!

# 91
  • София
Ми че редете се, то лошо няма, тя да се оправя  Joy

За скумрията - Мариеткова ти нали напоследък си  Sick. Ако ти се яде хапни си, в крайна сметка си на по-свободен режим от нас, ама моя съвет е много да не прекаляваш да не ти стане тежичко.

# 92
Попинс, добри са ти размислите и вече сме си ги писали тези неща. За децата е най-важно мама да е най-готината мама. Няма по - добър пример, особено за щерките, ама и момците сигурно се гордеят много.
Имах съученик, чиято майка беше спортистка и изглеждаше страхотно. Ами всички това коментираха. Самочувствие имат децата от това.

Мариетке, рибата си е хубаво нещо. Хапни, ама внимателно. Simple Smile

# 93

Някой има ли идея баклата каква въглехидратност има. newsm78 Но зелената, не когато е на бобчета.

Аз  освен манджи с бакла , нищо друго не открих.

# 94
  • София
Айче твоя въпрос ми се явява с повишена трудност.

Ассе по мои наблюдения момчетата, повече някак си с вглеждат в красотата на майките и се гордеят. Ама то напоследък мъжете по принцип са станали по-суетни от жените, ако го видите моя откак спортува активно и пие шантавите протеини, не мож го отлепи от огледалата  hahaha

# 95
А моя пък колкото аз намалявам храната и се съобразявам какво ям толкова той яде повече и съответно такова шкембе е заформил - добре че ходи да рита, че иначе с това количество храна не знам до къде ще я докара. Когато се запознахме с него аз бях с 10 кила отгоре а той с 10 по малко.

# 96
Танче, няма да се караме де ,айде добре  от мен да мине ,щом ти си преди мене. JoyВиж ,аз тук и в други се огледах -за Калинка на Джопчето   bouquetиде реч.Ама и  аз съм една сватовница ,все едно някой мен ще ме пита.Той моя големия от сега са го нападнали едни девойки,ще го изядат ... #Crazyви казвам,а пък той като мъж е още много смотан горкия. hahaha Joy

# 97
  • София
Луз незнам колко ти е голямо момчето, ама едва ли дълго ще си остане "смотано" и после да не запееш друга песен  ooooh!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 15:23 от jpop4e

# 98
  • Варна
Айче мога да дам инфо за бакла-узряла, ако те устройва
100гр-341кал
въглх-58гр(25гр фибри)
мазнини-2гр
протеини-26гр

За справка

# 99
Здравейте!

Само защото съм голям инат, затова още упорствам Crossing Arms Пиша да трети път! На файл във Word ooooh! Май ще се отказвам от форума. Ами то това не е забавление, това си е китайско мъчение Sick

Както и да е, видях, че снощи сте се оплаквали от повишен Mr. Green апетит. Аз пък днес съм така. Като съм почнала от сутринта, и не мога да се спра. Дори докато пиша сега и дояждам един кроасан Embarassed Втория Embarassed Embarassed Уж беше за татето ooooh! И има още два, защото купих четири (едва се спрях да не купя десет) Дали да не ги излапам и тях newsm78 То се е видяло, че днеска ще се мре ooooh!

Мариета, честито още веднъж Hug Радвам се за теб, нали си искахте момиченце!

За консервите аз няма да те насърча като останалите! Вредни са и опасни за бременни. Аз и през двете бременности консерви не лизвах. Ти сигурно вече си я излапала, но все пак да си кажа Naughty
 Ако толкова ти се яде риба от консерва, направи си сама – Нареди на дъното на тенджерка (на един ред да е!) нарязана на шайби скумрия, сложи й сол, черен пипер, малко олио и вода, доматено пюре или смлени домати (не може да си нямаш домашни), дафинов лист, бахар, скилидка чесън (ако обичаш) и задуши на бавен огън. Става точно като от консервата!

А моя пък колкото аз намалявам храната и се съобразявам какво ям толкова той яде повече и съответно такова шкембе е заформил - добре че ходи да рита, че иначе с това количество храна не знам до къде ще я докара. Когато се запознахме с него аз бях с 10 кила отгоре а той с 10 по малко.

Онка, не се коси! Тъкмо ще се срещнете някъде по средата Mr. Green

Айя, слънчево момиче, какво ти е? Защо си оклюмала така?

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 16:23 от бяла птица

# 100
    Благодаря ти , Тони.  Hug

Тя ми е зелена , замразена и си мисля , че разликата със зрялата ще е досто голяма . Както при боба  newsm78

Имам си причина , Пиле. Не е кой знае какво , ама то на мен малко ми трябва  Simple Smile Ще ми мине. Всичко минава. Simple Smile

Аз днес два пъти влизах в магазина с единствената мисъл да си купя тиквени семки и двата пъти си излизах без семки. Продавачката взе да ме гледа подозрително.

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 16:17 от Айя

# 101
Ние отдавна сме се разминали аз съм станала фиданка а той потдържа форма окръжност Mr. Green

[/quote]

Ама аз си падам по по - едри мъже - да ми тежи повечко Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 16:17 от onka

# 102
Цитат

Ние отдавна сме се разминали аз съм станала фиданка а той потдържа форма окръжност Mr. Green

Опаааа, тъкмо това щях да напиша, защото току що ти погледнах снимките! Усъмних се, някакъв спомен, че май беше от слабичките Laughing Ама нали бързак - първо пиша, после мисля (гледам) Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 16:37 от бяла птица

# 103
  • София
Пиле мерси за рецептичката, откога ми се искаше да разнообразя рибното меню в къщи, щото ние сме много рибоядци   bouquet

# 104
За малко да се откажа...  Whistling
Ванче и Попче страхотни щерки имате  Hug  Heart Eyes дано съумеят да се пазят по-натам,че  ooooh! олеле ... ама и аз имам щерка та ще видим ква мамка ще съм женска  Laughing
Пиле хапни по-добре 1 шоколад ,ъ?  Hug  Simple Smile
Тъкмо се включих и малката стана и ще излизаме на разходка,че грехота да не я изведа на това време. Хайди до после  Stop

Общи условия

Активация на акаунт