🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Казвам се Енвер Балтаджи, нямам нужда от разрешение от никого, ОБИЧАМ героя на Енвер.

За кой сериал се говори най-много на 9 февруари?

# 211
Припадъка на Ямур успя да обедини Дахан и Енвер в притеснението.
Надявам се, че по нататък ще станат добри приятели и Енвер да стане "Санчо Панса" за Планината.

Енвер има всички предпоставки да стане като Дахан.
Първоначално постъпката му, когато застреля "хората кучета", ми се стори брутална, но всъщност той им помогна.
И вие ли мислите така?

# 212
Енвер е расъл под подтисничеството на баща си и винаги е искал да му се доказва, но такива деца обикновено са с добри души и в един момент искат да се откъснат от всичко и търсят свое поприще.
Нищо чудно в един момент с Дахан да се озоват от едната страна на барикадата дет се вика.
Не случайно точно той ще бащата на детето на сестрата на Дахан.
Отдалече ни подготвят май за такава развръзка, ама да видим.

# 213
Това, което направи Енвер за "хората кучета" си бе акт на милосърдие.
За мен това не бе убийство, а услуга за тях.

# 214
Чачо, вече е с 10 милиона последователи

# 215
Джаки, благодаря за проследяването ...

Да му е честито!
Числото 10 и началото на годината на зеления дървен Дракон, са му на късмет на Чаатай.

# 216

Джаки, благодаря за проследяването ...

Да му е честито!
Числото 10 и началото на годината на зеления дървен Дракон, са му на късмет на Чаатай.

Ооо, вярно!
Изобщо не направих връзка със днешната дата. Ами наистина, да му е честито!

# 217
Пожелавам му хубава година! Много лични и професионални успехи!
Заслужава ги!

Забравих да кажа, че много ми хареса играта му снощи!
Имаше две или три  сцени с негови лични моменти, които бяха много въздействащи!

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 15:05 от NeZ_9

# 218

Вчера някой спомена какво е това семейство,  което се крепи на единия син?
Моите наблюдения върху турците са, че ролята на големия син в семейството е наистина голяма.
В къмпинга,в който ходим, семейството има три деца, точно като Дахан, Ямур и Рюзгяр.
И този, с най-многото отговорности е големият брат. На него се крепят всички неща в семейството.
Така че, в този смисъл аз не съм учудена, че и тук е така.

Снощи изгледах края в ютюб отново.
Всъщност Енвер иска от Айдан да му сътрудничи, като му сподели някаква тайна за Дахан, нещо, с което да може да го държи.

Здравейте.
Аз също много се радвам за рейтингите и покачването. Явно идеята на Фокс да спре излъчването в youtube и да пренасочва зрителите към екраните и сайта си, където рейтинга се отчита, свърши своята работа. Хората недоволстват, че го няма в youtube, но пък гледат през официалния сайт. Въпреки че на мен и на феновете на екшън жанра, епизодът ни беше леко скучен, няма как да спра да гледам, защото актьорите са уникални. Чачо играе един път. Искам и още сцени с Онур и тях двамата като цяло. Зрителите също апелират за това. Надявам се рейтинга да се задържи и дори да се покачи още и още. Не вярвам в слуховете за скорошен финал.
  Относно това за семейството, понеже аз го написах в друга тема, искам да се обоснова какво имах предвид. Нормално е в семейството големият син да има силна роля, разбира се. Но чак толкова да се обезличава бащинската фигура, на мен ми е малко неестествено. От преките ми наблюдения над турската философия, такъв безличен и неавторитетен баща е нещо нетипично в семейството. Не че и майката не трябва да има по-силна, сплотяема роля. Тя за момента успява горе-долу в тази задача. Ама бащата направо ми е като някаква сянка там в тази къща. Много слаб образ на таткото, никой не го взима особено насериозно, няма уважение, каквото се очаква към него. Той така си го е направил явно като е стоварил тази отговорност към големият син още в ранна възраст. Пък сега борчове и проблеми му стоварва. Та това беше поводът да коментирам така семейството.
Гледах последната сцена с превод и така е. Той иска един вид вътрешна информация, шпионин, за да има нещо срещу Дахан и да го държи. Все пак обеща на Ямур да не му навреди, но пък иска коз в ръцете си срещу него. Дано Айдан остане силна и не се поддаде на такова предложение. Не виждам и логика да го прави. Тя не го предаде на полицая, няма логика да се съгласи сега с Енвер.
Аз все още имам големи надежди тези двамата да станат аркадаши. Ама да видим...
Всички чакаме трея⭐️✨️✨️

# 219
Йоана, и е така, и не е така.
Когато достигне определена възраст, бащата често абдикира от задълженията си и ги прехвърля на сина си.
Повярвай ми,така е. То даже е нещо нормално. Бащата е заслужил вече повече спокойствие, така да се каже.
Това не значи,че не е уважаван като баща.
Напротив.
И тук виждаме уважение и синовна обич, въпреки че бащата и по-рано е създавал проблеми в семейството, както снощи разбрахме.
Hands V
Единственото,за което не го разбирам този баща е как може да е спокоен,когато не знае къде е дъщеря му?
Как така с лека ръка се отказваш от детето си?

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 15:19 от NeZ_9

# 220
Фигурата на бащата на Дахан е доста слаба. Уж голям моралист, а сам не е много почтен. Още не ми е ясно той защо е сърдит на сина си. Явно и преди са се карали заради дълговете и хазарта.

Едно нещо не ми излиза от главата. Майката на Айдън. Аз имам дъщеря. Ще ползвам турската тематика и ще я нарека зеницата на окото ми Heart Eyes . Аз като майка на дъщеря всячески се опитвам да я възпитам, че трябва да учи, да има професия и сама да може да се издържа, а не да разчита на красота и да си търси богат съпруг, който да я издържа. Аз може и да не съм права, но не искам да правя дъщеря си робиня, а достоен човек. А тази майка само се чуди как да пробута красивата си дъщеря на някого за парите му и не я интересува, че по този начин я излага на опасност. Пак казвам, че може и моята философия да не е правилната, но и не мога да приема поведението на тази майка.

# 221
Права си,Гери!
Но има и такива майки  все пак, не е единствената. А в Турция някои все още смятат,че дъщерята трябва да се ожени добре. Не е нужно да е учила и да има професия.
След сцената с ръцете, подадени от килиите, още една много трогателна сцена.

# 222
Права си,Гери!
Но има и такива майки  все пак, не е единствената. А в Турция някои все още смятат,че дъщерята трябва да се ожени добре. Не е нужно да е учила и да има професия.
След сцената с ръцете, подадени от килиите, още една много трогателна сцена.

Абе тя може и да се омъжи добре моята. Искрено се надявам, но искам да я науча да е независима.
Баща ми ме е учил да оправям бушон, гума да се сменя, малък ремонт да си направя. Няма мъжка женска работа. Винаги ми е казвал сама да мога да се справя пък ако има помощ най-добре.

# 223
Ама не живееш в Турция Wink
Ето го маминият ! Heart Eyes

# 224
Ох и на мен този баща ми е като мекотело. Никой го няма за нищо, не че заслужава де.
Но този баща не всява никакъв респект. Жена му не му говори една година, в къщата е като неодушевен предмет, никаква репутация няма в това семейството.
А за майката на Айдан, думи нямам. Пълен егоист, мисли само за себе си, дъщеря й я има като разменна монета.
Насочва я там, където има облаги, не се интересува от това, какво тя иска.
Тия двамцата да се хванат за ръчичка да освободят семействата от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт